Как тренирам -28

• 21 808
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
  • София
И аз съм така. Лека означава по-малко натоварване на ставите като бягам, а и съм по-хубава слаба. Но има моменти, в които натоварването ми идва в повече и се ядат едни сладки неща, които компенсират нормалното хранене. А с бисквити и фъстъци не се отслабва, дори и да имаш по 800+ активни калории на ден.

# 331
  • София
Честита нова година и от мен! Първа тренировка през новата година беше за корем и кардио, тъй като последните дни доста си хапнах, но не се чувствам гузна.

Обикновено правя първо кардио и после корем, но ги обърнах, тъй като не понасям усещането на студена пот в гърба ми докато тренирам.

1. Повдигане от вис за долна част от лакътна опора 4х15
2. Повдигане от вис 4х15
3. Молитва 4х15
4. Крънч преси на босу топка 4х15
40мин. стълби
20мин. пътека

Бях вир вода, но съм доволна. Хванала ме е носталгията, гледах си вчера малко по-стари снимки и искам да си върна формата. Не съм далече от нея, просто трябва малко повече постоянство. Гледам да не се натоварвам излишно с такива мисли, защото знам, че причината да забавя темпото с тренировките, не зависеше от мен и приоритетите ми се промениха.

Стартирам с височина 170-172см и 62кг. Най-добре изглеждам между 58кг и 60кг. Никога не са били някаква основна цел, меря се един път на високосна както се казва, но искам да съм малко по-лека.

# 332
Аз съм 164 и съм 48,5, но имам същта цел - да сваля 2 кг ........
Търся балнса.

Моля да ме извините за директното мнение, но при височина 164 тегло от 46-47 кг е... доста извън баланса, струва ми се.
Аз съм висока точно толкова и съм с фина костна структура, т.е. не съм от тези, на които костите им тежат. Имах периоди, когато съм стигала 46-47 кг - не по желание, а от много житейски зор. Буквално страшно изглеждам на снимки. Отново моля да ме извините, просто ми е странно, че това би могло да се смята за красиво...

За протокола - в момента съм 54.5, целта ми е 52.5-53. Там изглеждам най-добре като съотношение мускулна маса : мазнини, както и лице : тяло.

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 12:09 от Vetrena

# 333
  • sofia
Аз съм с доста дребни кости. Нямам и много мускулна маса все още. Честно казано на мен ми харесва повече тялото на една балерина в сравнение с много натренирана жена. Аз търся нещо по средата. Знам, че цифрите будят такива реакции. Не съм само кожа и кокал със сигурност. Не ми е такъв типажа. Добре се чувствам и сега, без да махам тези екстра 2 кг, малко мазнина искм да махна само още Simple Smile

# 334
Спорна да ви е новата година! 😊

Разписах се и аз днес с първа тренировка за годината. Възползвах се от трите дни почивка и хубавото хапване и вложих цялата си енергия в една стабилна тренировка за крака и дупе. Бързах малко, защото нямах много време на разположение, но за 40 минути се получи супер. Като се прибрах вкъщи пък си направих упражненията за мобилност и статичен стречинг.

Аз съм 161см висока, 54кг. Не обръщам толкова внимание на теглото, а на замерванията с метър, тегля се веднъж на няколко месеца чисто информативно. Преди да започна да тренирам силово бях 49кг, но съотношението ми мазнини:мускулна маса беше много по-различно и не изглеждах толкова добре както сега. Най-добре се чувствам 51-2кг.

# 335
  • sofia
Според мен няма стандарт и всичко си е индивидуално. И всички си познаваме телата и си знаем кога и как се чувстваме добре. И това е най-важното. Цифрите са си само за конкретния човек. Почнах да меря талия и ханш и аз от скоро Simple Smile

# 336
За много години момичета! Живи и здрави и все така нахъсани за тренировки 😃 Любимата ми темичка 🩷
Аз вчера цел ден незнаех къде съм.
Комбинацията от недоспиване и алкохол хич не са за мен.
Днес вече бях на линия и направих тренировката за глутеус. Тази седмица ще тренирам повече, понеже не съм на работа.

