Как тренирам -28

• 21 633
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Има ли трениращи мами с малки деца ? Кога тренирате и какво ги правите децата, ако не са на ясла/детска ?
С бебче на седем месеца съм. Тренирам сутрин в 07:00 (тогава отваря залата) докато мъжа ми още си е вкъщи и не е започнал работа, за да може да наглежда малчо ако случайно се събуди преди да се прибера аз.

Днес тренирах вкъщи. Тъкмо се обувах да излизам и бебчо реши, че ще се събуди един час по-рано.

- За загрявка 6 цикъла слънчев поздрав.
- Клек (3 х 15);
- Румънска тяга (3 х 15);
- Ритници с ластик (3 х 20);
- Абдукции с ластик (3 х 20);
- Хип тръст (3 х 15);

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 16:40 от zoya.

# 121
Добро утро , момичета.Flowers Hibiscus

Вчерашната тренировка, не се чуствах на 100%,  малко хаотично, но все пак съм доволна.
1.Клек на хакен машина с лице към нея
2.Лег преса
3.Румънска тяга с дъмбели, краката са опрени на пейка
4.Румънска тяга на машина за трапец (много я обичам точно тази вариация)
5.Отпади с дъмбели
6.Плие клек
8.Вариация на румънска тяга, разкрача е по- голям и се използва един дъмбел, който се държи с двете ръце.
9.Повдигане за прасец от седеж
Довечера горна част Hands Muscle

mamaLina, ще дам отзив за клина като пристигне. Иначе имам два безшевни от My protein и един от Shein.

Лек ден, момичета.

# 122
А този тип дупета в зала ли се постигат или са си такива по рождение, винаги съм се чудила:

# 123
На мен това ми изглежда като обработена снимка и изкуствено увеличено, не е реално.

# 124
  • Пловдив
Подплънки или импланти, бих предположила.

Жената е негърка/мулатка, но едва ли е бушменка. Wink

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 07:49 от Магдена

# 125
Аз на живо такъв задник не съм виждала никога. В повечето снимки е голяма част ъгъл на снимане + обработка отгоре на подплънки или BBL по всяка вероятност.

# 126
Точно ъгълът на снимане е доста важен. Има си жени, които чисто генетично имат по-големи възможности да оформят подобни дупета, но си иска и тренировка с не малки тежести, иначе няма откъде да дойде обемът. Трябва обаче да се търси баланс между крака и дупе - докато расте едното, да не станат големи и другите, но пък и да не стане диспропорция. Аз поне не харесвам масивни бедра с много развити квадрицепси при жени особено по-ниски.

# 127
Няма вариант това да е жена от бялата раса.
Логиката е, че и горна част става доста мускулеста (стероиди?), за да натрупаш този мускул на бедрата.

# 128
  • Beyond the stars
На мен ми е изключителна неприятна тази мода, естетически не ми е красиво.
Иначе расово обособени белези, доста имплантология. При Ким Кардашян ясно може се види на стари снимки до кога е било генът и спортът и кога започват намесите.  Bowtie

# 129
Тя отмира тази мода. След появата на Оземпик "slim is in"

# 130
В моя фитнес има едно момиче с огромни бедра и Д. при нея е генетично, но не ми харесва, поне е средно висока.
Иначе може да се постигне, но генетиката си казва думата. За мен най-трудното си остава пропорцията между изключително тънката талия и Д.

# 131
А в моя фитнес има една млада майка с перфектно оформено дупе и бедра. Обаче тренира тежко за тях. Допълнително клиновете с набор в дупето подобряват формата и обема. Виждам го по друго момиче, когато веднъж дойде с такъв, веднъж с обикновен.

# 132
Според мен на първо място е генетиката, както каза Like_Smoke от там възможностите, чрез тежести, да се оформи глутеуса. Подчертавам тежести, с пилатес, табата, таебо и други подобни, това няма как да се случи.

За мен тази мода е добра дошла и друг път съм го казвала. Аз си имам доста материал, така че отминала мода на плоските и малки задници никак не ми се нравеше когато бях на 20 год. , даже имах комплекси с моя голям зад*Laughing

Е сега този от снимката и на мен ми идва в повече.
Петък ми е ден за глутеус, ще гледам да се щракна след тренировката, тогава има доста плъмп ефект.

И да измрънкам. Във финтеса груповите тренировки започнаха с пълна сила, и става страшна навалица. Жените са повече от мъжете, това не съм вярвала, че някога ще го напиша/кажа Grinning Голям наплив има за спининга.
Видях и треньорката, честно казано останах изненадана от вида на тялото и.

# 133
Нона, кое те изненада в треньорката по спининг? Стана ми любопитно, че аз съм виждала различни форми и пропорции при тях.

Тънка талия и обемно дупе пак си е генетично. Изобщо пропорциите в тялото са костно-мускулна структура, която е заложена предварително. Вече за да се балансира по-широк ханш, се работи за развиване на горната част и обратното. Отделно, че почти при всеки човек си има мускулни групи, които "му вървят" повече от други. Обикновено човек се увлича да тренира повече това, което му се отдава по-лесно, но то трябва да е обратното - да натискаш там където е ти е трудно.

Днеска ще успея да стигна до залата. Надявам се да не е много пълно, макар че и сутрините има хора. Признавам си, че това ми е най-тегавото във фитнесите - навалицата от народ. Имало е случаи, в които просто няма свободни тежести. Много тъпо.

# 134
Сега само да уточня, че аз съм станала доста критична Grinning Но за мен един треньор трябва на първо място да покаже добра форма, забелязвам обаче, че при повечето, в различните направления /спортове/ това липсва.

Дамата нямаше изразена мускулатура, имаше коремче (не просто да е подуда), а си беше виснало. Дупето също не беше оформено, за горна част пък изобщо не говоря. Иначе гледам, че освен въртенето на колелото, включват и ръце.
Моето мнение, че най- добре се оформя тяло, чрез тежести. Но не мога да им отрека на момичетата, че са издръжливи, спор няма.

Общи условия

Активация на акаунт