💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 792
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 480
Владо Карамазов. Има и опит.

Да и за него се сетих, но той нали не харесва копията на Сървайвър.

Което не става с пари става с много пари Simple Smile
Той нали е професионалист? С такива се говори в цифри.

# 481
Може Мартин Императора да води! Grin

# 482
Тези, които не одобряват зрителите нехаресващи зеления квартет, правят същото, за което ги обвиняват. Коментира се това, което жените ни показват с представянето си.  Те са на показ, зрителите имат право да ги коментират. Ако не искат негативни коментари или да показват добри качества или да си седят в къщи. Щом искаш известност, не може само меда, трябва да опиташ и жилото.
Не съм длъжна да харесвам всички, както и те не са длъжни да ме харесват. Защо за Деси и Магдето не се пишат такива коментари!? Е, ми момичетата показват качества и добро възпитание.
Четворката ( няма да пиша "пернати," че пак някой ще се засегне) стигна до тук не със стратегия и мислене, а благодарение на Раду.
Силвия отдавна отчети тази грешка, че Раду "отпадна". Няколко пъти спомена, че той е най-добрия, явно много съжалява, че не заигра с него, а направи тази полукуца коалиция.

# 483
  • София
Той не визираше ИВ.
Беше против измисления Сървайвър,който правиха в Турция.
А там кого взеха за водещ...пълна мъгла ми е.

аууу,ужас сетих се-Ваня Джаферович ,пу-пу

Може Мартин Императора да води! Grin

Тц,не може.Той е официален треньор на ИВ Bowtie -конфликт на интереси

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 18:27 от avicom

# 484
Владо Карамазов. Има и опит.

Да и за него се сетих, но той нали не харесва копията на Сървайвър.

Което не става с пари става с много пари Simple Smile
Той нали е професионалист? С такива се говори в цифри.
А те пък точно тая продукция ще му ги наринат парите JoyJoyJoy

# 485
Изисканата вечеря на Раду само 1 ли ще бъде, по повод битката, еднократно?

# 486
За Деси и Маги как да се пише, като те са храстчета в пиесата , тихи и послушни, много удобни за мъжете.
А да се слагат всички под общ знаменател и да се отричат качествата на Силвия и Анджи няма как да се съглася. Аз не харесвам Мартин като поведение и игра ,но не мога да кажа ,чене е за там, както тук се говори за всички от женската коалиция . Забрави се, че Анджи е единствената жена до сега победила в оная игра с бягането ,а и Силвия отначало беше пантера преди да свали 8кг от тоя глад. Така че не е вярно, че всичко дължат на Раду ,момичетата се раздават на макс.

# 487
  • Буркина Фасо
Имам лошо предчувствие с кого могат да сменят Димо, и това никак не ми харесва. Не че Димо е кой знае какъв водещ, но поне сме му свикнали.
доколкото разбрах това му е второ официално провинение и то в изпитателен срок.
зад решетките от 1 до 6 год.  от там само дистанционно може да води игрите. Smiley

За Деси и Маги как да се пише, като те са храстчета в пиесата , тихи и послушни, много удобни за мъжете.
А да се слагат всички под общ знаменател и да се отричат качествата на Силвия и Анджи няма как да се съглася. Аз не харесвам Мартин като поведение и игра ,но не мога да кажа ,чене е за там, както тук се говори за всички от женската коалиция . Забрави се, че Анджи е единствената жена до сега победила в оная игра с бягането ,а и Силвия отначало беше пантера преди да свали 8кг от тоя глад. Така че не е вярно, че всичко дължат на Раду ,момичетата се раздават на макс.
ако не беше Раду да поеме голяма част от силовите битки  зелените непобедими щяха да са вечно губещи.

# 488

аууу,ужас сетих се-Ваня Джаферович ,пу-пу

Имаме участник, познал точното име;)  Като си знам продукцията очаквам най-лошият избор. Ваня има опит, а жена му има връзки в ИВ, а и ще се навие и за малко пари. Е, че повечето не го харесваме за водещ, на кой му пука.

# 489
Искам си Димо, пък:cry:Cry

# 490
Написах ПОЛУкуца коалиция, никъде не съм направила обобщения. Маги и Деси показват КАЧЕСТВА и не ли е обида от жена към жена да ги нарича "храстчета" . Не е необходимо да са устати като Виктория, за да се доказват и да се самопревъзнасят колко добре са се справили ( справка последното представяне на Виктория и самопотупването й по рамо).

# 491
Diavolo може към следващата тема да поставиш и въпрос:Искате ли Димо да остане водещ на ИВ?

Аз си искам Димо да остане ,има хъс към това предаване ,говори с патосен тон ,има и смешки по време на коментарите му ,много точно ни предава къде какво става по Арената.Незнам ,но за мен Саното например  е "умряла "работа ,едвам,едвам влачи монотонно.

# 492
  • Буркина Фасо
на Ласкин жена му какво и е ?  има и опит в игрите.
Димо не го знам какъв е актьор и никога не бих го гледал. не ми харесва и тук.

# 493
  • София
Абе аз хубаво ще питам в анкетата ама шансът да води отново Димо е нулев. 😐😢

Изисканата вечеря на Раду само 1 ли ще бъде, по повод битката, еднократно?

Еднократно.

Хора,
А направи ли ви впечатление, че порцията беше двойна? Явно идеята е била да има и за двамата, но някой садист с власт е решил да накарат Павката само да гледа. Явно гадовете още му връщат за' катинар гейт.'

# 494
  • София
Как ще остане водещ, човек, който пие толкова много и шофира и то редовно, това не е сериозно!  Мястото си му е точно в затвора. Утре ще убие някой, тогава пак ли ще си го върнем за водещ? Айде стига.

Общи условия

Активация на акаунт