Как тренирам -28

• 21 723
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, може ли да ми препоръчате фитнес в София, където ходят нормални хора, а не от онзи фитнес, дето се снимат за инстаграм, а треньорите неприлично зяпат жените ? Някъде в районите Гео Милев, Център, Лозенец. Мерси, ако някой предложи нещо подходящо.
Намерих две такива зали с кондиционни тренировки - зала IFS в Изток и Spider sport пак в Изток. Някой да има впечатления от тези места или да е чувал нещо ?

# 226
Аз съм чувала. Само хубави неща.
Във фейсбук също ми излизат.
Ако отидеш, би ли споделила после тук.

# 227
Едната е на Инес Субашка, другата на Милко Георгиев. И аз съм чувала хубави отзиви, но не съм тренирала там. Пробвай - няма друг начин да разбереш, дали ти допада. С всичко е така.

# 228
Здравейте! Аз се подувам от бял хляб, затова избягвам да ям такъв. Ако не купувам закуска от вън, една от любимите ми закуски е: две яйца в стил poached, един портокал, една филия пълнозърнест хляб с авокадо отгоре. Засища чудесно и не огладнявам до обед.

Днес направих една доста ползотворна почти двучасова тренировка. Позагубила съм малко от силата си, защото бях болна, надявам се скоро да си я възвърна и да съм постоянна.

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 04:57 от MagiB

# 229
Ехее, два часа си е доста дълга тренировка. Може ли да споделиш в какво се състои, за да отнема толкова много време?

Вчера ми беше последната (трета) тренировка за седмицата - гръб, бицепс и трицепс. Завърших с 15 минути статичен стречинг. Изгубила съм доста от гъвкавостта си, направо се чувствам като дърво. 😅

# 230
Ехее, два часа си е доста дълга тренировка. Може ли да споделиш в какво се състои, за да отнема толкова много време?

Имам 15-20 минути загряване, 10 минути упражнения за сила на уреда, 10 минути накрая разтягане. Останалото време е същинската тренировка, нови движения, пози и комбинации, които се повтарят по 2-3 пъти от всяка страна (лява и дясна). И така неусетно минали два часа. Винаги се връщам доста изморена, и съм си приготвила храна да хапна с веднага Simple Smile

Ходя и един път през седмицата, но тогава нямам толкова време и е около час и малко. Правя същите неща, но времето е съкратено и в общи линии и едно голямо бързане.

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 20:07 от MagiB

# 231
Здравейте, какви поливки правите между сериите? Къси дълги?

# 232
Добро утро, момичета как сте?
Pur_joy Никога не съм засичала почивката си м/у сериите или м/у упражненията. Малко е на усещане поне при мен, зависи и от самото упражнение. Например след БГ клек имам нужда от по- голяма почивка.

И моите тренировки са доста дълги, същинската част не съм я засичала, но откарвам около 2 часа във фитнеса, това с преобличането 2 пъти.
За долна част правя 7-8 упражнения, а в тренировката за горна имам и 30 мин. кардио. Май най- кратката ми е корем и кардио, там правя 5 упражнения за корем и 30 мин. кардио.

Започнах 2 седмица без овес, пак се подувам, но сякаш по-малко. Продължавам без тях, ама как ми липсва кекса с тях и хубав суроватъчен протеин....
Да свършва тая отврат на Вики нутс и се моля растителния от Iherb, да е с по-добър на вкус. Че да мога и да си правя кекс, мъфинчета и такива неща, мисля вместо овес да пробвам с оризово брашно. Нещо друго да се сещате , като заместител на овеса? Елдата не ми харесва.

Стречинга в събота беше добре, след подобно разтягане се чуствам като преродена. Определено ще ходя когато имам възможност. Не че не мога да видя упражнения в интернет, но когато съм сама някакси претупвам, друго е с инструктор и група Simple Smile

Хубав ден, момичета Heart

# 233
  • София
Освен с почивка, как се справяте с умората? Тренирам 2 пъти силово в седмицата и всеки ден бягам, често имам и други кардио дейности като танци или катерене на стълби, но понякога нямам сили и не винаги тичането ми се получава добре. Идеи за възстановяване, без да намалявам активностите?

# 234
Здравейте, какви поливки правите между сериите? Къси дълги?
Моите почивки са докато ми се успокои пулса.

Harpalike, чувала съм, че има нещо нареченопретрениране. Помисли, дали не се претоварваш системно.

# 235
Освен с почивка, как се справяте с умората? Тренирам 2 пъти силово в седмицата и всеки ден бягам, често имам и други кардио дейности като танци или катерене на стълби, но понякога нямам сили и не винаги тичането ми се получава добре. Идеи за възстановяване, без да намалявам активностите?
Креатин монохидрат помага за възстановяването.

Относно почивките, също го карам на усет и не засичам. Внимавам да не се застоявам много обаче.

Днес ми беше втора тренировка за седмицата: гърди, бицепс и трицепс.

# 236

Аз съм много доволна откакто взимам глутамин след тренировка, слагам си го протеина.
Другото за което можеш да помислиш е нещо предтренировъчна като БЦА или ЕАА, едно време приемах БЦА, не видях разлика честно казано.
Възможно е и храната да не ти е достатъчно или по-точно вида храна, която приемаш да не ти дава необходимите сили.
Но със сигурност глутамина работи в посока въстановяване, незнам дали всички, но този който приемам да.

п.п. Мъжът ми получи мостра на някакво предтренировъчно на Кевин Леврон, според него му е доставило голям  power Grinning

# 237
Аз миналата година в някои дни се чувствах като пребита и нямах сила за нищо...После разбрах, че претренирам! Това, в съчетание с диетата ме караше да се чувствам като парцал. От тази есен съм увеличила калорийния прием, правя същите тренировки, дори по-интензивни, с много повече килограми и честно казано нито мускулна треска, нито пък най-малкото изтощение съм изпитала досега /като изключим мускулната треска първата седмица/, направо се чувствам като машина.

И аз приемам глутамин , когато се сетя общо взето, да кажем 1-2 в седмицата. Като препоръки, обърни внимание на добрия сън и не се претоварвай толкова! Трябва тялото да почива, не може всеки ден да правиш интензивни тренировки!

Относно почивките, всичко ми е в групови тренировки, но съм чела, че почивките са важни и имат огромно значение.

Хора, ядете ли сурово месо, гледам е последна тенденция за хранене в инстаграм? BowtieTrollface

# 238
Определено месото си го ям готвено. Не следвам моди и не виждам предимство на суровото месо пред готвеното - само рискове. Не е нещо ново де. Доста хора се опитват да го прокарат от доста години.

# 239
Харпалайк, а как си със съня? Храната? Нали треньорите на профи спортистите казват, че няма претрениране, има лошо възстановяване Grinning

Предтренировъчните са доста интензивни, изтръпва ти мозъкът, расте ти косата хахаха Много силно влияят на централната нервна система и аз хич не съм им фен по тази причина. От време на време са окей, но за редовен прием съм категорично не.

Общи условия

Активация на акаунт