Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 438
  • 804
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Честно казано, специално за Антонио съм благодарна, че ни го спестиха.
 Според мен ПиЦ действат умно. Първо, че така спестяват време и ще имат достатъчно да обърнат внимание на финала. Не е, като да нямат от къде да се учат. Видяха фиаското на ДиК.
 Второ, по този начин с интервютата на финалистите преди финала ще им се даде възможност да си кажат и да наклонят везните в една или друга посока за вота.
 Някоя добра душа ще се смили ли да каже, вотът ще е от всички зрители или само тези в залата?
Слушах невнимателно, но доколкото разбрах, ще се гласува от всички, но на тези в залата "ще тежи повече".

Коментарът на Янков е много смешен Laughing Но Тъмницата все пак е по-ново "строителство" от Къщата

# 92
ЩЕ СИ КАЖАТ с Цветелин Ставрев

# 93
Гледах малко от Ставрев - роден е за политик. Само леко трябва да се ошлайфа. Едно категорично мнение не изказа, поне дотам, докъдето аз слушах. Да за това, да за онова, ама и за третото да. Не може да избере нито този, нито онзи, нито не знам си кой.
Иначе изглежда добряк.

# 94
А вие, ако бяхте участници, с кого се виждахте като приятели вътре и респективно - "врагове".

С теб, Кико, Венета времето ми би било пълноценно запълнено. Много харесвам Кико. Изобщо харесвам хора, които могат да се изказват и има какво да кажат. С чувство за хумор. Които знаят кои са, тежат си на мястото, без да са арогантни или твърде арогантни.

Може би с Коцето също би ми било интересно.

В никакъв случай Данаил, Веси, Вики.

Симпатизирам на Валерия, Янков, Ставрев, Спас. Но с резерви от време на време за първите двама.

Жоро би ме пренапрегнал.

Другите не ги помня.

# 95
Майката на Спас гостува на Коцето.

Бях забравил нравоучителния й тон и говоренето като навита пружина на 1 тон. По-зле и от китайската капка Grinning

# 96
Аз го изслушах до половината и честно казано ми беше приятен, каза хубави неща. Но по никакъв начин не съм предубедена към нея - нито съм я гледала в ББ (въпреки че сезонът й май беше култов - с Миглена Ангелова), нито я следя някъде, просто знам, че съществува. Коцето я попита как се е почувствала като е видяла, че той в началото напада и критикува Спас, което е някак яко от негова страна. Не се прави на ударен.

# 97
Не си гледала Терминал 7 по ТВ7 преди години... мале, мале...тоя глас. И после във ВИП Брадър, лекциите на равен тон, човек да откачи Grinning Иначе е интелигентна. Готви супер, доколкото знам... 
Иначе изгледах подкаста. Тоест изслушах. Че това противно Коце трудно мога да го гледам, без да получа рефлукс.

# 98
Майката на Спас гостува на Коцето.

Бях забравил нравоучителния й тон и говоренето като навита пружина на 1 тон. По-зле и от китайската капка Grinning
Много ми хареса тоя подкаст, а съм след алергичните към Стрина.

Валерия е изпреварила Кико в анкетата ни и води официално. Някой да ѝ го прати някак, сигурна съм, че ще се изкефи.
За съжаление очаквам реалния вот на публиката да е точно обратното на нашия.

# 99
И аз смятам, че гласуващите на живо ще мислят по различен начин.

Сега погледнах колко свободни места има в Арена Армеец. С местата на терен са се справили доста добре, има много малко свободни. Трибуните от друга страна се очертават да бъдат наполовина празни.

# 100
ЩЕ СИ КАЖАТ с Костадин:

# 101
Много негледани подкасти ми се натрупаха на сметката, а чак сега наваксах с втората половина на последния епизод.
Наистина трябваше да разделят последните 2 епизода на 4 и така автоматично щяха да се разредят и подкастите и да се позапълни дупката до финала. Разбирам, че са имали нужда от време за подготовка, но има сравнителен риск хайпът да отшуми, докато дойде 1.12 - attention span-ът ни като зрители е изключително нисък.

# 102
Напълно съгласен.   Някой кликвал ли е на билетите и схемата на залата, да види докъде е "разпродадена"? Grinning

# 103
Аз вече загубих интерес. Grinning Финалният епизод го превъртях, за да видя кои са финалисти. И май няма да гледам никой подкаст, слушах само Венета в Надкаст.

# 104
Напълно съгласен.   Някой кликвал ли е на билетите и схемата на залата, да види докъде е "разпродадена"? Grinning

В момента третия ред трибуни са неактивни, не мога да кажа дали изобщо са били пускани в продажба. При активните сектори има може би малко над 8000 места, от които около едни 5000 са разпродадени.

Зала 1 на НДК щеше да им бъде малка, защото е 3380 места, но пък Армеец очевидно им идва голяма.

Общи условия

Активация на акаунт