Как тренирам -28

• 20 987
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Like_Smoke, и ти вадиш супер тяло Grinning

# 661
Вече и аз се обърках със снимките.

Harpalike е миньонче с фина и тясна костна структура. Върху какво да ги качва повече тези килограми?

Перфектна си е точно така, както е в момента.

Между другото, измерих си широчината на раменете - 41 см съм. Това на моите 1.69 мисля, че е добре.

Не качвам снимки, ама май никой друг тук не се е измервал толкова, колкото аз Simple Smile

От къде знаеш, че е миньонче? На мен на снимката ми изглежда висока жена Smiley Sweat Smile
И аз съм с фина и тясна костна структура, но съм по-сочна от нея, за сведене съм 1.66 ,  а ширината на раменете ми е 43 см. И повярвайте ми, не приличам на борец, нито на биче. Китките и глезените ми са слаби, но понеже тялото ми е много пропорционално /имам си голям бюст и дупе/, ръцете ми са слаби, всички във фитнеса ми казват, че съм супер добре и нямам нужда да ставам по-слаба, а аз се чувствам като поничка. 69 килограма съм в момента, преди Коледа бях 64...

Like_Smoke -чудна си и ти! Heart Exl

# 662
Божкеее, всички тука сте с манекенски височини. Аз съм 159 см и определено си имам мръвка - 57 кг съм. Надявам се да бутна 2-3 следващите месеци, ама трябва да поокастря храненето съвсем.

# 663
mamaLina, ще падна от смях вече Joy Не мога да си представя как някой с 2 см по-широки рамене от мен ще прилича на борец.

А Harpalike си е мъничка и си личи. Не е много над 1.60см според мен, ако ги има даже.

Like_Smoke, при теб се обърках. Мислех, че си около 1.65, иначе 55-56 кг някъде заради ръцете. Но не бих решила, че тренираш.

# 664
  • София
Изпуснах Харпи Frowning1 Влизам и гледам 29 нови мнения. Какво правите вие Stuck Out Tongue

Тази мацка, която сте постнали, че ви е идеала за....на всеки различно Grin на мен ми е малко прекалена в ръцете и раменете. Даже да не вадя заключения, ама изглежда като да е бръкнала в кацата с меда. Както и да е де, натренираните бедра в отпуснато състояние изглеждат точно като нейните на снимката, но ако ги стегне, ще ви уплаши.

# 665
Ама много бързо ги махате тия снимки бре. Аз изпуснах Like_Smoke

Harpalike по-слаба, ще изглежда недохранена. Кой харесва кокали?!

Аз съм висока (сравнително), но съм със слаба фигура, тънки китки и глезени, не съм с тежък кокал както му казват, но изобщо не искам да съм слаботелесна.
Без значение какъв ти е "кокала", има един момент, под който ако паднеш, изглеждаш нездраво слаб. Била съм и там. Ами не хъресвам болезнено слаби тип Кейт Мос през моделската й кариера нито искам да съм там. Искам да има видим мускул, без да съм напомпана (за сега) и да не изглеждам като от Освиенциум.

Тази снимка която пуснах май е AI но пак ми е идеална. Smiley
Имаше едно друго AI клипче за как изглежда жена на определени кг.
Ето едно и второ

Нкъде между 63-65кг на второто клипче ми харесва много тялото и на първо време това ще ми е целта. После ще видим Sweat Smile

# 666
Изпуснах Харпи Frowning1 Влизам и гледам 29 нови мнения. Какво правите вие Stuck Out Tongue

Тази мацка, която сте постнали, че ви е идеала за....на всеки различно Grin на мен ми е малко прекалена в ръцете и раменете. Даже да не вадя заключения, ама изглежда като да е бръкнала в кацата с меда. Както и да е де, натренираните бедра в отпуснато състояние изглеждат точно като нейните на снимката, но ако ги стегне, ще ви уплаши.
Прекалена казваш, а аз точно такъв релеф на рамене и ръце съм заформила, че и още мисля да правя Smiling Imp И ще правя, ако реша, пък който иска каквото да си мисли, аз си имам своите си стандарти Innocent

Само защо решихте, че трябва да е на анаболи, при все че не е с големи ръце и масивни мускули, не ми стана много ясно.

