Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 61

• 32 352
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, реших да направя хистеректомия с Да Винчи със запазване на яйчници На 06.02. постъпвам и на 07.02 ще ме оперират. Ще Ви държа в течение.

Рони, нямам доверие на Карагьозов вече.Ако майка Ви е при друг лекар във Вита, може да се доверите. В Св. Марина Плевен бях вчера, фоайето пред  кабинетите и на двамата професори Горчев и Томов ( те са един до друг) беше препълнено. 30-40 жени само пред единия кабинет. Направи ми впечатление, че между номерата, които дават при регистрация, извикват и по имена. Аз бях една от последните, всички жени влязоха. Часът беше 19 и нещо. Пробвайте да запишете час, като обясните, че случаят е спешен. Заслужава си.

# 436
  • София
Цветелина, защо при чист (според него колпоскоп) Карагьозов ви предложи хистеректомия без хистероскопия?
Желая ви всичко да мине успешно и бързо възстановяване!

# 437
Buni, здравей !
Поддържам висок резултат от цитото- 3В.
Попитах за хистероскопия, каза абсурд,  няма нужда. Не успя да се справи Карагьозов с моя случай. Задавах въпроси,  той много се дразнеше, не ми се отговаряше или ми казваше, че отвън чакали раковоболни и му губя само времето, ей такива. Също така много бързо извършваше колпоскопията- за 2-3 мин., не ми предостави за една година снимки от тези прегледи ( the doors ме попита дали в Плевен са ми предоставили снимка, отговорът е да, даже е цветна).
Благодаря за подкрепата!
За момичето, което ми пише на лични и попита( поради изчерпан лимит, не успях да отговоря): как записвам часове при доц. Карагьозов? Регистрация в Супердок плюс, 100 лв. Е годишната такса, постоянно излизат свободни часове, имало е случаи, за ден по два. Успех на всички!

# 438
Съжалявам да прочета негативни отзиви за Карагьозов. Гинеколог ми е от 6 години и винаги е бил внимателен, изчерпателен… никога не е прибързвал или каквото и да е, като цяло изключително добро и професионално отношение.
Щом се чувствате спокойна и уверена в лекарите в Пловдив - действайте както сте преценили, и желая бързо възстановяване и добри резултати!

# 439
  • Сф
На Карагьозов са му приоритет тежко болните, да не припомням моят опит от миналото лято, когато ме унижи и раззрева с грубото си отношение, докато бях на магарето.

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 11:21 от Miraj*

# 440
На Карагьозов са му приоритет тежко болните, да не припомням моят опит от миналото лято, когато ме уници и раззрева с грубото си отношение, докато бях на магарето.
Какво означава тежко болните, са му приоритет, всеки с проблем отива при него.С две думи за какво бяхте и какво ви каза

# 441
Мираж, какъв е бил твоят случай?

Според мен толкова много известност в един момент започва да влияе не много добре.
Отделно при сериозни случаи винаги трябва да се търси второ и трето мнение, защото няма лекар със сто процента верни диагнози, но за пациентът грешката ще е на 100 процента.

Моя приятелка с Ка в ранен стадий избра Томов заради Да Винчи робота.
Цвети, подготви си въпроси, защото там е на конвейр и много връзка с лекаря няма после.

# 442
  • Сф
Писала съм по- назад, не искам да се връщам, защото усещането ми след прегледа беше като след изнасилване- унизена и разкрачена и болезнена. Прегледът беше по- скоро профилактичен, бях го записала година по- рано, през което време вече се излекувах от високорискови щамове на ЧПВ. Но съм с две влагалища/шийки (така съм родена) и трябваше да направи колпоскоп и на втората, която е по-трудно достъпна и боли. Беше изнервен, припрян, много груб, болеше ме. Увика ме, че какви тежки случаи имало, била съм се лигавила, искал да си ходи (прегледът беше в 17ч в петък), в амбулаторния ми написа под пълна упойка да ми се взимало цитонамазка и колпоскоп... ужасно, ужасно отношение! Излязох разревана, няколко дена след това плачех. Когато една жена е разкрачена и уязвима такова поведение е просто недопустимо!!!

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 11:22 от Miraj*

# 443
Наистина е недопустимо такова отношение!! Мъчно ми стана...

# 444
Да, ужасно е и съм изненадана, защото това е най-внимателния АГ, който ме е преглеждал…

# 445
Не съм склонна да го оправдавам. Явно не му е бил ден, може би уморен в края на седмицата, изнервен, лични проблеми… все тая, подобно отношение е неприемливо най-меко казано. Жалко.
Но съм била и свидетел как пациентка преди мен беше отишла за бяло течение и той й обясняваше, че ще й пусне микробиология и после може съвсем обикновен гинеколог да й изпише лечение. Беше изключително учтив и обяснителен, въпреки че съм убедена, че въобще не му е било до някакво бяло течение, той наистина се занимава с много по-различни и тежки случаи. Може би се ядосва, че го занимават с такива “дреболии”. Факт е, обаче, че да се държиш лошо с пациент не е решение. Има как да се отсяват пациентите му, но не го правят - така че при него може да си запише час и напълно здрава жена, която реално заема часа на някоя, която абсолютно има нужда от неговата намеса и лечение.

# 446
Прегледът беше по- скоро профилактичен, бях го записала година по- рано, през което време вече се излекувах от високорискови щамове на ЧПВ.
Може ли малко повече информация за лечението на ЧПВ?
Отношението е било потресаващо.....

# 447
Дъждец- Какви въпроси трябва да си подготвя?
Относно доц. Карагьозов: Преглъщах лошото му отношение цяла година, но грубата му грешка не бих преглътнала. Дано не излезе нещо лошо от хистологията.
Момичета, пожелавам Ви добри резултати и човечни лекари!

# 448
"Съвсем обикновен гинеколог", а той е необикновеният, ясно.
Надали.

# 449
Не съм склонна да го оправдавам. Явно не му е бил ден, може би уморен в края на седмицата, изнервен, лични проблеми… все тая, подобно отношение е неприемливо най-меко казано. Жалко.
Но съм била и свидетел как пациентка преди мен беше отишла за бяло течение и той й обясняваше, че ще й пусне микробиология и после може съвсем обикновен гинеколог да й изпише лечение. Беше изключително учтив и обяснителен, въпреки че съм убедена, че въобще не му е било до някакво бяло течение, той наистина се занимава с много по-различни и тежки случаи. Може би се ядосва, че го занимават с такива “дреболии”. Факт е, обаче, че да се държиш лошо с пациент не е решение. Има как да се отсяват пациентите му, но не го правят - така че при него може да си запише час и напълно здрава жена, която реално заема часа на някоя, която абсолютно има нужда от неговата намеса и лечение.
Как така да се отсяват пациентите много глупаво според мен.Кой е важен , кой не е важен .Тъпо е!
На него ако не му се занимава с дреболии да не приема НИКОЙ !!!
Всеки АГ има пациенти които са сложни и такива които не са.Да спрат да практикуват тогава.

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 21:58 от Roni34

Общи условия

Активация на акаунт