BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 734
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 1 380
Марио е разказвал за проблемите си. Дори един път се изнерви, че го бъзикат заради хазартната зависимост. Споменавал е и други зависимости. Като цяло човек, който се е поддал на една зависимост, много лесно може да залитне към втора. Обикновено просто едната се заменя с друга. Може би затова чисти истерично. Това е сериозно състояние и трябва лечение. Пак опираме до психолог и психиатър - и не го казвам с лошо, никак даже. Пожелавам му всичко най-добро, не е лошо момче.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 20:34 от Lilly_85

# 1 381
Е, ще заспя спокойно. Явно не само аз не дишам Ваца. Joy
Но все тая, тя ще отпадне така или иначе, колкото и да се криви и преструва.
//
Мен повече ме дразни бате Радко. Все е силен, когато е удобно и е мишок, когато е напечено.
Абсолютно ни съвпадат мненията. И двамата са чели книжки за реалититата и го играят положителни герои, но актьорските заложби им изневеряват на моменти и лъсва истинската същност.

# 1 382
Как ще си татуира Беба този ,ами утре като се хване с друга мацка ,как ще си показва тялото с име Беба,това е идиотско.
Ама грам въображение нямате, значи Joy Ще допълни татуса, да стане Адис Абеба.
После може и истории за там да си измисли.
Трябва така да го татуира, че после да може лесно да го промени.. я на Буба, я на Пепа... 🤣
Или на Биба.

# 1 383
Много е грозно да се подиграват на Марио заради психичните му проблеми.

# 1 384
Толкова им е капацитетът. Стига само за джуки, ланци и стероиди.

# 1 385
Много ми е мекушав и добронамерен Брадъра тая година.. в минали сезони щеше да изстиска като лимони всички участници и сюжетни линии. Щеше да им спре цигарите, да затвори Бебите сами в отделна стая за седмица, да удави групата в алкохол и чалга и в никакъв случай нямаше да изпусне "бисери" като Анджела, Кристи и Косара още първите седмици..

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 20:47 от bobby_me

# 1 386
  • София
Толкова им е капацитетът. Стига само за джуки, ланци и стероиди.

Не е редно да се подиграват на такъв човек, но само си представям, ако го толерират и му се радват на изцепките, какво щеше да последва... Щеше да си вее байряка, да се мисли за всемогъщ и да видим неподозирани негови страни. Те не знаят как да се държат с такъв екземпляр, то и аз не съм наясно и ще го игнорирам, но това пак си е вид подигравка..

# 1 387
Изглежда само аз харесах разговора на Ванеса и Марио за иконата. Тя най-човешки му обясни какво прави впечатление (дразни) хората около него. След това го попита защо, каза как изглежда отстрани и се опита да му помогне да разбере рационалната гледна точка и че няма нужда да се чувства предаден, защото така или иначе нищо не зависи от тях (участниците). Никой не е сядал по този начин с Марио - без да го обижда и да му се подиграва.
Напомни ми един добронамерен разговор на стрина Ирина. 🤢

# 1 388
И за мен не е редно.
Ще се повторя, но е очаквано, когато не си имал подходящ модел за възпитание, да имаш проблем със социално приемливото поведение.
Знам, че  не всичко се извинява с травмите, които имаме, също така съм наясно, че всеки има някакви травми, но все пак всеки се справя с нещата, както може. Един реве и бие табуретки, друг крещи дъвчейки и хвърля трохи и плюнки, трети си проси уважение, повтаряйки безсмислици като "имам си принципи", "аз съм мъжкар", четвърти започва да се тръшка и сърди.

# 1 389
Марио има нужда от психолог по-скоро, за да превъзмогне детските си травми и да подобри социалните си умения. От психиатър други имат нужда. Несериозно и обидно е да се раздават така псих диагнози на поразия. Аз не съм чула, да има поставена диагноза от психиатър.  Една лъжа, повторена 100 пъти, накрая става истина

# 1 390
Хубав анализ, martyr, беше ми интересно...  Въпросът е етично ли е да канят такива хора в такива предавания, хора които имат видима нужда от професионална помощ?

Това е доста обширна тема, тъй като участието на по-емоционално нестабилни личности в реалити формати трудно би могло да се разгледа през призмата на професионалната етика в психологическата работа/сфера (става дума за личен избор на самия индивид, несвързан с терапия). Единственото, което мога да споделя като лична позиция, е чисто базирано на хипотеза — всеки преминава през кастинг. Предполагам, че кандидатурите се разглеждат от психолог. Бих имала доста въпроси, свързани с професионална етика на този човек (но нека да не съдя, тъй като и моето включване в предната публикация е доста илюстративно, но не е етично също, тъй като е нередно да се определят хора по такъв начин).

Бих могла да разгледам твоя въпрос по-скоро от чисто морална гледна точка — според мен такова явление представлява директно утилизиране на нечии слабости с цел достигане до висок рейтинг, зрителски интерес и т.н. Грозно е от човешка гледна точка, красиво — от финансова (за продукцията).

# 1 391
Ивон-не! не прилича на жена по няколко параграфа.
Начина по който  подскача, когато се радва, начина по който си сложи ръката на хълбока преди няколко епизода, честите разговори на сексуална тематика.
Иначе,  смятам че е в роля вътре.
Отдава и се, има почти пълен самоконтрол. ( Само един път я видях засегната, но се спря като добре обучен кон преди препятствие)
Навън обзалагам се, не е толкова обгрижвана и "досадна".
Просто ги смята за джуджета. Каквито и са, спрямо нея.

Простотията в началните 15 мин.  ми е в повече.
Т.нар.коментатори(и особено тази с поцинковани те ботуши), първо да погледнат, как се обличат французойки, датчанки, холандки, шведки, датчанки и норвежки.
После да коментират за пошлост и вулгарност в облеклото.
То бива еманципация, ама ...
Не били домакини, нямало да готвят и мият чинии, да поддържат къщата.
Щото на всички, които ще подскочат като ужилени, бабите им стояха като 
Снежни кралици по цял ден.
Само им даваха джобни и ги хранеха със сребърни лъжички в устата.
Или ги примъкваха и отмъкваха...
Трагедия.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 21:40 от Toto Xsps 768571

# 1 392
Във ФБ масово се пише, че манипулират гласовете… въпреки, че са гласували някои хора, сега им дава пак да гласуват
На мен не ми дава, но ако искате проверете и вие

Скрит текст:

# 1 393
Във ФБ масово се пише, че манипулират гласовете… въпреки, че са гласували някои хора, сега им дава пак да гласуват
На мен не ми дава, но ако искате проверете и вие
Да ,така е и при мен.

# 1 394
Много ми е мекушав и добронамерен Брадъра тая година.. в минали сезони щеше да изстиска като лимони всички участници и сюжетни линии. Щеше да им спре цигарите, да затвори Бебите сами в отделна стая за седмица, да удави групата в алкохол и чалга и в никакъв случай нямаше да изпусне "бисери" като Анджела, Кристи и Косара още първите седмици..
Гледаме различно предаване явно. Биг Брадър тази година е скръндза. 😁 Преди рядко са оставали без храна и без цигари, може би само при провалена мисия. Алкохол винаги си имаше, това е така.

Общи условия

Активация на акаунт