💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 775
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 600
  • София
По принцип в случая трябва да се пука по мъжете до последно, ако вярват в коалицията Grinning сега вече става женски сеир Grinning

# 601
  • София
Силвия ми се струва, че никога не е искала да играе в женска коалиция, с много решения не е била съгласна. Сега просто ѝ кипна, понеже на игра, която не изисква сила, пак жените бяха котвата. Разбирам я, то в един момент писва да буташ дървета като Поли и Виктория. Тази последната даже не искам да я коментирам колко е дразнеща.

# 602
Зайо, защо си с шапка? Зайо, защо си без шапка?

Уж всички мразят женската коалиция заради слабите жени, които се спасяват благодарение на нея. Сега пак Силвия виновна, че иска да маха слабите звена🤣 просто си кажете, че не ви пука кой силно, кой слабо звено - не харесвате Силвия и оттам Ви идва целия проблем с "кокошките".

# 603
  • София
Изисканата вечеря на Раду само 1 ли ще бъде, по повод битката, еднократно?

Еднократно.

Хора,
А направи ли ви впечатление, че порцията беше двойна? Явно идеята е била да има и за двамата, но някой садист с власт е решил да накарат Павката само да гледа. Явно гадовете още му връщат за' катинар гейт.'
Можеше и да не гледа! Харесвам Павел, но това, че не остави Раду да хапне напълно заслужената вечеря, а започна да го зяпа беше грозно и с цел да го притесни, което се и случи. Можеше просто да се оттегли на разтояние и да го остави на спокойствие.

# 604
Анджи и Вики отговорните Joy Joy

# 605
От мен + за Деси. До сега беше в миманса.
Ако може Виктория направо у тях.

# 606
  • Варна
Ох, голям майтап!
Толкова не е било интересно от много време

# 607
Деси е so tired of this shit Grinning

# 608
Не харесвам нито един от двата отбора, но по време на битката се усетих, че ми стискам палци на Храбрите и се чудех защо, а аз просто съм предусещала сеира при зелените Joy

# 609
Изисканата вечеря на Раду само 1 ли ще бъде, по повод битката, еднократно?

Еднократно.

Хора,
А направи ли ви впечатление, че порцията беше двойна? Явно идеята е била да има и за двамата, но някой садист с власт е решил да накарат Павката само да гледа. Явно гадовете още му връщат за' катинар гейт.'
Можеше и да не гледа! Харесвам Павел, но това, че не остави Раду да хапне напълно заслужената вечеря, а започна да го зяпа беше грозно и с цел да го притесни, което се и случи. Можеше просто да се оттегли на разтояние и да го остави на спокойствие.

Е ти ако мислиш, че Павката е искал да стои да го гледа в устата и да коментира всяка хапка, яко се бъркаш. Така както карат Раду да яде пред него, така карат и Павката да му гледа всяка хапка, за да си снимат сценката.

# 610
Малко смях в този труден момент

# 611
Наистина ли има правило да не могат да се номинират сами, защото при избиране на капитан могат?

# 612
  • София
А? Виктория нямала проблем да ходи на битки ли? Тя, дето се кри като мишка? Я пак? Че тя и капитан не искаше да е, сакън да не си тръгне.

# 613
Калоян добре ги реди. Чак ме изненада с точна преценка и то добре обоснована.
За мен Силвия е напълно права.
"Браво," Виктория! Точно така се поема отговорност 😁😁😁. Анджи и тя много "точна и обоснована" номинация. Също и тя щеше да поема отговорност. Както и Пелипенко 😁. Триото големи отговорнички го раздават 🤣

# 614
  • Варна
И аз толкова да не харесвам никого, хич не е било досега 😃
То и  съвет при червените щеше да е интересно, със тоя Стан непредвидим

Общи условия

Активация на акаунт