💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 724
  • 1 268
  •   2
Отговори
# 885
Само не разбрах откъде дойде това Мургавите към Добрин и Мартин? На каква база? Всички до един са черни и адски изгорели от слънцето.
Друго. Все още не са изпързаляли никого от собствената си коалиция. Димитър "играеше" с тях, Пелипенко го прати на блатото, не те. Крамарска я прати Анита на блатото, не Добри и Мартин. Малвина е с тях от начало и все още е в играта, не са я номинирали. За Стан и Микяй няма какво да говорим. Те са новодошли и е ясно, че са на пангара.

# 886
За капак са много страхливи и са страхливи най-вече от силни играчи и искат да ги гонят на всяка цена.

Това е игра!  Ма естествено, че ще искат да гонят силни играчи.  Противоположното е чиста глупост. Ти какво искаш, да се обединят силните играчи, да изгонят слабите и шансовете за ВСЕКИ от силните да намалеят. Пълна глупост е такава "стратегия". Що за криворазбрана чест е да идеш да играеш игра (хем с награда), ама да я играеш така, че да си намалиш шансовете???
Ми като играеш шах, що не си смениш топа за противникова пешка - това е смело. Па да си криеш царя с рокади - ауу страхливец.
Joy Joy Joy
Тъпото е че ние тука си спорим, а всъщност продукцията намества нещата.

Ако приемем че продукцията въобще не се месеше (в един утопичен свят) и на финала се озоват двама, без значение мъже или жени, единият "силен" отвсякъде - мускули, кардио, реди пъзели, другият - хърба, не може да вдига чували, да тика тежки колички и не плува особено добре. Какъв е изводът - че не е "силен", че не е "достоен"???
Няма такъв извод. Или  е имал късмет  или е имал акъл или и двете,  но факта е, че е на  финал. Пък ако го спечели, чисто без побутване от продукцията - евала.

# 887
Много хейт по МиД...незаслужен. Адаптивни на терен, подкрепят се, разбират се с една дума (кеф ми е да ги гледам) и играят много интересна социална игра. Те двамата, заедно с Гешев, Раду и Борисенко са най-добрите играчи на терен този сезон. Летят по терена, само Гризлито е една идея по-тромав. Така ли това не го виждате!?
МиД имат самочувствие и то с покритие, дори продуцентите не могат да им хванат спатиите. За първи път от 6 сезона насам имаме подобни играчи.

Капитан Стан вчера беше много смешен във водата, а Силвето не откъсна очи от него. Laughing Борисенко се чудя как играе - като пребит е. Всички имат зверските рани.
Напълно съм съгласна  с написаното
Добрин и Мартин  са най добрите
И на терен са като котки-бързи пъргав.И за социалната игра и за стратегия са номер 1
А ИВ не са само игри на терен,а и хитрост ,стратегия,здрава коалиция та дори и манипулация на останалите
Ами да го умеят и правят и другите .Видяхме ги колко струват в тази част и  Гешев и Стан  и Силвия.Нищо не направиха.С този ,с онзи.

# 888
Посочените Гешев и Стан  все още са в играта и не са отпаднали въпреки, че не са в коалиция и не хитреят на дребно. Значи може даден участник да продължава напред, като разчита на отлични физическа качества. Както беше и Момчил - и сам воина е воин! И щеше да победи, но продукцията не й изнасяше. Фифо също горе-долу беше в тази позиция.
Дуото ясно осъзнава, че няма ВСИЧКИ необходими качества и затова са се залепили един за друг.

# 889
Гешев и Стан не по собствен избор са сами, защото са много силни и не са им нужни съюзници.
Гешев си имаше хубава коалиция, която не знам защо реши да разбута. Явно мислеше, че ще му е по-изгодно да играе със Светлин и Анита, но греда Светлин отпадна. И сега при червените се опитва да направи коалиция срещу тази на Мартин и Добрин. Голямо желание има, защото знае, че е важно. Другите обаче не поддават, уви. Микяй, заради някаква злопаметност, а Стан, защото се омотава в някакви свои си стратегии.

# 890
За капак са много страхливи и са страхливи най-вече от силни играчи и искат да ги гонят на всяка цена.

Това е игра!  Ма естествено, че ще искат да гонят силни играчи.  Противоположното е чиста глупост. Ти какво искаш, да се обединят силните играчи, да изгонят слабите и шансовете за ВСЕКИ от силните да намалеят. Пълна глупост е такава "стратегия". Що за криворазбрана чест е да идеш да играеш игра (хем с награда), ама да я играеш така, че да си намалиш шансовете???
Ми като играеш шах, що не си смениш топа за противникова пешка - това е смело. Па да си криеш царя с рокади - ауу страхливец.
Joy Joy Joy
Тъпото е че ние тука си спорим, а всъщност продукцията намества нещата.

