Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 546
  • 804
  •   1
Отговори
# 570
Персиян и Даниел Бачорски в някаква "Алкохолно-кулинарна игра", страхотна простотия.

# 571
А пищялката Коце казва на Николас "колежке"?

В сегмента с правене на пица ме подразни това как Чоле започна да яде, докато прави пицата. Бил гладен. Ама чакай, всички са гладни, за какво си отишъл там?

Неприятно е как развяват гриви и не си вързват косите докато готвят всичките тези принцеси!

И отново оператори в кадър! Голям "професионализъм" в това риалити, голямо нещо!

И някаква женичка ги снима с телефон? И това ние, зрителите, трябва да го виждаме? Seriously?

Братленце, понеже ми прави впечатление , че няколко пъти го изтъкваш това с виждащите се оператори. Може би ще те шокирам, но...внимание... това не е филм, че да е недопустимо да се вижда оператор, камера или някой човек от екипа. В предаване си е абсолютно допустимо. Особено в нискобюджетно ютюб такова.

# 572
Е, ако трябва да сме честни, в Ергена започнаха да пускат оператори. А и тази жена с телефона не е ли собственичката или каквато е там? Сигурно просто прави стори :д

# 573
На финала показаха Радо Тушев по анцуг. Но да, това са единични случаи, които потвърждават правилото.  Ако на някого (като зрител) му харесват тези снимки по-горе... хубаво. За мен това е крайно непрофесионално. И коства много малко усилия да не се случва. Но няма желание. Мърляво е най-лесно. А това е и подценяване на аудиторията.

# 574
Във всички български риалитита, без Биг Брадър, са се виждали хора в кадър. В Островът и Игрите спорадично, но те са с десетки пъти по-висок бюджет от интернетските и могат да си позволят да снимат от повече ракурси, а по-големият набор от монтажисти има техническото време да изреже кадрите. Предпочитам да инвестират в логъри и редактори, за да не остават незабелязани интересни неща, отколкото в това да си играят в рязане на такива кадри.

# 575
И аз мисля, че е непрофесионално да щъкат разни оператори и други хора в кадър. Щом в някои екипи се справят успешно с такива проблеми, значи и в други могат, ама най-вероятно ги мързи да го измислят. 
Иначе аз лично даже не ги забелязвам тези неща, защото повечето време изобщо не ги гледам внимателно, а това ново реалити нямам и намерение да го почвам.
Ама може би оставят всичко къде що мърда в кадрите, за да е по-забавно, че иначе сигурно скука 😆

# 576
Не мисля, че е до професионализъм, май е някаква нова мода, в Надкаст го бяха обсъждали, че уж се харесвало на публиката.

# 577
Нещо неудобните мнения, включително и моето, изчезнаха 😔

# 578
  • София
Тази тема тотално замря, уф.
Малко да я повдигна:
Нашата Весела Тенева завърши на 2 място в Мис България 2024
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19717475

Браво! Топ 3 в България все пак.

На 1 място е 19 годишната, Симона Петрова от Хасково и е софтуерен инженер (ти да видиш). Явно Хасково ражда не само елитни тенисисти, но и топ красиви българки... 😉

# 579
Тази тема тотално замря, уф.
Малко да я повдигна:
Нашата Весела Тенева завърши на 2 място в Мис България 2024
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19717475

Браво! Топ 3 в България все пак.

На 1 място е 19 годишната, Симона Петрова от Хасково и е софтуерен инженер (ти да видиш). Явно Хасково ражда не само елитни тенисисти, но и топ красиви българки... 😉

Ехаа.. Добре ,че не е на 1во място Весела, че тогава вече още по нависоко щеше да литне...😄😄😄😄

# 580
Като каза Весела, гледам Жорката харесва наред снимки на Фейгин в ИГ. Странно ми се вижда Grinning

# 581
Аз мернах онзи ден, че Спас си е направил канала, в който с известни личности се топят в кофи с лед и си говорят, но забравих как се казва.

# 582
Аз мернах онзи ден, че Спас си е направил канала, в който с известни личности се топят в кофи с лед и си говорят, но забравих как се казва.
IceCast. Бачорски му беше първият гост, а Спасчето викаше "еха" и "леле" след всяко изречение на Бачора. Все едно фен разговаря с идола си.

# 583
Подкаст с Венета:

# 584
Виктория от Ергенът 3 намекна в "Елате ми на гости", че би участвала в "Къщата на инфлуенсърите". Оо не...

А в "По-дълбоко" интервюта с Николас и Чоле.

Общи условия

Активация на акаунт