# 337
Честита Нова година и от мен! Simple Smile Да донесе здраве, щастие, късмет, успехи и любов в изобилие!

При мен положението нещо се е закотвило, 175 см, 65-66 кг съм, не мога да сваля от няколко месеца, искам само 2-3 кг, да стана 63 кг., просто по-изчистена, но сладкото и хоум офиса (имаше ремонт, сега вече ще ходя поне 2 пъти седмично) много ми пречат. Уж тренирам 4-5 пъти в седмицата, но когато излизането ми е само до фитнеса явно тялото ми иска повече движение.
Ще видим как ще потръгне положението Simple Smile от 06.01 ще се потрудя, а пък да видим.

# 338
ЧНГ Smiley

Аз от тутре започвам. Не съм имала никакви хранителни прегрешения по празниците, така че нямам за попраяне нищо. От утре започвам да ходя 5 дни седмично, но нямам представа каква ще е програмата, ще разбера утре. Утре е и ден официално за мерене. е пиша пак като имам повече информация.
Много успехи в постигането на поставените цели на всички Kissing

За протокола, 170 висока и 57кг, но телесната композиция не е на желаното ниво още.

# 339
Честита 2025, мацки! Пожелавам ни цяла година мотивация, енергия за тренировки и излишните калории да не ни се лепят никъде, пу-пу!

От Коледа до вчера не съм тренирала - взех си почивка и не съжалявам. С храната бях доста стриктна, прекалих само с пенливото винце, но и прекаленият светец не е хубаво нещо.

За тази година единствената ми цел е да съм редовна с тренировките и 80% от времето да съм добре с храната - останалото е за пица, паста и биричка. През годините съм имала различни представи за тялото и килограмите си. На 160 см съм била и 45 и 58кг, установила съм, че 52-53 съм най-окей. Моят телесен тип е мезоморф/питта доша и съответно балерина няма да стана, ако и да ми харесва грацията им.

Днес и аз официално се разписах с първа тренировка за годината в зала - правих долна част и малко стълби след това. Утре ще е горна част и другата седмица вече каквото сабя покаже, че малката се връща вкъщи и ще трябва с нейния график да се напасвам.

# 340
Честита Нова година момичета! Нека да е здрава и много успешна!
И аз се записвам с първа тренировка за годината. 🙂

# 341
Честита да е новата 2025-та!
Моята цел: да сложа юздите на въглехидратите, без напълно да се лишавам. Още съм в търсене на балансираното хранене.
Кг за сваляне - до 5. Уж малко, а никак не падат. Утре първа тренировка.

# 342
Да е мирна и щастлива новата 2025!
Аз май съм най-пухкавата в тая тема и с най-много прегрешения по празниците, и с нито една тренировка. Laughing Качих едни 2.5 кила, но си бях у нас и на гозбите на майка ми не може да се устои, а и си поотпуснах душата по празниците.. Слаба ми е волята, а и май си го бях решила така или иначе. Почвам тренировки от 07/01, дано вляза бързо в предколедната ми форма. Innocent

Моята цел: Шпагат и да направя явни мускули на ръцете /без да приличам на културистка/ и да спадна малко в ханша. За плажа трябва да съм бетон! Мисля, че ще се справя! А, искам да правя и 7-10 набирания на лост, ръцете по принцип са ми най-слабата и нетренирана част от тялото! Краката ми са супер добре!

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 17:00 от mamaLina

# 343
  • София
Честита Нова година!
Днес се завърнах във фитнеса, след като много дълго време тренирах само вкъщи. Тежестите, с които тренирах, вече не са ми предизвикателни, така че беше време да тръгна пак на фитнес.
Правя цяло тяло: Hip trust, push ups, leg press, cable lat pulldown, machine leg curl, dumbbell lateral raise.

В момента съм 46 кг на 158см, но искам да направя лека рекомпозиция и да загубя кило-две мазно, а да кача мускул.
Успешна да ни е новата година! 🍀

# 344
Момичета, само аз ли след тренировка съм гладна като вълк? Защо по дяволите е това.....

Общи условия

Активация на акаунт