💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 664
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 705
Затвърдих си мнението, че Силвия е свикнала да я галят с перце, да й се спестяват трудните решения, някой друг да обира негативите, а тя да си живее в сапунен балон, в който си плетат плитки с девойките и правят класации за Мистър По-по-най...

Няма лошо, ама тук хората не са й близки и приятели, всеки е влязъл за пари, чест и слава са просто написан диалог.

Време беше някой да приземи мацките и да им покаже, че коалицията им е кула от карти, защото е изкуствено създадена, а не по симпатии.

Честно да си кажа, малко ми е жалко и тъжно да гледам физически силна и подготвена жена на 45 г да има психика на 15 г тинейджърка...

А можеща да се насладим на една Жена котка, ама пижама гейт съсипа всичко...

# 706
  • На брега на реката
И аз в отбора на нехаресващите Викто. Толкова нагло, некадърно и неприятно създание, не бях виждала скоро. Тази, няма реална оценка на способностите си, но доста умело успя да вмени чувство за вина у кухата Силвия и онази клекна.
Абсолютно прав е Калоян и аз ако бях на негово място, бих саботирала битката и да се опитам да използвам вината на Силвия и Анджи и да пратя Виктория. Срещу нея, Деси има всички шансове.
Как не я беше срам Виктория,  да облещи разголения си задник срещу мъжете. Горките, чудеха се на къде да гледат. Що за самочувствие трябва да имаш?!?

# 707
Силвия определено не я слуша главата. Макар че Вики от самото начало не ми е приятна. И аз да съм на Деси, ще съм бясна. И изобщо не ги разбирам тия коалиции по полов признак.
Стан ми е много смешен. Много ми стана жал как се обединиха срещу него Мартин и Драган, но трябва да призная, че може би са прави, че има затруднения с логическото мислене.

# 708
Задника да - така светеше, че ако беше разрешено да го обърне срещу опонентката, направо я заслепява и събаря Wink

Аз пък съм много възмутена на глупостта на Анджи - колко опита трябват за да проумее, че който стане пръв - има предимство - то се видя статистически че е така. И който пръв атакува. Добрин в един момент го формулира много ясно и кратко (мисля че към Маги) - Изправяй се и води!

# 709
  • София
Деси има голям шанс да спечели срещу всяка от жените при зелените.
Един нов вот ще е любопитен и по-скоро дали Анджи ще зареже тотално Виктория и Пелипенко.
Малко въздух за Калата и Борисенко.

# 710
  • На брега на реката
Забравих да пиша за Стан
Този човек,  искренно ме забавлява и сякаш не ми се вярва, че някой може да е толкова зле.
Играе си негова игра в паралелната си реалност и се радва и си вярва.
Как да не го харесваш?

# 711
Стан:
" Гешев иска да дърпа конците, но той забравя, че и аз съм тук"

Ох, не мога..... JoyJoy

Ха ха ха, как да забрави Гешев като Стан постоянно му напомня.

Гешув е в ситуация трябва да опита да играе със Стан ама не предпазливо, а МНОГО предпазливо щото не се знае Стан какво мисли и какво ще направи,често това са две различни неща.

# 712
След десетки състезания видяхме една от малкото истински игри в "Игрите". 
Ето и няколко съсредоточени физиономии:

# 713
  • София
След десетки състезания видяхме една от малкото истински игри в "Игрите". 
Ето и няколко съсредоточени физиономии:

Скрит текст:

Малвина ми е фаворит сред жените. Много добре подготвена на всякакво трасе. Може би на пъзел да има някои затруднения. Другата бе Силвия, но това, че не е на резиденцията тотално я унищожи и не прилича на себе си. Имаше страшни мускули в началото на предаването и много гъвкавост. Виждам я, че блуждае и има забавени реакции. Като тегля чертата, бая тежък сезон за всички.