Ако приемем че продукцията въобще не се месеше (в един утопичен свят) и на финала се озоват двама, без значение мъже или жени, единият "силен" отвсякъде - мускули, кардио, реди пъзели, другият - хърба, не може да вдига чували, да тика тежки колички и не плува особено добре. Какъв е изводът - че не е "силен", че не е "достоен"???
Няма такъв извод. Или  е имал късмет  или е имал акъл или и двете,  но факта е, че е на  финал. Пък ако го спечели, чисто без побутване от продукцията - евала.
Те, нека си играят, както им скимне никой не ги е спрял. Хората няма да ги харесват и това се вижда тук и по социалните мрежи. Това е част от играта и е абсолютно неизбежно. Всеки си преценява. Всяко нещо си има плюсове и минуси. Няма смисъл да се жалват потребители, защо аджеба Мартинчо и Добринчо не са хаерсвани от публиката, нито пък самите те. Почти съм сигурен, че някъде в ютуб канала си се оплакаха от "негативизма". Еми като са толкова начетени и преценяват всичко, трябваше да преценят и това. Айде, да не съдим хората кого харесват и кого не харесват, може ли? Щом толкова много хора не ги харесват, може би има причина. И, не е че хората са едва ли не глупави, както фенчетата на схеми и стратегии се опитват да го изкарат.

ston абсолютно необективен коментар. Димитър наистина искаше да играе с тях, както и Стан, че дори и Кралев и Благой не бяха предали Добрин, а той предаде тях. Вчера си казаха и че на Малвина времето и идва. Анита предполагам не им се е доверила е така от нищото също. А, Микяй няма логика да е на пангара ако са му казали, че играят заедно и се допитват до него преди съвет. Виждали сме не малко играчи, които са се събирали след обединението и са били лоялни един към друг. Айде да бъдем откровени, моля ви се.

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 10:38 от Иван С. 659770

# 891
  • Някъде там...
Явно неслучайно мотото на сезона е "Победа на всяка цена."
Между другото миналата година играчите масово искаха силните да стигнат до финал. Значи са били глупави по тази логика?

# 892
За спането:
На резиденцията се спи най-малко, от 2 до 4 часа. На стопанството малко повече.

Това няма как да го повярвам. 2 часа?!? Абсурдно звучи. Това означава, че някой трябва да стои да им снима синхрони до 4 сутринта например и в 6 вече да са на масата за закуска!
И за 4 часа не го вярвам дори.

Мога да приема, че в някои дни (капитанска, когато чакат до късно да се приберат играчите), последният на който му снимат синхрон за вечерта в спал 5-6 часа. Но другите 100% са си легнали отдавна и всеки друг ден си наваксват.

Ясно е, че се преувеличава, особено от бивши играчи.

Изобщо не се преувеличава. Даже на мен ми казаха с кои редактори е ок да работя, за да ме пускат да спя. Будят ги даже посреднощ.

Ама много обичате да давате големи заключения, без дори да сте ходили на кастинг.

1 - По-полека с тона, аз съм дал много точни аргументи и заключенията ми са ясни.
2 - Изобщо не знаете дали и кога съм бил на кастинги, а може и да имам приятели във формата
3 - Виждали ли сте човек да спи 2 часа на нощ в продължение на 2 месеца? Всеки ден само 2 часа ? Надали. За това и пак казвам - сигурно се случва да спят по малко, но е инцидентно и то само за някои играчи.

# 893
Трябва да се признае едно на М и Д - те са най- подготвените ПРЕДВАРИТЕЛНО играчи в ИВ досега. Личи много колко добре са проучили игрите и са се подготвили физически. Личи и подготовката за пъзели- на един се спъна М / истински труден/ и му дадоха поправителен. Личи и предварителната  подготовка със стратегии и варианти за реакции. Личи подготовката за реакция и на предизвикателства от Продукцията/храна, капитански, грошове, печати/…
С една дума- М и Д явно са заедно в предизвикателството ИВ от много дълго време- може би година- две преди ИВ, подготвени на макс, за да бъдат избрани и “подковани” почти по всички параграфи на играта.  Това обяснява и появата на тяхната Школа за подготовка за ИВ, това обяснява и тяхната грозна на моменти ехидност, тяхната пренебрежителност към другите играчи. Дори думите на М за “посредствени” или “ другите надолу по пирамидата” са резултат на тази предварителна подготовка. Единственият подобно на тях подготвен предварително до такава степен играч беше Димитър и явно трима са много. Гешев също доста е поработил по стратегии, физически, но не и достатъчно по пъзели и затова е все още в играта.
Жалко за автентични хора като Борисенко, Силвия…Калоян. Жалко за автентичния дух на състезанието и спонтанните социални ситуации.

