Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 61

• 33 824
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • София
цветелина, правилно, спирай с мисленето Grinning. Бъди здрава, щастлива и желая това да е най-тежкото изпитание в живота ти!
irena, стискам ти палци всичко да мине леко и безболезнено за теб! От сърце желая бързо възстановяване! Flowers Four Leaf Clover

# 661
The doors: Ако въпросите са Ви към мен, преди известно време подробно съм описала преживяното. Много съм добре вече, на 07.02. Ми беше операцията, бързо се възстанових ( за няколко дни), вече забравих за нея.

# 662
Да, явно съм пропуснала някъде из темата. Имате ли вече резултати?

# 663
Знам, че при такива сериозни диагнози предпочитат отворена операция. за да огледат всичко и да няма разнасяне на клетки с торакалите, поне така казаха за майка ми някога.Но сега може да са вече напреднали.

# 664
The doors: писах за резултата. HSIL (високостепенна дисплазия, до ca in situ, но не пише в кой участък), нямам ракови клетки. Сега ще следя яйчниците на 6 месеца .

# 665
Сега, то може да не е относимо към тази тема, но когато на майка ми й оперираха рак на стомаха, започнаха с лапароскопска и после преминаха към отворена операция, като са видели, че няма да успеят да направят необходимото по първия начин.
При мен въобще нямаше опция да не е отворена, но аз точно от това не се впечатлих много, защото съм раждала секцио. Simple Smile

# 666
irena, моля се за теб всичко да се оправи много скоро и да заживееш един по-спокоен живот. Аз само идвам много набързо да ви кажа, че ултрасаундът ми днес мина добре - имала съм само една киста, която се е разградила от самосебе си, но все пак докторката ме посъветва да си направя изследвания на хормоните, за да се види откъде идва и защо е това кафенишкаво прокървяване между циклите. Мога ли да ви помоля, който е правил хормонални изследвания, да ми каже какво да изследвам точно, че досега не ми се е налагало да ги правя, благодаря много предварително!

# 667
Зацапване идва от нисък прогестерон в лутеалната фаза.Общо взето се изследва заедно с естрадиола.

# 668
Махането на полип е детска игра - ако не си по ЗК, отиваш сутринта и следобед си тръгваш.
С каква упойка се прави?

# 669
  • София
При мен беше с пълна упойка и хем, че си платих, ме държаха 2 дни. Това беше 2016 в Софиямед.

# 670
Зацапване идва от нисък прогестерон в лутеалната фаза.Общо взето се изследва заедно с естрадиола.
Благодаря ти много, днес ще се опитам да си запиша час за тези изследвания! А според вас възможно ли е това да е причина, поради която не мога да забременея, тъй като с мъжа ми опитваме вече от почти година? Благодаря!

# 671
Възможно е -да

# 672
Здравейте, мили хора!
Може ли някой да ме посъветва какво означава този резултат от цитонамазка и какво би следвало. Разбира се, ще се консултирам с АГ, но знам, че и тук мога да получа полезна и формация. Правена ми е и колпоскопия в деня на взимане на цитонамзка - каза, че е чиста. Микробиология от влагалищен секрет чакам все още резултат.
Благодаря на всеки, който ще изкаже мнение.

# 673
Няма снимка.

# 674
Да, съжалявам. Сега си редактирах поста.

Общи условия

Активация на акаунт