Както се движи темата, скоро ще реша, че съм много натренирана Joy

И ако можете, приемайте всичко, което пиша, с известно чувство за хумор, защото темата е за забавление все пак, а не кой е по-по-най Grinning

Аз по ръст май повечето ви минавам, шегичка Joy

# 667
  • Бургас
Telesilla, извинявай за въпроса, но на колко години си? Може и някакъв ориентировъчен интервал, не точно. Питам, защото аз на младини много лесно и за кратко бях оформила преса. Разтягането също ми се получаваше с доста по малко усилия.

# 668
  • София
Изпуснах Smoke! Дребна съм - 161 см. Имам фини кости и не ми отива да съм повече килограми, а съм била като млада;), но и много слаба не си е работа - стигала съм два пъти до 43 кг. и тогава хормоните ти се бъгват и не е никак добре.

Тренираните тела с мускули може да тежат малко повече, но са прибрани и стегнати.

# 669
Telesilla, извинявай за въпроса, но на колко години си? Може и някакъв ориентировъчен интервал, не точно. Питам, защото аз на младини много лесно и за кратко бях оформила преса. Разтягането също ми се получаваше с доста по малко усилия.
Около 30, но къде точно и с бой няма да кажа Mask

Като бях, около 20, бях по-добре от сега, не толкова силна, но навсякъде по-стегната.

Не знам как ще съм по-късно обаче и затова съм решило отсега да поддържам форма и да не се изпускам.

# 670
Телесила не бих ти дала повече от 14 ...😉

Някой има ли опит с тренировки на батут ?
Следвам няколко Longevity инфлунсъри и се кълнат в тях ,едва ли не панацея за всичко... костна плътност ,лимфен дренаж ,баланс... ала-бала ..

# 671
  • София
Само защо решихте, че трябва да е на анаболи, при все че не е с големи ръце и масивни мускули, не ми стана много ясно.

Защото съм в тази сфера от 13г и живях 8г с културист, зобещ се всеки ден и знам как стоят женските рамене на стероиди. Щръкнали. Мускулът стои нон стоп напомпан дори в покой. А тук е нещо повече - обем и релеф. Все тая де, може и да не е. Споменах го между другото.

Едит: Разрових се малко, защото имам самочувствие, че имам добра преценка и поне от този спорт разбирам Smiley Дори открих ютюб видео, което е озаглавено ''how to spot a fake natty'' та въпросната Карълайн е една от главните обсъждани лица и честно казано не е трудно да се забележи от някой с малко повече стаж. Разгледах й снимките в инстаграм - ако ще да тренира от 20г това количество мускул няма как да е натрупано натурално, в същото време с такъв остър релеф и вени. Може да е на хормон на растежа, а може и в миналото да е пипнала и сега просто да поддържа. Има бая хипотези.

Даже ще ви покажа снимки, които са супер очевидни. Дразня се на такива, защото точно това им продава тренировките. Може да показва супер тренировки, но съм убедена, че нито един клиент не изглежда като нея. Просто това продава.

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 19:49 от Петенце

# 672
Много горещо е станало тук, дами 😊
Петъчно се наслаждавам на чаша просеко и чета темата, която е от любимите ми във форума.
Мисля, че притесненията да не би случайно да претренираме и да се натренираме като Карълайн, са абсолютно безпочвени, да не кажа абсурдни.
Страшно много я харесвам като треньор, почти 4 пълни години съм единствено с нея. За физиката и моя приятелка, сериозно трениращ магистър фармацевт, казва, че е почти 100% убедена, че не е натурална, въпреки че самата Карълайн твърди, че дори протеинови шейкове не пие. Вие как мислите?
Програмите и са топ, най-професионално направените и ефективни тренировки, които съм виждала някога.

# 673
  • в пералнята
Никакъв шанс и според мен това да е без зоб.
Както и да потренираш 2-3 месеца вкъщи и да изкараш такова тяло.
Факт е обаче, че всеки си има някаква зона, в която качва повечко мазнини и такава, в която качва по-лесно мускулна маса.

# 674
С Карълайн съм вече почти 3 г. и смея да твърдя, че е единствената онлайн треньорка, която не ми е скучна, не ми досажда с бърборене и виждам реални резултати, визуално и откъм сила. Въпрос на време е да пробвам и приложението. За него ме спира единствено притеснението дали ще изпълнявам тези програми ефективно с наличните ми тежести. Нямам лост, дискове и лежанка.

Изкуствен тен, екстеншъни и силикон не са моята представа за красота, но това продава, факт. Във фен групите й я боготворят. За физиката не съм убедена, че е постигната само с тренировки. Понякога се чудя дали и физическата й сила и бързина са резултат единствено на нейните усилия.

Общи условия

Активация на акаунт