💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 696
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 1 065
Защо не секунданта на залог? Вярно, че не игра ама все пак Joy

# 1 066
Току-що на Раду му се сбъдна най-лошият кошмар Joy

# 1 067
Раду ще се гръмне в бункера.

# 1 068
  • До сърцето...
Ще има да им намила плувкинята... ще луднат и двамата.

# 1 069
То това и беше идеята. Интригата се заформи.

# 1 070
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И нека всенародните празници от отпадането на Виктория да започнат сега! Grinning
Блестяща победа на Деси и съвсем справедливо отпадане на Виктория. Даже много, много по-рано трябваше да си е тръгнала и да сме забравили вече за нея.
Първото й минаване на въжената стълба беше нечестно, правеше се на луда - падаше и се опираше напред с ръце и се придвижваше напред уж докато се изправя.
Клинът й беше зверски окъсан, как пък им се свиди толкова на продукцията да им дадат по два броя от всичко да си имат за смяна.

# 1 071
На Виктория никак май не й се ходи в изолатора, дали имат право да отказват? На устата й е направо да им каже "не", но най-вероятно няма избор ... Като нас, които ще трябва да й търпим непрекъснатото мърморене, на супер честите синхрони с нея; на двамата клетника в изолатора ще им се стъжни сега още повече, майко мила... Сигурно нарочно ще паднат на битката после само и само да се отърват Smile

# 1 072
  • софия
А що, Вики добре си комуникира с момчетата.
Тъкмо с Раду ще обсъдят колко е неадекватна Силвия, че той губи форма нещо.

Кралицата на амазонките мутрее. За мен лично още отначалото.
Явно ще влиза във финалите.
Жалко.

Стискам палци на Анджи, Маги и Малвинка. Ама едва ли.....
Силвия ясно, че е аут.
Вече не е "любимка"

Жалко че нямаше плуване днес.
Пет пъти до понтона и като нищо "най-слабата на терен" да беше останала
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 073
  • Sofia
Не, Виктория, ти не си предадена, ти си просто слаба и бездарна. И не ти трябва да предпазваш другите, другите трябва да се пазят от теб и да се молят да не те срещат, че тежко им! Все другите за теб са ти виновни и винаги ще бъдат виновни, на теб само устата ти е голяма. Дори и изолатора не те заслужава. Жена с ръст 184 см, а едва вързала тройка на баскетбол, мен щеше да ме е срам!

# 1 074
Ха, Десислава я отвя като куцо пиле домат! То не че останалите от коалицията ѝ нещо повече ще покажат. Чакам Пепеленко да покаже същото, Анжела и Силвия ги видяхме на капитанските колко могат.

# 1 075
  • Буркина Фасо
Пропиленко: - остави ме сама.  сега ще трябва да покажа какво мога.
мисля че по-правилното е да каже "ще покажа какво не мога". ние виждаме какво може. нека да ни изненада с какво не може Smiley

# 1 076
Какви празници Grinning иска ни се, но сега още повече ще я дават сигурно, те както 90% от синхроните са с нея, сега фокусът на предаването ще се измести към изолатора само и само да дават Виктория как говори....Stuck Out Tongue Closed Eyes

И нека всенародните празници от отпадането на Виктория да започнат сега! Grinning

# 1 077
Достойно представяне на Виктория! Противно на множеството мнения тук, не я намирам за дразнеща или високомерна, дори напротив - призна победата на Десислава и то дори се шегуваше със себе си. Човек, притежаващ самоирония не е глупав човек! Тя добре осъзнава, че не я бива много, но както сама каза дава всичко от себе си и не мрънка, това е. На мен ми харесва, че е пряма и се концентрира върху същественото. Не мисля, че играе роля. Просто е по-хард в изказа си и нормално да не се хареса на повечето хора.

Десислава е много силна на арената! Харесвам я и нея.

Тъпо ми е за разпада на женската коалиция, но така или иначе щеше да се случи. Яд ме е, защото реално можеха и 4те да влязат в обединението с готова основа. Разбирам и двете страни в спора и не мисля, че има прав и грешен. Намирам за излишно да се спори и търси обективност, видно е, че няма такава, защото сме хора и всеки гледа от своята камбанария. Разбирам и опозицията на жените. Не ми допадат методите, с които се мъчеха да ги разединят мъже, ползвайки т.нар. "женски" интриги.

# 1 078
Айдеее! Утре е Корделата! 🤣

# 1 079
Защо Силвия е намусена, че Калоян изпитва задоволство, че женската коалиция се разпаднала? Нали тя затова го направи?

а, защитникът на конкурентноспособността и чистене на слаби звена пък сега иска да играе с Пелипенко! Смях!

Общи условия

Активация на акаунт