💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 810
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 495
Димо да заминава да си излежи бързо присъдата и май месец на терен.
Аз също съм за Димо.
С Ралица са добър тандем.
Сгрешил е. Ще плати. Дано има поука и не се потретва. Да преосмисли. Амин.

# 496
Замислих се има ли финалисти от предните сезони гладували дълго на някоя дестинация 🤔 ,победители знам ,че няма .

# 497
  • Буркина Фасо
Аз също съм за Димо.
присъдата е от 1 до 6 год.  по-малко от 1 год не може да е.  е, може и да измислят някаква врътка, но ...
няма как да е на терен  на живо за следващия сезон.Smiley

пп. сега казаха, че кръвната проба му е отчела още по-голям промил от полевия тест.

# 498
  • София
Замислих се има ли финалисти от предните сезони гладували дълго на някоя дестинация 🤔 ,победители знам ,че няма .
Е, как забравяш Алексата започна с 3 седмици на плажа като резерва? Joy

# 499
Аз също съм за Димо.
присъдата е от 1 до 6 год.  по-малко от 1 год не може да е.  е, може и да измислят някаква врътка, но ...
няма как да е на терен  на живо за следващия сезон.Smiley

пп. сега казаха, че кръвната проба му е отчела още по-голям промил от полевия тест.

Токев лежа 7 м. за 13 м.
Димо по съкратената ще вземе 1/3, но ДА. За май няма да е излязал. Поне 7-8 м. ще е вътре.
Жалко. Не толкова за игрите, а за пропастта, в която сам влиза.
Гледала съм негови постановки. Харесаха ми. Дано има поука.

Довечера съм за Борисенко и Калоян. Да извадят късмет и да не са на съвет.

# 500
Скрит текст:
Откакто се зароди женската коалиция ми е интересно да разбера нещо. Защо всички са толкова озлобени и зле настроени срещу 4 жени направили коалиция, за които цвлта оправдава средствата. Никога не съм видяла да са се държали зле с някого(поправете ме ако греша, гледам с едно око, 90% от времето)Не са перфектни разбира се, но са нормални, говорят и се държат нормално, Виктория понякога е по-тийн, но казва нещата на място, макар и с дразнещ маниер. И тук и във фейсбук такава помия се излива, кокошки били, пуйки, женички, женски и тн. Само защото не са силни като мъже ли? Не разбирам наистина. Не го пиша, за да се заяждам, наистина ми е любопитно. Затова че се надували като казвали колко добре са се справяли. Аз не го виждам като надуване, а като някакъв вид надъхване, за да не паднат духом, но не делулуленд тип Миряна и Анита, ами като някакъв вид отборна утеха, като конкретно след предната битка Виктория наистина прекали в четките за себе си. Затова че не приобщавали Деси - Деси и Пелипенко са дупе и гащи навън, така че приобщили са се, дори очаквам да я видя в коалицията скоро.
Нито една не ми е фаворит, нямам фаворит в игрите, но ми е интересно да видя нещо различно като женска коалиция - иначе схемата е ясна - силните мъже махат жените - силни или слаби и накрая гледаме коч парти. Скука. Особено с тези ужасно силови игри, вече не виждам смисъл да участват жени, само да са слугинаж и патерица на “истински” силните играчи - мъжете
Причината не е една. Хората, не харесват подобни коалиции, защото такива коалиции чистят фаворити на публиката. Другата причина според мен е, че имаше доста злоба от хората подкрепящи тази коалиция преди това. Нападките към определен участник(Раду) минаха всякакви крайности и натуралната реакция на хората, които са на друго мнение и подкрепят другата страна също е да стигат крайности и да минават граници. Не казвам, че е правилно, но това е натуралната реакция. Една екстремност води до друга екстремност. Не е като жените да не са давали причини да не са харесвани, особено Виктория. Имаше и ситуация с Анджела и Пелипенко в кухнята, когато спечелиха Резиденцията. Далеч не са перфектни образи и далеч не са били изцяло уважителни към другите.

Защо хората не харесват, обиждат и нападат Лео Меси? Защото обикновено са фенове на Роналдо. Често се случва, заради феновете си да си навлечеш гнева на фенове на опозицията ти. Реално погледнато толкова успешен човек не заслужава това, но неизбежно се случва понякога. Жените от зелените действително може би не заслужават крайни обиди поради същата логика, но същото важеше и за Раду, поне според мен.

Жените в предаването, а и не само, понякога имат навика да обръщат всичко на някакво съревнование м/д половете. Ето, пример от вашия коментар е, че мъжете искали "коч парти" и така го изкарвате сякаш първата им цел като влязат в предаването е да изгонят жените, защото са жени. Ами, не просто доста често се е случвало през сезоните най-слабите звена, които наистина много бавят племената да са жени. Това не е предразсъдък. Предразсъдък е да си мислиш, че ще си номиниран само, защото си жена дори да не бавиш племето и да се справяш в битките. Жените от Силните имат една номинация за целия сезон и това е номинацията на Силвия. Други жени номинирани в това племе не е имало, освен Миряна, която беше номинирана от жени, не от мъже.

Жените, които обикновено се чистят са жени като русичката Виктория от миналия сезон или Семира от сезон 3. Факт е, че е имало доста жени, които далеч не са били цел за изгонване от мъже. Аз, лично съм изгледал почти всички сезони на предаването и не си спомням, мъжете да са гонили всичките си жени през първите няколко седмици, за да си останат само те. Не съм и ставал свидетел на много "мъжки коалиции", които искат да се пазят от жени или да гонят жени. Единствената голяма мъжка коалиция която е направена веднага, а не в отговор на друга коалиция, за която се сещам е тази при Гладиаторите, но те искаха да гонят Рълев и Радо, а не жени.

