💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 697
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Само да вметна, че като човек, носещ повече от 20 години лещи-няма как Анджи да ги е носила при условията, които ни показваха, че живеят. А аз очила не съм я виждала да слага.
Толкова за реализма в предаването.

# 991
Силвия днес ми стана по неприятна и от Виктория. Много неадекватна.

# 992
Боже колко повече говори Силвия толкова повече ми се струва че има нужда от помощ. Не е добре жената.

# 993
Не бива да даваме диагнози на Силвия, но не са добри нещата. Господ да я пази. Деси добре я  определи. Не е "турбо гениална"...

# 994
Поне двама-трима човека живеят в тая жена...Каква зодия е?  Още ме държи първият шок, сега след втория ще се възстановявам...треперя...

Стрелец

# 995
Безхарактерността и нерешителността на Силвия ме разочароват, но я разбирам донякъде. Тя просто си е такава и това си знае.
А другите като ѝ се нахвърлят и присмиват няма да оправят положението. Sweat

# 996
Силвия ли е Беба на игри на волята? За ся разбрахме че не е добре в главата и си държи на думата

# 997
Аз не разбирам защо Силвия им се обяснява в момента, да не би да мисли, че ще я разберат? 🤔 Излишно се задълбава в някаква тема, която те не разбират, няма смисъл да се води тоя разговор изобщо.

ПП: аз ако бях на мястото на Силвия щях да гласувам за Поли - шах и мат🤷 да ѝ върна жеста, че ме нахендря мен да правя трудното решение и да изпратя Виктория на елиминация индиректно. Жалко, че не се сети за тоя вариант, накрая започнах да се чудя дали не познава Виктория отвън и да имат някаква уговорка (защо още на първата седмица ще казва на Раду, че иска да запази Виктория до края🤔). Не знам такава ли е по принцип или последните седмици ѝ дойдоха в повече, но след като излезе няма да е лошо са потърси терапия някаква, не е срамно, стана ми мъчно за нея.

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 20:49 от ts_mira

# 998
Павката на бездомник прилича вече. Дори блузата му скъсана.

# 999
Поне взе правилното решение, та си отдъхнахме. Иначе от обясненията й после аз разбрах, че е егоцентрик и да бъде в група не е нейното. Не можела да си тръгне? Е как да не може. Никой не я държи насила в играта.

# 1 000
  • софия
Силвето се опитва да "слуша" какво и казва продукцията. Но и да играе както сърцето и повелява.

Е, няма да стане, момиче. Продукцията не ти е приятел. Trollface

Направи добро изяш ла@но

Потресена съм от зелените. Imp

Силвия Heart

Пп.
Ха, ясно. Една зодия сме Joy

# 1 001
Раду и Павката 💚💙" господин изолатора обича душички".
Това смазва

# 1 002
Ми грешката и е че е добрячка , и на тези години още не е разбрала, че грам не трябва да и пука за хората и мнението им. То си е негативно винаги , ако няма какво да изсмучат от теб и нямат изгода. Така , че правиш си играта , както ти харесва. Да взема пример от Добрин

# 1 003
  • Stockholm
Единственото момиче, което беше стабилно  в тази патардия е Анджи, но   трябваше малко да подкрепи Силвия, виждайки как се оплита и затъва. Можеше просто да каже- Стига сте дискутирали безсмислени теми и  спорове, които водят доникъде и да сложи точка.

# 1 004
Раду какви планове си прави, няма идея, че може Виктория да цъфне и тогава той сам ще поиска да напусне господин изолатор JoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт