Как тренирам -28

• 20 991
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Мерси, момичета Simple Smile Много е удовлетворяващо да видиш резултат от положените усилия, особено ако до сега нещата са вървели по-бавно от очакваното.

Telesilla, и аз съм от твоя отбор. На тренера му казах, че ако стана бичме, спирам. Според него няма как да се случи, че ни тестостерон имам, нито тренирам силово често, нито пък успявам да докарам прилично количество изяден протеин на ден (ако въобще го следя, де).
И аз съм на същото мнение като треньорът ти. Иска се специално усилие, за да се постигне такава физика.
Поне от моя опит до сега, няма никакъв риск да стана бичме сигурно още цяла година да блъскам 5 дни седмично и да увеличавам теглото. Просто тези мадами, които показвате си изкарват хляба с фитнес или са работили целенасочено да докарат такава физика. 
Аз също не искам силно изразени мускули (за сега) искам да си имам лек релеф обаче и да не изглеждам "мека".

Нещо такова ми е идеално за бедрата и ръцете. Прасците ми идват леко в повече, но моите няма риск да станат такива.

mamaLina, кантара във фитнеса не ми показва костите колко тежат. Домашния ми дава между 2,3 и 2,5кг което е м отличната зона. 2,1 - 2,3кг е в нормалната. Не съм се изследвала за остеопороза, но при условие, че не съм си чупила никога нищо, може би нямам проблеми там. Надявам се да избегна такива и в бъдеще, това е също част от причината, поради която започнах да тренирам.

# 646
Струва ми се слушаш мъжа си твърде много.
Те всички твърдят , че не харесват жени с изразени мускули, ама ела да ги видиш как зяпат във фитнеса.
Дай поне да те видим колко ти е изразена мускулатурата, че изпитваш такива опасения.
Знам, понякога дори е леко неприятно и смущаващо, защото някои са прекалено агресивни и настойчиви в погледите си и когато това е някой, който има криминален вид, има и доза страх.

Друг път е трудно да балансираш учтивостта, когато някой те заговори за нещо и да внимаваш със сигналите, така че да не си груба с него, но и да не го накараш да си мисли, че си отворена за флирт с него.

Снимки няма да качвам, обещала съм, а и няма значение. Получавам достатъчно оценки от разни хора и без да ги търся понякога.

Между другото, тренирам винаги с широк анцуг, не съм там, за да показвам тяло.

Мъжете във фитнеса предполагам, че харесват по-тренирани жени по принцип. Макар че по принцип, това, че някой те зяпа, съвсем не значи, че те харесва. То и това трябва да се внимава как се интерпретира.

Например аз наскоро се загледах в един тип, защото се беше качил на токчета, а не че нещо хубаво намерих в него.

# 647
Съжалявам, че ще бъда по- груба, но това което разбирам от постовете ти, е че ти се харесваш, мъжа ти те харесва, сега пишеш че и другите хора те харесват. Същевременно с това ни се жалваш как не искаш да ставаш “ по- мускулеста” и с едно леко пренебрежение, дори бих казала подигравка към жените с мускули, честно не те разбирам какво целиш! Очевидно не те интересува какво мислим…

# 648
Съжалявам, че ще бъда по- груба, но това което разбирам от постовете ти, е че ти се харесваш, мъжа ти те харесва, сега пишеш че и другите хора те харесват. Същевременно с това ни се жалваш как не искаш да ставаш “ по- мускулеста” и с едно леко пренебрежение, дори бих казала подигравка към жените с мускули, честно не те разбирам какво целиш! Очевидно не те интересува какво мислим…
Аз не разбирам ти къде за какво се засегна изобщо, честно. Но все пак ще ти си извиня, защото съвсем не съм искала да засягам някого и съм напълно наясно, че всички хора сме с различни тела и имаме и различни представи кое е красиво и кое не.

Предполагам, че ти въпреки че вероятно харесваш по-мускулести жени, не би била очарована от някоя с тялото на Арнолд Шварценегер например, нали? Всички имаме граници някъде. С това обиждам ли всъщност някого? 

Мацката, която Nevermoresleep сложи, ми харесва и я слагам даже пак

Очертаното в черно са въпросните гръдни мускули, които при мен са като на картинката, а релефът в червено го имам същия. Надявам се това поне малко удовлетворява любопитството как изглеждам.

Краката на мацката също ми харесват, моите са една идея по-слаби в момента Grinning

# 649
  • в пералнята
Аз много харесвам хубави тренирани тела, в които просто си личи колко работа е вложена.
Пък нека са ми мускулести и изразени кратата, далеч по-добре от желенце Simple Smile
Като на Нона искам, ама трябва много още да тренирам и да папкам чисто.

# 650
  • София
Нямам много снимки разхвърляна. При мен се получава това, но не знам защо не е излезнал релефа на корема на снимката. Бедрата са ми много заякнали, както и дупето. Горе съм слаба, но имам вече доста по-изразени мускули от преди.

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 15:09 от Harpalike

# 651
Harpalike, супер си Grinning

# 652
Harpalike според мен трябва да хапваш една идея повече! Ама много сте кльощави бе хора! За мен перфектното женско-фитнес тяло е по-скоро на горната снимка!
Telesilla, тоест, това не си ти на предишната страница, а аз си помислих, че си ти и ни даваш бонус? Laughing
Нона не съм я виждала, изпуснах снимката.

Хорa, поздравления за храненето Ви, Harpalike можеш ли да споделиш с какво се храниш и колко горе-долу калории приемаш на ден?

# 653
Вече и аз се обърках със снимките.

Harpalike е миньонче с фина и тясна костна структура. Върху какво да ги качва повече тези килограми?

Перфектна си е точно така, както е в момента.

Между другото, измерих си широчината на раменете - 41 см съм. Това на моите 1.69 мисля, че е добре.

Не качвам снимки, ама май никой друг тук не се е измервал толкова, колкото аз Simple Smile

# 654
  • София
Благодаря ви!
МамаЛина, толкова тежка не съм била от много време и понякога ми е особено с толкова телесност, както съм сега. Храненето ми е хаотично. Старая се да приемам достатъчно протеини, плодове и зеленчуци. Дневните ми калории варират от 1500 до 1900, но има дни, в които изпускам края и минават 2000 - рядко, де. Ако го закрепя до 1700 съм доволна. В своя защита да кажа, че съм бегач и тичайки горя не малко (като за моите килограми).

# 655
Харпи, много си грациозна! И според мен може с чиста съвест да хапваш повечко калории. Адмирации за бягането и постоянството с него. Имаш и хубав ген, защото при дългогодишните бегачи се появява т.нар. runner face, а при теб го няма това.

# 656
  • София
Благодаря! Слънцезащитата (да, дори и зимата сутрин) и бягането за кеф, а не за мъка са сигурно ключа за запазване Wink

# 657
И аз се присъединявам към общия хор, Harpalike имаш мегдан за повечко храна Simple Smile

Тези упражнения, които Telesilla показа на картинките аз ги правя с 57,5 и 50 кг вече, а ги започнах с 30кг и краката ми са далеч от показаната преди това снимка на мадамата в бежово и далеч от тези на снимката, която аз дадох като близо до идеала за мен.  Telesilla, ти с тези 25кг правиш кардио, не силова. Smiley

# 658
Грацилните типове няма нужда да си хапват повече, с това костите не стават неграцилни, а фигурата може да започне да изглежда странно, тежко, дебело и непропорционално.

Да си призная аз мога да си представя лесно Harpalike по-слаба, но по-пълна - не!

За да се обоснова малко по-добре, преди време бях попаднала на историята на мъж, който заради заболяване беше станал буквално кожа и кости, но успя да се възстанови. Но дори когато грам месо нямаше по себе си, ребрата му се очертаваха до едно и гръдният му кош му стърчеше, си личеше, че е с широки, дебели кости и нормалното му телосложение е на едър мъж.

Имам приятелки, които са по-ниски от мен и колената им едва ли не са 1.5 пъти колкото моите, китките по-дебели. Ясно е, че те няма как да са толкова фини като мен, пък ако ще кожа и кости да останат, нито аз мога да съм толкова силна като тях.

Нека да не залитаме в крайности. Тренираме първо за здраве и ние самите да се харесваме преди всичко, а не да изпълваме нечии чужди нормативи.

# 659
Айде и от мен една бърза фотка, моля не цитирайте
Скрит текст:
Flowers Hibiscus
С малко дете, което не ходи на градина е голямо предизвикателство да се тренира в зала. Много ми се иска да съм по-постоянна и да вървя консистентно по тренировъчна програма, но в момента тренирам когато и каквото мога Grinning Все се надявам като се пооправи времето да мога да правя повече крачки прз деня - в този мръсен въздух и кал навсякъде, хич не ми се тръмбова по софийските улици.

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 16:41 от Like_Smoke

Общи условия

Активация на акаунт