# 714
Задника да - така светеше, че ако беше разрешено да го обърне срещу опонентката, направо я заслепява и събаря Wink

😂😂😂 Шъ умра

# 715
От жените симпатизирам истински единствено на Маги.

# 716
В игрите не печели най-силният физически, може да ви се иска, но го няма в правилата.
От женската коалиция Пелипенко и Виктория се оказаха с най-силна психика за разлика от Анджи и Силвия. Те двете не се ли усещат, че продукцията им пази коалицията и че ако се обърнат срещу нея всички ще бъдат изгонени по най- бързия начин.
А разговорът между Силвия и Калоян ми звучеше все едно Калоян и каза "вие сте слаби тръгвайте си, аз съм силен и аз трябва да продължа" и тя "да, така е". Сцената Калоян- Силвия беше епизод 2 на Раду -Анджи, как им се връзват чак не мога да повярвам ...., а те им вменяват вина, че играят "Играта"...  правилно.

За мен това е чисто противоречие. Хем се признава, че няма да има такава коалиция, ако продукцията не я крепи, хем Раду (отново споменат,  сакън да не го забравиме 😀) и Калоян им виновни, че чак вина им вменявали 😀.

Всичко тръгна от Виктория, защото още в началото видя, че тя е една от най-слабите и по друг начин няма как да продължи дълго в играта. Тя манипулира и прилага агресивна психоатака като много добре  вменява вина на "съотборничките си".
Калоян казва истината, която Виктория разбира, но се подсмихва, Пелипенко не вдява изобщо, Силвия се лъкатуши насам натам, а Анджи вече се сгромолясва психически под натиска на коалицията ( по-точно Виктория).
Не се знае дали Калоян е говорил при сините, защото ни излъчват каквото решат ПР. Много точна и вярна преценка колко струва думата на коалицията. И все пак е имал зрънце надежда, че ще покажат някакви зачатъци на чест и достойнство.
Ако и в мъжка коалиция се случи същото, коментара ми щеше да е същия. Няма значение дали е мъж или жена, когато хвърля думи на вятъра, а после не ги спазва.
И мъжка коалиция се разпадна, но нямаше такива драми, защото мъжете имат увереност и качества да водят индивидуални битки и да побеждават.
Много е прав Калоян, като каза че или играеш като мишка, или се бориш на арената.

Стан е"много хитър". Как пък реши, че точно на Гешев ще похарчи грошовете 😘

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 09:52 от mery_poppins1

# 717
Виктория:
-- На мен пък ми е много приятно да гледам как на него не му е приятно!

Калата:
-- Грошове се печелят на арената!
Аз:
-- Да бе, като тебе ли?

# 718
Със забавяне гледам, но едва сега осъзнах колко са ощетили Калоян този сезон. Харесва го като играч, като логика, като говор дори. Жалко, че така го прецака продукцията, едва сега получава малко ефирно време. Преди все в сянка някак, почти несъществуващ, почти без синхрони.

To be continued като изгледам епизода. Като гледам коментарите - нямам търпение. 😀

# 719
По Силвия да хвърли камък този, който никога и при никакви обстоятелства не си е променял мнението. Не вярвам, че такъв може да оцелее в живота, камо ли в игра. Тя пак пое отговорност за недоразумението, което създаде и позволи на своите и на чуждите да я замерят с думи.
Погледнете жените, стигнали почти до финала. Меги, скучна, да не кажа глуповата. Виктория-дърво и дрънкало. Украинчето  е фон също като Малвина, но по-хубавко. Една Силвия прави играта с ум и физика, женският вариант на Раду и Гешев. Когато действията й не отърват на някой, веднага се съобщава, че тя е на годините на майка му, следователно е длъжна да ги изведе до финал, да даде път на младите и да се гръмне. В менопауза била. И не е станала майка като техните майки и баби, ужас. И т.н. Царе сме на дискриминацията, обаче. Ако причисля мургавите императори към малцинство,, ще ме обвинят в расизъм. За гей дружинките(по принцип) добро или проблеми. Но за възрастта прошка няма. Дори когато е умна, хубава и кадърна.
Но вече май на никого не му се играе. Загубиха началната свежест, едните оядени, другите гладни и безразлични. Да, игри на волята са, но когато свърши волята, свършват и игрите. Остават варелите.

Общи условия

Активация на акаунт