Как тренирам -28

• 21 817
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
Първите три месеца и аз бях отслабнала доста, чак пресата бях изкарала. 😀 Освен заради кърменето, стреса и недоспиването ми разказаха играта. Но след това си ги наваксах и сега с тези 2 отгоре, явно добре си хапвам. 😄

# 316
Стресът може да ни бутне и в двете крайности или от едната в другата.

# 317
Привет на всички, не пиша често но пък ви следя редовно.
Вчера завърших PE програмата на Каролайн и съм много доволна от резултата.
Иначе продължавам с Каролайн и битката за по чисто хранене.
Успех на всички през новата година.

# 318
  • София
Това с кърменето е интересно явление. Тъкмо наскоро четох, че кърмещите майки изгарят 500ккал само от това на ден, та явно от там идва 😁

Аз ви казвам весело посрещане на новата 2025-та година с една снимка от залата от днес и тренировка за гърди, рамо, трицепс и корем.

1. Горна част гърди на пейка под наклон 3х12
2. Флайс с дъмбели 3х12 (пейката не я пипам, наклона е един и същ)
3. Раменна преса 4х10/12 (напоследък не правя конвенционална раменна преса, а ги завъртам леко настрани, получава се като триъгълник, за по-голям акцент предно рамо)
4. Разтваряне встрани с дъмбели 4х12/15
5. Разтваряне встрани с дъмбели от седеж 4х15 (тук намалям тежестта и фокус върху техника и бавно спускане)
6. Чуково повдигане с дъмбели за предно рамо 4х12
7. Трицепсово разгъване на скрипец с вълнообразна ръкохватка 4х12 (ще ми се смеете, ама не е "крива " ръкохватка, имаме една по-изправена 😁
8. Френско разгъване едностранно с дъмбел от лег 4х10 (правя го с 3кг на ръка и на последните повторения едва разгъвам до горе, много е добро)
9. Трицепсово избутване на машина 4х12 (имитира кофички)
10. Повдигане на крака от лакътна опора в суперсерия с молитва 5х15/20 (това го правих без почивка между серииите, та очаквам мускулна треска)
Завърших с 30мин. Стълби на 4та степен, което при нас е средно темпо - не е бавно, но не и бързо.

Моля ви да игнорирате чорапите ми. Обърнах сака да си търся белите чорапи и очевидно са останали вкъщи 😞

Скрит текст:

# 319
Весело посрещане на Новата година и от мен момичета. Ще се прекалява то е ясно 😃
Днес се разписах с крака и се снимах. Утре последна тренировка за годината горна част.
Ще я махна по- късно.

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 12:29 от Nona M.

# 320
Naomi, Nona, Петенце - изглеждате прекрасно и трите!

Аз имах една десет дневна почивка, в която така се случи че не успях да тренирам. Вчера и днес наваксах малко, но днес ми беше доста тежко, всеки мускул ме болеше от вчерашната тренировка.

Сега мисля на 01.01 да е следващият път. Утре ще се възстановявам и ще готвя 🤭.

Весело посрещане на Новата Година на всички!

# 321
Нона,
Изглеждаш прекрасно!
Може ли да споделиш тренировъчния си сплит ?
Как се храниш? Колко калории дневно приемаш?

# 322
Нона,
Изглеждаш прекрасно!
Може ли да споделиш тренировъчния си сплит ?
Как се храниш? Колко калории дневно приемаш?
Споделяла съм и преди, но явно си в темата от скоро. През годините съм тренирала по 2, 3, 4, 5 пъти седмично. От няколко месеца 4 пъти седмично:
1. Крака
2. Горна част+ 30 мин кардио
3. Крака с акцент глутеус
4. Корем и 30 мин кардио
Гледам тренировките ми да са разнообразни, а не да тренирам едно и също с месеци. Следя доста фитнес инструктори и си набавям нови упражнения. Най- важното ,което мога да споделя е да подобрите връзката тяло- мозък. Когато тренираш определен мускул и мислиш за него е вече друг левъл 😉
Не тренирам с много тежко, за пример ония ден на тренировката за крака си позволих да вдигна от 40 на 50 килограма и то ей така за кеф, гоня повече повторения затова принципно се придържам към 40 и правя 20 повторения.
Незнам колко калории приемам, никога не съм брояла. Храня се интуативно. В момента целта ми е да не падам под 51 кг.
Иначе това с което се храня е месо (пилешко, свинско, телешко, пуешко, заешко), риба, зеленчуци, плодове, почти всеки ден ям яйца. Ям и ориз, овес, от млечните понякога извара и скир. Ядково мляко. По- рядко пълнозърнеста паста, пълнозърнест хляб, сладки картофи.
Понякога и протеинови барове, но гледам да ги избягвам.

# 323
Днес трябваше да се накарам насила да отида на тренировка. Знам си, че като ми се разбърка графика, така ще стане, но все пак проявих воля и отидох с идеята да пропусна някое упражнение, но в крайна сметка си направих цялата програма без пропуск. Също си знаех, че ако се натисна, после ще съм доволна от себе си Sweat Smile

Нямам търпение да вляза в график отново. Вече започнах да виждам разлика с преди и ми действа стимулиращо.
Весело посрещане на новата година, мадами

# 324
Аз с кеф си направих горната част с кардиото днес.
А и да знаете, че кайма с ориз(плънката за сърмите, които днес правих и остана малко количество) много върви с бъркани яйца 😂 Това ми беше обяда.

# 325
Аз редовно ям запържена кайма с яйца. Без ориз Smiley даже отивам да си приготвя една порция.

# 326
  • София
Честита нова година! Здрави, красиви и с постигнати цели.
Годината започвам с по-стриктно следене на калориите. Целя сваляне на 2-3 килограма. Не че 49 и нещо са много, но може и по-малко, за да съм лекичка.
За миналата година Страва ми напява, че съм прекарала 83 часа в силови упражнения, което не изглежда много, но пък съм нацепила доста мускулите. Усещането ми като тичам за силни мускули на краката е също много хубаво.

# 327
  • sofia
Harpalike, колко си висока?

# 328
  • София
161 см е височината ми

# 329
  • sofia
Аз съм 164 и съм 48,5, но имам същта цел - да сваля 2 кг и да си върна теглото, което поддържам с години. По-добре се чувствам като съм по-лека, но пък и силата, която придобивам със силовите тренировки ми харесва. Търся балнса.

Общи условия

Активация на акаунт