BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 903
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 1 875

Приложението Nova play

# 1 876
Танцът беше сладурски. Всички вложиха душа, кой колкото си може. 😁

# 1 877
# 1 878
Ванеска що гледа като натровена с гъби, че чак сега се включих?
Направиха 15 грешки с Георги .

# 1 879
Накрая започнаха направо да си измислят география Laughing
Джуджета ли трябва да представляват?

# 1 880
Жорката вика на Виктор.. "абе личи си, че вече сме по-малко.." и се хили  Joy Joy

# 1 881
  • Враца
Научиха и Георги да вика "чУвек"..

# 1 882
Как са се размляскали, дояде ми се Laughing

# 1 883
  • Враца
Виктор е като тореадор.
Марио по лъскава блуза и долни гащи.. Simple Smile
Веска, - ужасна.

# 1 884
Гошката го гледам и по начина, по който готви, направо е професионалец. Той каза, че когато е взел жена си тя не е можела да готви, но според мен той продължава да готви здраво вкъщи. Личи си по всичките му движения.

# 1 885
Ванеса се храни изключително просташки, а иначе чупи стойки сякаш е от аристокрацията и се прави на дама.. натъпква с лъжицата огромно количество храна, олива си устата със соса, после попива олятото по устните с парче хляб, което преди да лапне потапя в някаква чинийка със сос, и предлага от този сос на другите..

# 1 886
Да не са лепнали някой Ковид.. всички кашлят, кихат и подсмърчат?

# 1 887
Ванеса си досипа остатъка от вескината чиния в своята и яде. Витю им обяснява кой град в БГ къде се намира, и горе долу ги знае. Ванеска не обичала георгафията в у-ще, инак била отличничка.

# 1 888
Хора, попиках се от смях с танца и любимият ми Елвис. Тъкмо докато се наканят кой къде ще седне да хапне, бърборят си, идилия и като скочиха като коне през глава и започнаха да се кълчат кой както си може.. и с тези костюми. Хахаха, избрани са им кюстюмите идеално всекиму според физиономия, телосложение, характер. Супер просто. Горките като панаирджийска мечка, свирнат ти-играеш, свирнат ти-стоиш мирно , няма яде ми се, спи ми се, къпя се..не се дават лесно толкова пари накуп.

# 1 889
Ивонне: Тук е забава, хумор и чувство за хумор най-вече. 😁

Общи условия

Активация на акаунт