Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 425
  • 804
  •   1
Отговори
# 45
Някой има ли представа как ще протече гласуването по време на финала? СМСи ли? Някаква платформа ли, сайт ли...? Предполагам, че гласуването ще е безплатно, хаха.
С QR код казаха сега в последния подкаст със Спас.

# 46
Супер. Май така е най-добре.
Да видим сега докъде ще напълнят Арената Grinning Grinning Grinning

# 47
  • софия
Изумява ме как едно поредно налудно подмятане от страна на братът на Весо се прие за чиста монета и пося съмнение.
 Аз ще изчакам да видя и финала и тогава ще коментирам с какво мнение и чувства ме остава. Но определено са вдигнали нивото и от играчи и от продукция. Имаше и много изцепки, надявам се да продължат да ги отстраняват. След края ще си кажа и препоръките.

# 48
За сезона: Като направя една съпоставка с предните два сезона, този път ми хареса повече подборът на участници, по-интересни и по-разнообразни бяха. Много от тях имаха голям потенциал да се развият и разгърнат, ако продукцията имаше по-добър подход към тях. Но истината е, че е много лесно хората да загубят мотивация, когато виждат, че са последна дупка на кавала, когато има липса на обективно отношение, когато виждат, че други са предпочитани и в светлините на прожекторите. Не всеки е добър риалити персонаж, но има как хората да бъдат провокирани и мотивирани да бъдат по-активни и да се изявят.

# 49
Непопулярно мнение:

Реално Даниел направи сезона - с калпавата коалиция и опитите за любовни сюжети. Той е от персонажите, които човек обича да мрази.

Ако цял сезон гледахме смешките на Янков, просташките му приказки, лигаването му с Валерия и бонус гнусотийки - това нямаше да се търпи. Поне от гледна точка на човек, който е много далеч от пубертета.

# 50
Действително и той даде своя принос със съдържание, но на мен ми беше толкова неприятен, че многократно буквално съм прескачала сцените, в които участва.

# 51
След спора относно годините на участниците се включвам с няколко неща, които намерих, а именно:

Коцето през 2009 (около 13 годишен по негови сметки 😂)

И част от интервю:

И рязко се оказва на 32, и твърдението на Даниел, че му е набор се оказва вярно. 😁

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 00:27 от Princess 👑

# 52
А вие, ако бяхте участници, с кого се виждахте като приятели вътре и респективно - "врагове".

# 53
Скрит текст:
А вие, ако бяхте участници, с кого се виждахте като приятели вътре и респективно - "врагове".
Това е доста лесно. Определено приятел теб🙂Много приятно чувство за хумор имаш, може би се дължи на факта, че сме близки като години, но повече се виждам в твоята компания, отколкото в пишман коалицията и Валерия и нейните кученца😅ще трябваше да изтърпя Венета и Кико, ама.. жертви трябват😁
За “врагове” - не харесвам и имам много специално отношение към хора, промотиращи хазарт🙃и неориентирани Марийки🤣дразнеше ме само от екрана, не знам какво щеше да е на живо…

# 54
И аз бих написала Азов, но реално погледнато сигурно Вики. 😐

# 55
Аз бих написал Венета и може би Спас и Цецо Ставрев.
Със сигурност не искам сближаване с хора като Мария, Алекса, Коцето…

# 56
Врагове е лесно - Даниел

Приятели вече е по-трудно. Там трябва напасване, опознаване. Познавайки се и чувството си за хумор и как ме влече скандала и простотията, най-вероятно щях да прекарвам време с Валерия, Ставрев, Янков, Спас. Харесвам теб, Кико и Венета.  Но ме забавлява и Коце.

Със сигурност най-неприятна ми е Мария и не искам да я търпя за един ден даже.

Не ме кефи Веси.

# 57
Напоследък риалити предаванията ги гледам с цел развлечение и най-доброто, което мога да направя е да преценя дали някой участник е адекватен като цяло. Мога и да посоча, ако имам фаворит, но тук нямам.
Може би най-адекватен ми е Кико.

# 58
  • София
Гледам почти всички риалита, но не пише много по темите, защото ги гледам със закъснение. Ако искайте ми вярвайте, но КИ определено ми беше най-интресна за гледане. Grinning
За следващите сезони трябва да има повече динамика в началото, повече напуснали, а не всичко да е накрая.
Азов, теб и Венета много ви харесвам, надявам се, че Кико ще отмъсти за вас. Grinning

Виждам, че Валерия е много харесвана, моето мнение за нея е по-скоро неутрално, но ако трябва да сме обективни, съвсем назаслужено е на финал. Grinning

И аз се надявам Георги да не спечели, хубаво е човек да има самочувствие, но нека е в някакви граници.

# 59
Може би за прекарване на времето с някого бих избрала Алекса и Моника, защото въпреки някои неща ми изглеждаха най-спокойни и земни. С Вики бих могла да си говоря за астрология и други по-абстрактни неща. Спас ми се струва по-неконфликтен, но в същото време, макар да е малко по-малък, доста интелигентен. Кико се занимава с интересни неща и сигурно би имал какво да сподели покрай това.
Венета ми е по-скоро one woman show.
Самия Азов, Коцето, Васил, Веси, Мария, Ставрев, Цонев, Антонио не ги усещам нещо (по Викито 😅)
Врагове - едва ли. Освен Каменов, който ми е противен с агресията си и закостенелите си възгледи.
Валерия, Янков, а може би в някои случаи и другите покрай тях, ми се струват напрягащи и не мой тип хора. Даниел и Жоро най-вероятно също биха ме дразнили с това вглъбяване в стратегии и коалиции. Първият е интересен и способен като човек, но едва ли бихме намерили общ език, освен ако не си му част от схемите

Общи условия

Активация на акаунт