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 20:03 от Иван С. 659770

# 501
Аз нямам нищо против не харесването и критиките към един или друг участник или коя да е от коалициите. Дори и да не е обективно, всички сме хора и е нормално да имаме симпатии и антипатии. Това, срещу което съм против, са епитетите - кокошки, съсели и т.н. Грозно е. На някакво махленско ниво слизаме.

# 502
Е, как забравяш Алексата започна с 3 седмици на плажа като резерва? Joy
Обаче имаше достатъчно време да се захрани ,та завърши с прилични паласки даже 😂

# 503
Аз много харесвам Димо в клипа към песента ГЪЛЪБО. И песента също много ми харесва.

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 20:35 от mery_poppins1

# 504
  • София
Скрит текст:
Откакто се зароди женската коалиция ми е интересно да разбера нещо. Защо всички са толкова озлобени и зле настроени срещу 4 жени направили коалиция, за които цвлта оправдава средствата. Никога не съм видяла да са се държали зле с някого(поправете ме ако греша, гледам с едно око, 90% от времето)Не са перфектни разбира се, но са нормални, говорят и се държат нормално, Виктория понякога е по-тийн, но казва нещата на място, макар и с дразнещ маниер. И тук и във фейсбук такава помия се излива, кокошки били, пуйки, женички, женски и тн. Само защото не са силни като мъже ли? Не разбирам наистина. Не го пиша, за да се заяждам, наистина ми е любопитно. Затова че се надували като казвали колко добре са се справяли. Аз не го виждам като надуване, а като някакъв вид надъхване, за да не паднат духом, но не делулуленд тип Миряна и Анита, ами като някакъв вид отборна утеха, като конкретно след предната битка Виктория наистина прекали в четките за себе си. Затова че не приобщавали Деси - Деси и Пелипенко са дупе и гащи навън, така че приобщили са се, дори очаквам да я видя в коалицията скоро.
Нито една не ми е фаворит, нямам фаворит в игрите, но ми е интересно да видя нещо различно като женска коалиция - иначе схемата е ясна - силните мъже махат жените - силни или слаби и накрая гледаме коч парти. Скука. Особено с тези ужасно силови игри, вече не виждам смисъл да участват жени, само да са слугинаж и патерица на “истински” силните играчи - мъжете
Жените в предаването, а и не само, понякога имат навика да обръщат всичко на някакво съревнование м/д половете. Ето, пример от вашия коментар е, че мъжете искали "коч парти" и така го изкарвате сякаш първата им цел като влязат в предаването е да изгонят жените, защото са жени. Ами, не просто доста често се е случвало през сезоните най-слабите звена, които наистина много бавят племената да са жени. Това не е предразсъдък. Предразсъдък е да си мислиш, че ще си номиниран само, защото си жена дори да не бавиш племето и да се справяш в битките. Жените от Силните имат една номинация за целия сезон и това е номинацията на Силвия. Други жени номирани в това племе не е имало, освен Миряна, която беше номинирана от жени, не от мъже.

Жените, които обикновено се чистят са жени като русичката Виктория от миналия сезон или Семира от сезон 3. Факт е, че е имало доста жени, които далеч не са били цел за изгонване от мъже. Аз, лично съм изгледал почти всички сезони на предаването и не си спомням, мъжете да са гонили всичките си жени през първите няколко седмици, за да си останат само те. Не съм и ставал свидетел на много "мъжки коалиции", които искат да се пазят от жени или да гонят жени. Единствената голяма мъжка коалиция която е направена веднага, а не в отговор на друга коалиция, за която се сещам е тази при Гладиаторите, но те искаха да гонят Рълев и Радо, а не жени.

Интересно - не номинират жени, защото са жени, а защото са слаби на терен, но единствената номинирана от мъжете е Силвия?  Противоречие някакво се получава - към онзи момент Силвия нямаше слабо представяне в нито една игра. Защо тогава е номинирана, след като не е слабо звено?

По повод мъжките коалиции - още в първи сезон жълтото племе започна с номинирането само на жени, защото те мъжка дума са си дали. Гладиаторите пък не номинираха
жени в началото, само защото такива нямаше при тях.

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 20:22 от gg__

# 505
mery_poppins1, храстче не е обидно като кокошка 🙂, не се класифицират физически и умствени способности, а в случая в каква роля са поставени Деси и Маги, или сами са се поставили. Иначе съм съгласна,че са добре подготвени и способни , възпитани и спокойни момичета ,вероятно по-мълчаливи по характер .

# 506
Поли била сънувала Мартин SmirkSmirkSmirk

# 507
Поли била сънувала Мартин SmirkSmirkSmirk
Ми харесват го.Симптяга е Мартин

# 508
Не разбирам какво иска Калоян (и преди това Раду) от жените в племето? Да мълчат, да не се усмихват, да не говорят, да не си коментират играта, да не си коментират ситуациите, да не пият чай... Ако може да не дишат!?

# 509
  • Germany
Цяла седмица не съм гледала, сега се мъча да се завърна, но съвсем не ми е интересно. Имам чувството, че някакви глупости си говорят. А този Мартин ми е толкова смешно-смотан... Той ли ще  печели, че все за него се говори🙄 Калоян и той голям приказливец станал. И за капак Димо…голяма излагация… Много безличен сезон, много.

Общи условия

Активация на акаунт