💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 759
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 645
Ох, той Димо ще ходи в затвора. 😐
Кофти ми е за него, ама не е ок да застрашава живота на околните. Освен това това е малкият дявол. По-добре да полежи и да си вземе поука, отколкото да отнеме нечий живот.

# 646
И сега най- безцеремонно ще номинират я Деси я Калоян. Нищо, че Виктория и Анджи и Поли нищо не направиха Joy Joy
Познавам си стоката Joy

# 647
Калата обаче много психически атаки. Не че не е прав в повечето случаи, ама много гадно ги мачка.

Когато се казва истината, това мачкане ли е? Много нежни души , които не понасят критика, а се обиждат и психясват.
А не е ли психо атака това от Виктория към Силвия!?

Хахах, Борисенко - от игрите да не отива направо в диспансера ( психо диспансера) 😀

# 648
Според мен Силвия не харесва Виктория и не желае да играе с нея, но е принудена от обстоятелствата. Като допълним, че последната е котвата на сезона и това нехаресване значително се засилва от този факт и чувството и за справедливост.

# 649
  • София
Можеше и да не гледа! Харесвам Павел, но това, че не остави Раду да хапне напълно заслужената вечеря, а започна да го зяпа беше грозно и с цел да го притесни, което се и случи. Можеше просто да се оттегли на разтояние и да го остави на спокойствие.
Е ти ако мислиш, че Павката е искал да стои да го гледа в устата и да коментира всяка хапка, яко се бъркаш. Така както карат Раду да яде пред него, така карат и Павката да му гледа всяка хапка, за да си снимат сценката.
Може би го караха и да блъска Караолис, докато бяха на стената, а са накарали Гешев и Раду да играят Fair Play... дали?

# 650
А защо беше целия този цирк на Силвия?!?! Отговорност бля, бля.....
Сигурно да раздвижим темата Joy
Силвето яко я трещи пременото явно. То настроения, то чудо...

# 651
  • София
Значи не харесвах жените в коалицията, но разбирах защо играят така и че това е начинът да се движат напред (особено за Виктория, тя друг шанс да оцелее нямаше). Ама това тяхното (на Силвия в случая) беше тотално безумно. Прав беше Калоян. Или мълчиш на арената и после си действаш както е добре за коалицията, или като си казал, повторил и потретил нещо, го правиш.
Деси за пръв път да ми хареса. Хич не ми е симпатична иначе, но на съвета добре се включваше.
Иии както каза мъжът ми: "Не мога да ви разбера жените. Това чудо мъже никога нямаше да го спретнат."

# 652
Може да вземат Иван и Андрей като новите водещи. Не че искам или не искам. Просто е опция, понеже смениха телевизията.

# 653
Според мен Силвия не харесва Виктория и не желае да играе с нея, но е принудена от обстоятелствата. Като допълним, че последната е котвата на сезона и това нехаресване значително се засилва от този факт и чувството и за справедливост.

Тя даже си го говореше това с Анджи преди 2 седмици, днес обаче явно в последния момент се поддаде на чувство за вина и реши да не слага секирата на женската коалиция все още. Твърде емоционална е и действа импулсивно, тая игра не се играе така.

Калоян явно изгаряше от желание да се скара с нея и хич не беше доволен, че тя се съгласява с него, затова изпадна в крайности с обидите. Все пак е завършил школата на Раду😏

# 654
Крайни обиди аз не видях.  Явно гледаме различни предавания Joy
По нова тв нали Wink

# 655
  • София
Нямам какво особено да добавя, почти всичко сте казали.
Като цяло - една от любимите ми игри, радвам се, че играха всички възможни рундове и браво на червените.
Съвета на зелените - същата работа както когато Анджи искаше да излезе, но я разубедиха останалите от коалицията и сега така. Не обичам празни думи, ама явно си предпочете първоначалната дума, която е дала на коалицията си. Така че, 50 на 50 съм. За играта и щеше да е тъпо да предаде коалицията, но все пак е хубаво като заявиш нещо да го спазиш. Общо взето - слаба социална игра от Силвето.

Калоян - много ми стана смешен с едно изказване още в началото на епизода - грошове се печелели на арената 🤣
Само, че 1-во неговите не са от там, 2-ро, той сам за себе си, на арената е излизал точно два пъти - една капитанска, която изгуби и веднъж номиниран, когато се спаси, но след Силвия, като даже "преписа" тогава (не само той де) начина и на редене на плочките.
Та след това изказване - няма как да оценя особено високо останалите му думи, макар че не отричам, че за не малка част беше донякъде прав.

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 22:58 от gg__

# 656
В този сезон ще остане като запазена марка на жените, че "поемат" отговорност ( на чужд гръб, но все пак я поемат 😁).
Сега, ако за по-кратко ги споменавам като " отговорничките", а не като "пернатите", ще има ли обидени ?
А,  и пак се намери място за Раду в коментарите 😀

# 657
Крайни обиди аз не видях.  Явно гледаме различни предавания Joy
По нова тв нали Wink

"Ти си смешна. Ти си неадекватна."
И още в същия дух. За мен са обиди и то не от градивния вид, но всеки сам си прецЕня😁

# 658
  • Stockholm
Яд ме е единствено, че се оставиха Ралица, демек продукцията да ги изманипулира и да си променят решението да номинират Виктория. Издънката Анджи също е виновна, не само Силвия.

След това пък Калоян ги смаза буквално, а Силвето постоянно му кимаше.

Бих я подкрепила напълно, ако не беше ситуацията с изгонването на Караолис, когато за отрицателно време точно Силвето "отговорната и справедливата" разубеди Анджи да се самопредложи. А всъщност тогава беше моментът да се запази племето, да печелят битки и резиденции и всеки да се класира там, докъдето може.

Коалиция със слабохаректерен лидер, също слабохарактерна дясна ръка на лидера и некомпетентни, но нахални членове. Това беше коалицията на Жените-чудо. Ако не беше продукцията да ги подпира и толкова нямаше да издържат.

# 659
Е казал е истината

Общи условия

Активация на акаунт