💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 722
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 1 005
Раду какви планове си прави, няма идея, че може Виктория да цъфне и тогава той сам ще поиска да напусне господин изолатор JoyJoy
Моля се да се случи това Joy Ще бъде велико Joy Joy

# 1 006
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ама чакайте, какви са тези глупости?! Защо играят титулярките в играта за предимство? В предишните години тази игра я играеха секундантите... Сега излиза, че ще трябва да играят две игри и сами да си спечелят предимството в първата, WTF?!

# 1 007
Силвия наред ли е с главата наистина?

# 1 008
Дано по-бързо свърши тази скучна битка.
Ох, Раду, Раду, как ще я траеш тази латерна, ако ти я пратят на гости.
Добре, че е Павката, та да е като балансьор.

# 1 009
Ама чакайте, какви са тези глупости?! Защо играят титулярките в играта за предимство? В предишните години тази игра я играеха секундантите... Сега излиза, че ще трябва да играят две игри и сами да си спечелят предимството в първата, WTF?!
Това не е май играта за предимство а елиминационната

# 1 010
Смятам, че не отчитате фактът, че от 10 седмици са тотално изолирани. При по-лабилни хора това може да е смазващо.

# 1 011

Може би, защото Поли няма никакви шансове срещу Калоян.

# 1 012
За спането:
На резиденцията се спи най-малко, от 2 до 4 часа. На стопанството малко повече.

Това няма как да го повярвам. 2 часа?!? Абсурдно звучи. Това означава, че някой трябва да стои да им снима синхрони до 4 сутринта например и в 6 вече да са на масата за закуска!
И за 4 часа не го вярвам дори.

Мога да приема, че в някои дни (капитанска, когато чакат до късно да се приберат играчите), последният на който му снимат синхрон за вечерта в спал 5-6 часа. Но другите 100% са си легнали отдавна и всеки друг ден си наваксват.

Ясно е, че се преувеличава, особено от бивши играчи.

Изобщо не се преувеличава. Даже на мен ми казаха с кои редактори е ок да работя, за да ме пускат да спя. Будят ги даже посреднощ.

Ама много обичате да давате големи заключения, без дори да сте ходили на кастинг.

1 - По-полека с тона, аз съм дал много точни аргументи и заключенията ми са ясни.
2 - Изобщо не знаете дали и кога съм бил на кастинги, а може и да имам приятели във формата
3 - Виждали ли сте човек да спи 2 часа на нощ в продължение на 2 месеца? Всеки ден само 2 часа ? Надали. За това и пак казвам - сигурно се случва да спят по малко, но е инцидентно и то само за някои играчи.

Виждала съм. Всички имаме приятели по сезоните, но сме свикнали и на такива, като вас, които са седяли 5 сезона на балкона и на 6-тия решават да ни кажат как стоят нещата. 👹

# 1 013
Ми грешката и е че е добрячка , и на тези години още не е разбрала, че грам не трябва да и пука за хората и мнението им. То си е негативно винаги , ако няма какво да изсмучат от теб и нямат изгода. Така , че правиш си играта , както ти харесва. Да взема пример от Добрин
Абсолютно съгласна- Силвия е коренната противоположност на Добрин и Мартин- деликатна, несигурна в себе си, въпреки че е една от най- добрите на арената. С нулева , почти никаква социална интелигентност. Иска одобрение, търси подкрепа и не може да функционира в група.  Това са достатъчни условия да я изолират, но май преди това тя сама ще го направи.
Представям си в едно обединено племе как ще я заръфат Императорът и Нинджата. Подигравките със Стан ще ни се сторят като детски пиеси.

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 21:30 от ellis

# 1 014
  • Русе
Точно това си помислих. Винаги са играли съюзниците.

# 1 015
Защо не играят съюзниците?? Тази битка с тежестите сме вгледали и във вариант мъж срещу жена,  а можеха и да я сменят - то беше ясно кои ще са съюзниците, а в червения отбор има само двама мъже.

# 1 016
Ми грешката и е че е добрячка , и на тези години още не е разбрала, че грам не трябва да и пука за хората и мнението им. То си е негативно винаги , ако няма какво да изсмучат от теб и нямат изгода. Така , че правиш си играта , както ти харесва. Да взема пример от Добрин

Даа, аз бях нещо подобно в 20те си години, после се плеснах по челото, че никой няма да ми каже 'евала', когато сама се прецаквам, за да угодя на други хора. Човек трябва да е мааалко по-безпардонен и да не се чувства постоянно задължен да се обяснява и да оправдава всяко свое решение.

На мен ми се струва, че и от страна на продукцията имаше много голям натиск да не се разваля женската коалиция, или поне така съдя от постоянното удряне на Ралица по кокалчетата на всяка, която обмисляше нещо в тая посока - голямо вменяване на чувство за вина. Обаче няма как да искат по-дълго женска коалиция при положение, че се губи всякаква интрига на трасето, знае се кой ще спечели всяка битка предварително, малко като гавра с труп беше положението последните игри.

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 21:04 от ts_mira

# 1 017
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Това не е май играта за предимство а елиминационната
Димо каза, че която спечели, ще има предимство и ще вземе 30 гроша, така че няма как това да е елиминационната.

Силвия още по-неадекватна в този епизод, направо беше мъчително да се гледа, толкова беше объркана, изгубена и нерешителна. И почти се отметна за втори път от първоначалните си думи, добре че накрая се коригира, иначе щеше да стане съвсем за смях.
А Виктория защо така й притреперваше гласът и аха-аха да се разплаче, докато си избираше секундант? Цял сезон се подиграва на тези, които плачат, какъв бил този рев и как се излагали, но като стана дума за нейната кожичка, вече е друго. Joy

# 1 018
  • Варна
Абе предния сезон Ситнилски криеше телефон. В тоя сезон тая Силвия да не скрила наркотици някъде

# 1 019
  • София
Като се отърся от първоначалния ступор, си мисля, че просто тя се чувства уверена във физически игри, но самата има свои психологически рани - липсата на контрол (под каквато и да е форма) я уязви много и я отслаби психически. Тази намаханост, която демонстрира в соц.медии ми се струва, че е маска. Няма ли нейна публика, я няма и маската.
Никога няма да забравя навремето, в Сървайвър, как зъзнеше в клетката, но се мобилизираше, правеше лицеви опори, а зъбите и тракаха. Но тези години оттогава са дали вътрешен отпечатък по един или друг начин и направо не мога да повярвам, че е същият човек, който гледахме. Просто не е отборен играч (особено сред жени), а вълк единак. И друго - според мен за нея е важно да има авторитет до нея - тогава Ники, сега и Раду по някакъв начин - може да не беше съгласна с него по различни въпроси, но си личеше, че го уважава.

Общи условия

Активация на акаунт