Как тренирам -28

• 21 768
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
Виждате ли някакви ефекти от всички тези добавки?
Аз съм пила много неща в миналото, но от нищо не видях някаква разлика, освен от омега 3 която е антивъзпалителна и вит.Д, разбира се и от хидролизирания колаген. Него не го написах, защото не го броя към витамините.

# 466
  • София
От всички добавки най-голям смисъл виждам от витамините Д и Ц. Ако в сезоните с малко слънце, не приемам витамин Д, до припадания по улиците съм стигала. Колагенът също ми помага, но трябва дълго време да го пия, съчетано с прием и на костен бульон. Магнезий, колкото и да е странно, не виждам да повлиява на крампиранията през лятото - овладявам ги с разтягане/ йога много по-добре. Макар че знам, че е важен и за сърце, но там знаеш ли дали наистина помага.

# 467
Аз виждам смисъл само от магнезий, таурин и определен вид ензими за стомах. Приемам и йод, но често забравям и пропускам дни.

# 468
  • в пералнята
Harpalike, как спиш? В каква позиция?

Аз попълвам липси в момента - витамин Б12, витамин С, витамин С, витамин А, магнезий, Ел глутамин, рибоза и омега 3 по схема.

# 469
Привет и от мен. Днес не можах да се разделя с леглото и пропуснах, така че утре е ден за крака и дупе. 😁

Относно добавките, приемам витамин Д, магнезий, фолиева киселина, Б12, омега 3, хидролизиран колаген. Витамин Ц при нужда, като усетя, че започвам да се разболявам. Имам дефицит на Д и Б12. Магнезий, колаген и омега 3 си пия целогодишно, а фолиевата забелязах, че много добре повлиява имунната ми система и продължих да си я взимам и след бременността.

# 470
Добро утро, момичета Purple Heart
Снощи имах ангажимент, така че първата тренировка за седмицата ще е тази вечер. Иначе предната седмица тренирах 5 пъти, като едната беше само пътека и 2 упражнения/екстензии за гръб/, понеже на последната тренировка за корем правих коремни преси от вис, първо ниво Grinning ,т.е повдигане със свити колене.
Естесвенно не съм успяла да изолирам кръста достатъчно и ме болч след това.

Дайте идея как да подобря техниката?

От витамините пия Д, Ц, омега 3,6 и 9, ашванга, колаген, глутамин, магнезий. Преди взимах и вечерна иглика, но съм я спряла за сега. Четох , че повишава един от хормоните, а аз имам съмнения, че имам проблем с тях заради влошаващото се акне. От няколко дена започнах да пия нчкакъв комплекс за регулирането им, да видим.

Пете, супер си както винаги. Какви са твоите витамини?

# 471
  • София
Ahinora, не е много спокоен сънят ми предвид възрастта, а ако съм пила алкохол вечерта - съвсем. Настрани спя, на лява и дясна страна. По гръб не мога.

# 472
Привет и от мен! Петенце, супер си! На мен неделя ми е почивен ден, а вчера тренирах функционални пилатес и 30 мин Хийт. За сметка на това вечерта ядох фъстъци и сигурно съм си набавила всичките калории, които изразходих.Expressionless Както и да е,чувствам се добре!
Витамини, които пия: ежедневно: Магнезий , ХК, хидро.колаген, от време на време С, омега, Д като се сетя, Б комплекс, Е, А, вечерна Иглика само по време на цикъл, глутамин като ми скимне, Б-каротен пак така...

# 473
  • София
Нона, повдигане на краката от вис ли си правила, не разбрах? Ако е това, което си мисля, номера е да държиш стъпалата на шпиц, много помага да не се клатушкаш и като му хванеш цаката, реално държиш едно темпо.  А, и краката не се отпускат до долу напълно, защото се губи инерцията. Моите не са свити-свити, но не са и прави.

Аз за витамини и като цяло добавки..бая са 😃 Сутрин пия мултивитамините на Peak A-Z (много са добри, нищо, че са комбинирани!), витамин Д3, витамин Ц разтворимо, берберин, инофолик комби, куркума с черен пипер, като последните три са ми главно заради кистата на яйчника. Вечер пия цинк пиколинат, вечерна иглика, магнезий бисглицинат, отново куркума с черен пипер, пак инофолик и масло от крил. Не знам дали не изпускам нещо. Вечерната иглика и аз ще я спирам, чакам само да я изпия, имам още малко. Иначе преди и след тренировка пия ЕАА.

Нонче, аз пробвах какви ли не витекс-и и какво ли не хормонобалансиращо, дотук единственото нещо, което регулира акнето ми ,това е куркумата с черен пипер. Тая добавка е злато 🫶

# 474
Да, Пете. Точно клатушкането искам да отстраня. Благодаря ще пробвам.
Пиши ми на лични точно коя куркума с черен пипер пиеш.

# 475
  • София
Момичета, освен на Зоя и на Dragon Foods, дали сте срещали друг бадемов протеин? Обожавам го и дава наистина много фин вкус на приготвените храни, а в Зоя ми идва скъп за този грамаж. Ако сте срещали другаде, моля да споделите.

# 476
  • Бургас
И в iherb има бадемов, но е даже по-скъп.

# 477
  • София
Момичета, освен на Зоя и на Dragon Foods, дали сте срещали друг бадемов протеин? Обожавам го и дава наистина много фин вкус на приготвените храни, а в Зоя ми идва скъп за този грамаж. Ако сте срещали другаде, моля да споделите.

А dragon foods защо не?

# 478
  • София
Има 3 грама по-малко протеин Wink. Шегичка! В краен случай Драгън ще поръчам, защото излиза малко по-евтино.

# 479
  • София
Ако не държиш да е био, ВикиНътс имат бадемов протеин насипен, но току що видях, че е изчерпан.

Общи условия

Активация на акаунт