💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 648
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 660
  • софия
Ех, хич не я бива Силвия за тая социална игра.
То през цялото време и беше дискомфортно в ролята на женски лидер.
И  малко да я дръпнеш по струната на справедливостта - готова е.

Само Виктория харесах днес.
Ууу за Вики на арената.
Браво на Вики в коалицията.
Само от нея чух нещо смислено днес.
И Ралица помогна, първо ги напомпа, после подаде топката на Вики да гласува първа.

Доволна съм че номинираха Деси - нещо не можах да я харесам. Със същата недоволна физиономия беше и на блатото.
И тя, както и някои други смята, че е по- заслужил да е в играта. Trollface
 Е, аз пък не съм съгласна.

Доволна съм, че Калоян злорадства и не спира да нарежда. Така няма да ми се налага да стискам палци за него, когато е на елиминация.

Продукцията достига нови висоти.
Не знам дали по- малко нагласят игрите този сезон, но със сигурност редакторите бачкат на двойни обороти и натискат здраво.
Вие много ме хокате напоследък за тази коалиция - вика Силвия на Ралица.
Аз - кой, бе Силве, кой те хока?????

# 661
Не мога да се сетя, дали в предишните сезони е имало такива случаи на вземане на "отговорност" или това е патент на квартета.

# 662
Аз пък ще запомня сезона с единствената силна женска коалиция, която успя да се запази толкова дълго време. Това е и всъщност най-интерсното в тоя сезон. Видно е и от коментарите😆
Евала, мацки. Каквото станало, станало. За всичко си има край, но направихте сезона гледаем, коментиран и що-годе интерсен. Иначе щяхме да сме най-вероятно само на ниво прашките на Виктория😆

# 663
Деси е много добра и си Е заслужила да е в играта. Който не я харесва не е поради липса на качества или заслуги. Тя и днес спечели своята битка. Но понеже е късно дошла винаги е резерва или бушон, това и пречи.

# 664
  • Варна
То е ясно, че от цялата коалиция няма всички да отидат на финала, ама Силвия хич я няма.
Дръж си ги там момичетата и с тях ще отидеш толкова напред, че не не се знае докъде ще стигнеш.
Ама тя  е толкова нерешителна, объркана, не може да разсъждава иска да се подмазва и си мисли, че някой от мъжете ще и каже браво Силве страшна си  ще падна в играта с вериги на врата и дърпане на варели , че ти заслужаваш да си напред

# 665
Енергийния вампир си свърши работата ,успя да ги срине . Тук гледам настъпи голяма (зло)радост 😂  Действително не са му на нивото психически жените с  изключение на Виктория . А Силвия е най-лабилна .
Жените са ясни. Ще гледаме великия Кала до къде ще стигне .
    Явно сезона с Гридин ще си остане гледаем за мен ,аз и заради него се подлъгах пак да гледам ,но от тогава само разочарование.

# 666
Видяхте ли промото за утре. Екс Капитан Стан с мокро тяло, върви тежко, тежко, а Силвия... ами тя забрави за битката Joy

# 667
В женска коалиция не може без драми. Женска му работа. Много емоции, много нещо, ама така става, когато думите изпреварват мисълта. Много се изложи Силвия, но постъпи правилно. Като си се хванал на коалиция, ще играеш с нея докрая. Иначе просто се обезсмислят всички лишения които си търпял. Знаеш, че с такава коалиция ще бъдеш гладен до края, знаеш, че ще гониш мъже и ще падаш на повечето битки. Стискаш до финалната осмица колкото можеш, а после ако щеш обяснявай на всички, че в реала си държиш на думата. Щом си в коалиция, ще се съобразяваш с всички в нея, а не да взема Силвия самостоятелни решения и да ги поставя пред свършен факт. Ако пък искаш да разтуриш коалицията, пак те са първите, които трябва да разберат. Можеше Виктория сама да реши да ходи на елиминация, но така и нея злепостави. Чак не ми се вярва като го пиша това. Както и да е днешния епизод ми беше много забавен и ще му дам висока оценка.  А лафа на Саша за психодиспансера си беше в десетката, ама какво да правиш, това са жени, не е лесно.

# 668
Браво на Калата! След като се изказа, много ми хареса заключението ,че въобще не го интересува мнението на Силвия или на която и да е!

# 669
  • Stockholm
Излизам от темата за коалицията на Жените-чудо, за да спомена колко много са надебеляли Червените. Всичките имаха шкембенца Joy Затова и без малко да паднат.

# 670
Браво на Калата! След като се изказа, много ми хареса заключението ,че въобще не го интересува мнението на Силвия или на която и да е!
  Е то не е голямо геройство да риташ падналия ,даже точно обратното

# 671
  • София
Виктория не мога да я трая с нейната логорея. Много й беше самодоволна усмивката, че не няма да ходи тя на елиминация.
Зелената коалиция се изложи много. Първо с изключително слабото и неадекватно представяне на битката и второ:  за втори път поема публично отговорност и за 2-ри път се отмята. Калата много хубаво им го каза.  
Отмятай се па после реви....
Трябваше да разкарат най-слабото звено  - Виктория.

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 23:14 от Vesika

# 672
  • София
Енергийния вампир си свърши работата ,успя да ги срине . Тук гледам настъпи голяма (зло)радост 😂  Действително не са му на нивото психически жените с  изключение на Виктория . А Силвия е най-лабилна .
Ако някой е енергиен вампир, то това е Виктория! Тази е нагла слабачка, която Силвия и Анджи /а неволно и Раду/   носеха на гърба си цял сезон. Аз не упреквам Силвия, че реши да си признае истината, просто я хвана срам да отрече очевадното, упреквам я, че се поддаде на атаката на Прашката.

# 673
  • Варна
Тя и Силвия трябваше да е като него, ама на..😄

# 674
Енергийния вампир си свърши работата ,успя да ги срине . Тук гледам настъпи голяма (зло)радост 😂  Действително не са му на нивото психически жените с  изключение на Виктория . А Силвия е най-лабилна .
    Явно сезона с Гридин ще си остане гледаем за мен ,аз и заради него се подлъгах пак да гледам ,но от тогава само разочарование.

Калоян беше по-нисък от тревата при сините, не му се чуваше гласа, но сега на женичките много се кожляви, големия мъжкар🐀 не мога да го харесам, дори визуално не разбирам какво му харесват някои, но вкусове различни.

Силвия изглежда апатична и незаинтересована от играта вече, не знам дали заради глада или защото Раду го няма, тя тогава го прие много тежко и сякаш спря да ѝ пука за играта и племето, вече играе по инерция, колкото да избута. Личеше си и по начина, по който нямаше желание нито да се защитава, нито се впрегна кой знае колко от обвиненията и обидите. Не е за нея тая социална игра, пречупи я психически. Хем иска да си удържи на думата, хем иска са е справедлива с племето и хората извън коалицията, и накрая от 2 стола на земята - нито коалицията доволна, нито опозицията😅

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 23:14 от ts_mira

Общи условия

Активация на акаунт