😉Стан е единственият несистемен човек, поради определени леки дефицити, сподобен да обърка стратегиите на М и Д, да озадачи Гешев, да изненада Продукцията, дори себе си🤣🤣

# 894
Аз не съм съгласна, че всичко е само игра. Участниците са изолирани от естествената си среда, казва се, че не спят достатъчно, че гладуват е ясно, навсякъде са с микрофони. В такава затворена обстановка са много повече себе си отколкото в реалния живот, защото не можеш 24/7 часа да се контролираш или да играеш роля. Може би избиват по-силно черти, които навън успяваш да замаскираш, но това те прави дори по-истински. На мен обикновено самите хора са ми по-интересни от игрите, но този сезон за съжаление и двата аспекта са много скучни като изключим раздвижването при Силните последните дни.

# 895
Това някой да е смятан за глупав, защото не номинира силни играчи и не иска да се прави на циркаджия за прослуватата продукция е меко казано нелепо. Има много по-важни неща от парите за някои хора и много по-важни неща от това да спечелиш едно подобно нагласено предаване.

Както Soney каза, продукцията решава в голяма степен какво да се случи, така че каква е логиката да вляза в предаването и да драпам напред на всяка цена, подтискайки достойнство и елементарни човешки принципи като съм на едно по-сериозно закопаване на някое въже или ринг от това да отпадна? Ами, според мен не си струва и ми е леко нелепо играчи да се филмират до такава степен в тази "игра", но това си е мое мнение. Аз, по-скоро ако ще влизам, ще вляза за приключението и да изпитам какво е там, а не да печеля на всяка цена. Просто не зависи само от теб и няма смисъл да правиш неща, които не искаш за награда, която не си струва.

А, пък и победата на финал срещу двама слаби играчи няма да бъде призната от никого и ще си точно след Добрин, що се касае до победители от всички сезони, поне за повечето хора, които наистина искат да виждат силни играчи на финал, а не схемаджии.

Алекса като е победител, та какво? Един Филип е спечелил много повече от участието си в предаването от него, както и хора като Момчил, Морунов, Гого.

Че, дори от финансова гледна точка може да си в много по-добра позиция в дългосрочен план, а не да се излагаш пред цялата държава за едните 90к. Така, че за мен един Гого макар и да не е победител е спечелил истинската и по-важна игра, която има значение. До ден днешен е един от най-популярните и запомнящи се образи. Пък такива като Алекса нека са си победители в риалитито.

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 11:31 от Иван С. 659770

# 896
Ако не се лъжа точно Виктория беше най-развълнувана като видя Момчил на кастинг битката за Ол старс. Самите Мартин и Добрин са се подготвяли при Филип и Гого, т.е. харесват такъв тип играчи, а после се чудят на неодобрение, интересно Blush

Все забравям да напиша, че най-лошото, което се случи на Гешев с влизането при червените не е, че е нарочен, а че напълно изчезна от полезрението. Почти няма синхрони, битките напоследък са такива, че няма как да изпъкне или пък Мартин и Добрин заемат позициите, на които можеш да направиш впечатление и обират лаврите. Онези 12 минавания на Гешев бяха слава за пет минути. Калоян и Борисенко попаднали в "женскато" племе просто нямат шанс с по едно супер минаване на трасето да получат повече от две хубави думи на фона на непрестанните хвалби за Мартин. Динамиката на сюжета просто липсва и я запълват с по някои сеир тук и там.

# 897
  • София
Явно неслучайно мотото на сезона е "Победа на всяка цена."
Между другото миналата година играчите масово искаха силните да стигнат до финал. Значи са били глупави по тази логика?
Гоним силен полуфинал и финал. Миналата година Мастагарков май отпадна в топ 5. Елвиса не се сещам дали не стигна до финала, където нямаше никакви сили и изостана много.

# 898
Ох, този Стан. Разсмяха ме снощи, как го пуснаха на забавен каданс. Всеки момент очаквах да пуснат и мелодията от Спасители на плажа Grinning

# 899
Малко компромат от профила на Добри.Рекламират си с Мартин тренировките

Общи условия

Активация на акаунт