Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 436
  • 804
  •   1
Отговори
# 75
То това си е отделно. Не говоря за Надкасти, Чакалкасти, Ауткасти, По-дълбоко и т.н. Говоря за това, което се пуска в официалния канал на Павел и Ицака. И ми е странно как издумкаха два 3-часови епизода в рамките на няколко дни, като можеха да ги разцепят наполовина и последният да бъде на 18 ноември, не на 11-и. През първия месец никой не отпадна (освен онази голата на масата), и сега изведнъж 5-6 души за няколко дни (в два епизода), не е много балансирано. Но това си е мое мнение. Като на зрител. Продюсърите явно го виждат по друг начин.

А трети епизод на "Къщата плюс" така и не видяхме. Може и да подготвят нов брой скоро Grinning

# 76
Аа, добре, аз си признавам, че не гледам и не слушам внимателно.
Иначе Надкаст казаха, че няма да правят коментар преди финала, смятат, че няма какво толкова да обсъждат и ще наблягат на другите формати.
Интервюта с участниците няма ли да правят? Нямам търпение да гледам как хвалят Мария колко интересна била.

# 77
  • София
Даже казаха, че ще са на живо и зрителите ще могат да задават въпроси.

# 78
Аа, ще имат сигурно интервюта, аз за коментарните им имах предвид. Но няма още инфо кой е следващият.

Иначе аз Мария избягвам да я коментирам, защото ми е неудобно. Все ми се струва, че при нея има нещо повече от кофти характер.

# 79
То това си е отделно. Не говоря за Надкасти, Чакалкасти, Ауткасти, По-дълбоко и т.н. Говоря за това, което се пуска в официалния канал на Павел и Ицака. И ми е странно как издумкаха два 3-часови епизода в рамките на няколко дни, като можеха да ги разцепят наполовина и последният да бъде на 18 ноември, не на 11-и. През първия месец никой не отпадна (освен онази голата на масата), и сега изведнъж 5-6 души за няколко дни (в два епизода), не е много балансирано. Но това си е мое мнение. Като на зрител. Продюсърите явно го виждат по друг начин.

А трети епизод на "Къщата плюс" така и не видяхме. Може и да подготвят нов брой скоро Grinning

Ясно, разбирам. Но just to know, Надкаста не е много отделно. И там сме задължени да участваме, освен, ако не сме златното момче, главният герой на главните герои - Антонио. Той може да не гостува, където си пожелае.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 11:58 от todor.azov

# 80
  • софия
Честно казано, специално за Антонио съм благодарна, че ни го спестиха.
 Според мен ПиЦ действат умно. Първо, че така спестяват време и ще имат достатъчно да обърнат внимание на финала. Не е, като да нямат от къде да се учат. Видяха фиаското на ДиК.
 Второ, по този начин с интервютата на финалистите преди финала ще им се даде възможност да си кажат и да наклонят везните в една или друга посока за вота.
 Някоя добра душа ще се смили ли да каже, вотът ще е от всички зрители или само тези в залата?

# 81
Надкаста не е много отделно. И там сме задължени да участваме, освен, ако не сме златното момче, главният герой на главните герои - Антонио. Той може да не гостува, където си пожелае.
Говоря  само за съдържанието в официалния канал Pavel Kolev & Icaka. Няма смисъл да повтарям едно и също. Кой разбрал, разбрал.

Антонио е специален, да. Глоби за него ще има ли?
А, че Мария изнася информация на външния свят, ще има ли солена глоба?
За следващия сезон трябва железни договори с още по-железни клаузи и огромни глоби, та да се замислят, преди да изнасят информация. И изобщо не трябва да имат интернет в четвъртия сезон. Който не може без интернет и без да "инфлуенсва", да не се записва на кастинг в това предаване и готово. Веднага друг ще заеме неговото място.

# 82
От всички зрители ще е, имаха видео в канала, в което отговаряха на въпроси Simple Smile Казаха нещо за QR код, така че предполагам, че ще е нещо като финала на ДиК.

# 83
Подкастите с финалистите ще са като предизборна кампания. Grinning

# 84
Довечера май ще пуснат "Ще си кажат" с Цецо Ставрев. Може ли някой да пусне линк, като излезе към 19 ч. Че ще съм outside Grinning

# 85
Направо нямам думи за подскаста с Мария, изключително неадекватна, нищо не ѝ се разбира, не си губете времето...

# 86
И на колко места разказва неща, които или не са верни, или са силно преувеличени, на няколко пъти Павката казва “не е точно така, защото ние те виждахме, че….” или “заснели сме го, не е нужно да отричаш”. И тя “е да де, ама то… защото…”, бла бла бла. Тоест ако не я апострофират и не я прекъснат веднага, да кажат, че не е вярно, тя ще си измисля и лъже нонстоп. Представяте ли си как е в ежедневието? Горко им на околните.

# 87
Аз бях пропуснала, че на финала щели да имат и защитници. А ла "Биг Брадър" си го представям. Мъгла от слюнки и Патрашкова. SmileySmiley
Това със защитниците си е пак подводен камък. Ще ти турят някоя антипатична фигура и ти стопяват вота на 1/4.

# 88
Защитници на Жорката ще са Павката и Ицака. Другите да се оправят. Майка си ли ще викат, баба си ли, техен проблем. Grinning

# 89
Аз пък Жоро в началото изобщо не го харесвах (не го бях гледала в другото предаване) и ме дразнеше. Но в последнити епизоди започна да ми става по-симпатичен. Особено най-накрая, като се махна и киселото мляко и се кротна малко.
Та.. явно в него най ме е дразнел избора му на компания (+побутването от продукцията - много лоша услуга му направиха с това). Предполагам, че с друг подбор на коалиционни партньори играта му би била доста по-различна. Трябваше му някой, който да го балансира, а не двама други самовлюбени егоцентрици.

Общи условия

Активация на акаунт