💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 921
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
Защо???

Или по-скоро - защо са с такава отвратително стърчаща глава?
Защото толкова си могат! И поради липсата на конкуренция, досега им се получаваше.

# 196
Дават ли им някакви хонорари на участниците в зависимост от времето, през което са в играта, че толкова драпат да са в нея. Вече всеки един от тях е наясно с възможностите на другите и ако не им плащат, защо е този мерак за по-дълъг престой в предаването!? Освен да олекват пред зрителите с липса на качества, какво друго постигат!? Или самочувствието им е толкова водещо и неотговарящо на възможностите им, че не могат да преценят.
И аз съм за Раду. Още от самото начало, когато масово се плюваше по него, аз писах, че е човек с морал, чест, достойнство и че никога няма да предаде човек, който му се е доверил. Предпочитам да слушам неговия водопад от думи, отколкото насреща ми да е мазна ехидна усмивчица, зад която се крие коварност и предателство ( отделно и подигравките).
Споменах за Раду, не за да започна спор "за и против" 😀.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 10:23 от mery_poppins1

# 197
  • София
Ще преподават тънкото изкуство на саботажите Trollface

Да излезеш победител? Ало, ПРОДУКЦИЯТА, санкционирайте си любимците!!!

# 198
Дават ли им някакви хонорари на участниците в зависимост от времето, през което са в играта, че толкова драпат да са в играта. Вече всеки един от тях е наясно с възможностите на другите и ако не им плащат, защо е този мерак за по-дълъг престой в предаването!? Освен да олекват пред зрителите с липса на качества, какво друго постигат!? Или самочувствието им е толкова водещо и неотговарящо на възможностите им, че не могат да преценят.
И аз съм за Раду. Още от самото начало, когато масово се плюваше по него, аз писах, че е човек с морал, чест, достойнство и че никога няма да предаде човек, който му се е доверил. Предпочитам да слушам неговия водопад от думи, отколкото насреща ми да е мазна ехидна усмивчицата, зад която се крие коварност и предателство ( отделно и подигравките).
Споменах за Раду, не за да започна спор "за и против" 😀.
Не но и да се задържиш по дълго, е също част от състезателния хъс. Уважавам това, и не харесвам хора които бързо се отказват, като видят, че не спори. На състезание си, не си в реалния живот да отстъпиш на по - възрастния , да правиш нормалните комромиси.

# 199
Микяй е за корица. Набираше се като глист на буца. Добре, че има такива забавни моменти, че иначе не се търпи.
Играта на Микяй е и за БИБЛИЯТА на игрите. Как не трябва да се играе. Той ще е този, който закопава Гешев, Маги и Стан, защото не му идва на ум, че сега могат да бутнат мазните.
Дано се харесва като се гледа.

Калоян закъсня с казването в прав текст.

Пак ще кажа- горкия Борисенко. Толкова позитивен. Докараха го до анорексия. Дано има успех и късмет навън.

# 200
  • Буркина Фасо
Защо???

Или по-скоро - защо са с такава отвратително стърчаща глава?
като ги натиснеш ще може да извадиш тръбата.
често се използват такива нитчета с пружина при сглобка на скеле.

# 201
.
 Той ще е този, който закопава Гешев, Маги и Стан, защото не му идва на ум, че сега могат да бутнат мазните.
Дано се харесва като се гледа.

То не е сигурно, че и на Стан му идва на акъла тая работа. Интересно какво ще обясни на Гешев за капитанските номинации.

# 202
Стан изобщо не го разбирам. Той и сам май не се разбира. Гешев същото положение. Микяй акъл няма. Маги адски инертна.
Можеха да бутнат големите стратези, ама не. Този сезон много слаба социална игра. Плачевна.
Мартин и Добрин са еднооките в царството на слепите.
Като се сетя за Мартин и Виолета, или Джаферович, Неделчо.

# 203
Стан по се води. Особено, ако Микяй му каже давай да стреляме там или там. Друг е въпросът, че и той е като заблуден куршум. Едно говори, друго върши. За Гешев и Маги няма полезен ход.
Довечера по традиция отново варели, гъбки, и сякаш змей мярнах.
За мазния видяхме огърлица. Дали няма още нещо? Поне 3-4 неща да има. Да е сигурно.

# 204
  • Sofia
Едно е сигурно, мозъчният мазен довечера яко ще го нагрухтят. Не са вчерашни продукцията, презастраховат се, знаят му възможностите и ограничения умствен капацитет. Бас държа, че затова го кръстиха "мозъкът".

# 205
  • София
Едно е сигурно, мозъчният мазен довечера яко ще го нагрухтят. Не са вчерашни продукцията, презастраховат се, знаят му възможностите и ограничения умствен капацитет. Бас държа, че затова го кръстиха "мозъкът".
И с какво точно? Те показаха вече на промото каква е "наградата": на него конкретно ще му върши точно толкова работа, колкото слънчезащитен крем по време на буря Grinning

# 206
  • Някъде в Матрицата
В името на интригата, което е и похват на продукцията, е добре Силвия да спечели храната. Мхм. Trollface

# 207
В името на интригата, което е и похват на продукцията, е добре Силвия да спечели храната. Мхм. Trollface

Дано, и да я яде като Жоро пред всички.
Да спечели малко "народна" любов.
Щом дават само 50 гроша не вярвам победителя да е Мартин. За него поне 200 плюс още някой атрибут срещу недай си боже отпадане.

Но искрено се надявам да се отнася за Раду и да е някакъв монтаж от двете битки за
промото🤞🤞🤞🍀💚

# 208
Тая игра довечера имам чувството, че ще я гледам за 5-ти път. Много скучно

# 209
Стан се самоиронизира в тик ток .😉

Общи условия

Активация на акаунт