Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 417
  • 804
  •   1
Отговори
# 60
  • софия
Марулка рие дъното в ще си кажат. Твърдо е зад Жорко и го подкрепя всякак. Не му прави услуга, но аз съм доволна. А още по-доволна съм, че Азов не и е сред симпатичните. Все по-хубаво става.
 Ще я слушам на почивки, че толкова лъжи и наглост не мога да поема в големи дози.
 А и за капак е чела кореспонденцията на Ставрев в ардекс стаята. Колко низко същество трябва да си, че да ровиш в чужд профил.

# 61
"Ще си кажат" с Мария

А и за капак е чела кореспонденцията на Ставрев в ардекс стаята. Колко низко същество трябва да си, че да ровиш в чужд профил.
Ау, вярно това е поредното ДЪНО. Нямам думи...Sad

# 62
Ако не сте чули, как на играта с гъбите, Мария е казала кода на Ставрев, си  е абсолютно ваш проблем. Тя го е казала и само дето не се закле, макар че камерите са заснели друго. SmileySmileySmiley
Още, ако не знаете, при мъжете имало някаква йерархия и "бате Емо" е някъде там горе по йерархическата стълба. Затова се извинява, обаче в конфликта застава на негова страна.

Тези и още много смешни лафове от Марийка, в днешния подкаст на къщата.

# 63
Тази не си заслужава загубата на мозъчни клетки. Едно ниво над Теа от Ергенът по приказки.

# 64
Диалектно говорещата флегма, която никога за нищо не е виновна. В Сървайвър не ми беше направила впечатление, ама тук в Къщата не спря да се излага.

# 65
# 66
Абе тази на Мария все едно нещо ѝ изби съчмата към края. В началото поне се държеше на достатъчно ниво, че да си мълчи и да си върти игричките тайно. Ама като се отпуши... и няма спиране.. Не се усеща, че само по-зле става, а явно и приятели няма да ѝ кажат да спре да се излага...
Ако бях в къщата не знам с кого бих се сприятелила (принципно се разбирам с повечето хора). Знам кого обаче бих избягвала - госпожа примадоната Всички-жени-ми-завиждат и господин Аз-съм-мноу-умйен-щот-Емо-казвъ-така.

# 67
И като издумкат всички подкасти до 15 ноември, какво ще има до 1 декември?  Малко избързаха с това струпване на материал за последната седмица.

# 68
Как ще ти издумкат, като има още поне 4 подкаста - Веси, Вики, Коцето, Ставрев... Достатъчно съдържание за 2 седмици.

# 69
  • София
Ще има подкасти с финалистите преди финала също.

# 70
Миналата година подкастите с финалистите бяха след финала, но сега ще видим дали пак ще е така.

# 71
Логично е да ги оставят за след финала.

# 72
И като издумкат всички подкасти до 15 ноември, какво ще има до 1 декември?  Малко избързаха с това струпване на материал за последната седмица.
Има и надкасти.

# 73
  • софия
Подкастите с всички ще са преди финала. Няколко пъти го казаха.

# 74
Аа, добре, аз си признавам, че не гледам и не слушам внимателно.
Иначе Надкаст казаха, че няма да правят коментар преди финала, смятат, че няма какво толкова да обсъждат и ще наблягат на другите формати.

Общи условия

Активация на акаунт