💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 851
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 465
  • Sunshine state
Е защо Мартин да е виновен, че са решили да му кажат нещо? Играе си играта човекът и то доста добре.
А къде съм казала, че е виновен? Неприятен ми е, защото с тия си облаги, които му дават непрестанно, става все по-арогантен и самонадеян, а реално е на база бутане. А за високопарните си изказвания си е виновен сам, да. С това ме дразни.

# 466
Ето аз не харесвам и Мартин и Добрин и Виктория, каква съм тогава? Енергиен вампир като Раду ли, както го определиха тук в темата.
Да Joy шегувам се, разбира се.
Абе всеки си харесва неговото си и това е. И аз прекалявам с нареждането на Б1 и Б2, но отвътре ми напира Joy предполагам и хората, нареждащи женската коалиция са така. Ако можех императора дори ми иде и да го набия... Имам чувството, че и той няма връзка с реалността и в предаването се вихри да си избива комплексите на малоценност. Едва ли в живота някой го взима толкова насериозно, колкото ние зрителите сега.

# 467
За мен най-добрата жена и евентуално на теория би могла да спечели е Анджи.

# 468
Ами не гледайте бе хора,не гледайте.Аман.Едно и съща се пише-такива били игрите,онакива били,този го бутат,онзи е нагласен,продуцентите ги окичихте с хиляди епитети,да се спира формата,дъно е формата и т.н. и т.н.
Ами не го гледайте.Ама хем не ви харесва,хем  продължавате да се мъчите
На мен пък си ми харесва и искам да има и 7 и 8 и 56 сезон.

# 469
  • Sunshine state
Ще си гледаме и мрънкаме, едното не пречи на другото. Те си го заслужават окичването. Темата е да си обсъждаме, нали така?

# 470
Аааа ще гледаме. Обещавам 55 и 56 сезон да гледам по два пъти. Mask

# 471
Имам лошо предчувствие с кого могат да сменят Димо, и това никак не ми харесва. Не че Димо е кой знае какъв водещ, но поне сме му свикнали.

# 472
Имам лошо предчувствие с кого могат да сменят Димо, и това никак не ми харесва. Не че Димо е кой знае какъв водещ, но поне сме му свикнали.
Ъъъъ с кого?

# 473
И аз да питам с кого? С Рачков

# 474
Ми да взимат Павката
Рачков някак си не си го представям на пясъка.Той ми е по скоро сценичен водещ

# 475
Павката след катинарите?

Иначе мисля би бил готин водещ.

# 476
  • София
Да бе,Павел сигурно ще е съгласен да му дуднат на слушалка реплики...

# 477
Рачков да води ИВ, моля ви се. Стигат ми лиготиите му в капките и другите предавания на фамилята. Да си излива простотията в Горубляне отколкото на плажа в Дуранкулак.

# 478
Владо Карамазов. Има и опит.

# 479
Владо Карамазов. Има и опит.

Да и за него се сетих, но той нали не харесва копията на Сървайвър.

Общи условия

Активация на акаунт