Как тренирам -28

• 21 627
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
Аз тренирам в събота следобед или съм "пълен релакс" уикендите, и си нарушавам храненето яко, но не ми пука особено.

# 106
Наблюдавам, че е много популярно такова бюстие. За болен кръст като моя обаче не е практично. Потниче, тениска - да има дължина и затъкнато в клина.
Микрофибърните материи горе-долу ми понасят, но най-добре ми е памучно трико.

# 107
Не мисля, че трябва да се оправдаваме (пред кого?!) как тренираме. Важно е да се чувстваме удобно, кофмортно, уверено. Моето облекло за фитнес не е най-най, но ми върши работа. По случайно стечение на обстоятелствата и бюстието, и тениската, и маратонките са ми розови Joy
Тренирам три пъти в седмицата, без уикендите. Ще ми се да включа и съботата ...

# 108
Аз пък много се радвам на полирани мацки с готини екипчета във фитнеса ,страшно ме радват! Гламур да има ! 💪❤️

# 109
Добро утро , момичета. През годините честотата на тренировки ми се е променяла. 2-3-4 до 5 пъти съм стигала.
В момента тренирам 4 пъти седмично, като четвъртата ми е в неделя. кардио и корем.
Тази неделя пропуснaх, че в събота излизахме на диско Grinning
От вчера съм в МЦ, довечера ми е първата тренировка за седмицата, но май ще я отложа за утре, че втория ден ми е най- тежък, боли ме и съм издуда, а и количеството е доста.

Поръчахте ли си нещо за тренировки покрай черния петък? Аз днес се разписах с една нова за мен марка, да видим. Поръчах клин и блуза от gym glamour.

# 110
Като обсъждахме кой носи спортни сутиени/бюстиета не коментирах, но сега реших да защия себе си защо тренирам само със спортен сутиен, а именно, че на мен ми излизат пъпки по гърба, ако нося тениска или някакъв кроп топ примерно. Отне ми доста време да разбера, че тези материи ми спарват и за мен е ключово да тренирам само по бюстие, да си използвам кърпата, дезинфенктант и тн., но никакви други материи да не ме докосват по време на тренировка, а и след ня. Simple Smile

Гледах някакво интервю на дизайнер в инстаграм, който се изказваше абсолютно против дрехите за фитнес, които използваме - за правенето им се влага пластмаса от рециклирани уреди, съдържащи много вредни съставки, петролени продукти и т.н. Човекът си е абсолютно прав  като се замислим реално. "Мисията" му беше да произвежда серии за фитнес само от естествени материали /памук, лен, вълна/ и да ги популяризира, защото всичко останало има негативен ефект върху здравето ни и влиза чрез потта в кожата/организма.
Аз съм ок човек да тренира както му е удобно, също много се кефя на непукизма на много девойки, които показват красоти само по бюстиета, появяват се с впити в Д. клинове и т.н, но в най-добрият вариант, обаче, нека да има някаква естетика и във фитнес-центровете, които посещаваме. На мен също ми излизат пъпки по гърба, но се интересувах по въпроса доста и четох, че специално дрехите за фитнес трябва да се перат по-специално - да се накисват минимум половин час в антибактериални течни препарати /детол примерно/ и тогава да се перат в пералня, както и да не се слага омекотител. Също честата смяна след изпотяване е препоръчителна.

# 111
Замислихте ме за така наречените впити клинове и докато се чудих дали да поръчам поредния такъв си казах, защо пък не. Постигнала съм тяло за което доста съм се трудила, защо да го крия. Годините си минават, да се показвам докато мога Grinning и така си поръчах Joy

# 112
В живота нося основно естествени материи, но във фитнеса памук категорично не. Ползвам само изкуствени "дишащи" материи, които не задържат влага. Аз съм с атопична кожа, която се раздразва от какво ли не, но съм ок с фитнес дрехите. Те и алпинистите ползват изкуствени материи - леки, топли, дишащи, нищо общо с кожите, които са носели преди 100 години, ако и да са били напълно естествени. Проблемът с пластмасата, устойчивата мода и екологията е доста по-сериозен и част от него е свръх производството и свръх консуматорството. Но това е за отделна тема.
Не съм поръчвала нищо от ЧП, имам предостатъчно спортни дрехи и съм на принципа - едно влиза - едно излиза, а нямам за хвърляне в момента.

Тази седмица се очертава да тренирам вкъщи, най-много в четвъртък да стигна до залата. Докато малката спи, направих следното:
Клек - 4 серии х 20 повторения - имам единствено лост от 20 кг, така че само с тях
Напад-отпад - 4 серии х 20 повторния - лост 15 кг
Тяга - 4 серии - 15 повторения - 15/20 кг
Гребане лост - 4 серии х 15 повторения - 15/20 кг
Обръщане на лост и изхвърляне над глава - 4 серии х 15 повторения - 15 кг
Гърди лост - 4 серии х 20 повторения 15/20кг
Бицепсово сгъване лост - 4 серии х 15 повторения 10 кг
Лицеви опори до отказ
Корем

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 10:56 от Like_Smoke

# 113
Замислихте ме за така наречените впити клинове и докато се чудих дали да поръчам поредния такъв си казах, защо пък не. Постигнала съм тяло за което доста съм се трудила, защо да го крия. Годините си минават, да се показвам докато мога Grinning и така си поръчах Joy

Много добре си направила! Аз също мисля да се пусна по нещо такова, но на пролет, когато изчистя още малко мазнини от корема и се покажат още плочки Smiling Imp. Можеш ли да споделиш линк с такъв клин? Grinning

# 114
Памук и изпотяване - категорично НЕ. Фина вълна ползвам в планината, във фитнеса не съм пробвала. Изкуствените, бързо съхнещи материи са ми ок.
Как честа смяна след изпотяване? По време на тренировка?!

# 115
Аз съм от феновете на естествени материи. 100% памук за горната част на фитнес облеклото. Изкуствените са ми меко казано неприятни.

Малко прекалих с разтягането вчера и днес ме наболява едната тазобедрена става. Днес ще е почивен ден от към разтягане. Във фитнеса съм с тази програма

# 116
Памук и изпотяване - категорично НЕ. Фина вълна ползвам в планината, във фитнеса не съм пробвала. Изкуствените, бързо съхнещи материи са ми ок.
Как честа смяна след изпотяване? По време на тренировка?!
Веднага след тренировка, естествено.

Аз имам и памук, и изкуствени материи, всички дрехи за фитнес са ми Найк и Адидас, просто за себе си съм решила да не правя отстъпки в качеството и честно да ви кажа, предпочитам изкуственяка, няма какво да се лъжем, памукът става мокър и ми е некомфортен.

# 117
Има ли трениращи мами с малки деца ? Кога тренирате и какво ги правите децата, ако не са на ясла/детска ?

# 118
  • Beyond the stars
Има ли трениращи мами с малки деца ? Кога тренирате и какво ги правите децата, ако не са на ясла/детска ?

Дефинирай малки. Тренирам вечер, гледат се с баща му или и те са на тренировка сега.
Като беше по-малък - същата схема, вечер като се прибере баща му.

# 119
Детето ми е на 11 месеца и нямаме баби на разположение. Първите месеци тренирах вкъщи, въпреки че не ми е любимо. Но беше зимен и много грипен сезон, та не исках да се бутам сред кашлящи и подсмърчащи хора и после при бебето. След като се върнах в зала, се редуваме с мъжа ми - една вечер ходи той, една аз. Аз тренирам и уикенда сутрините. Липсва ми да сме заедно с него, но засега няма как на този етап.

Общи условия

Активация на акаунт