BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 703
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 1 890
Витю се оттегли на леглото с бебината снимка, и и говори.
На танца най впечатлителен беше деди пацо.

# 1 891
Виктор говори на снимката на Теодора...не мога повече Joy

# 1 892
Тъкмо си казах, че Виктор най-сетне се е освестил и ще стане човек от него и ей го на - говори си със снимката на Теодора.

# 1 893
  • София
Виктор си говори със снимката на изгонената... Продължава да я сваля и да я превъзнася..
По-добре да си вземе табуретката и да си я гали Laughing

# 1 894
  • Враца
Не виждате ли и халата и , дето е прегърнал?

# 1 895
Виктор легнал на Бебеното легло,прегърнал червения и халат и приказва на снимката и-" колко е уникална и умна ".Чака навън ,ако реши тя да го потърси и да размисли .Гледал е вчера емоциите на Беба ,когато е чела писмото.Като излезе ,щял да я татуира със сигурност .Smile

# 1 896
Марио наричат луд, а не виждат Виктор какъв психар е...

# 1 897
Веселка не знае какво  да отговори на въпроса "Толерантна ли си?"

# 1 898
Витю се е завил с бебиния халат, миришел на нея, ще си го душка.

# 1 899
  • Sunshine state
Ванеса и тя е една лисица. Насъска всички срещу Теодора и после ходи да утешава Виктор лицемерно. Ами и тя не ми е приятна.

# 1 900
  • София
Някой беше питал дали са болни. Вчера или онзи ден Беба и Виктор коментираха като отиваха дс ядат, че сега всички ще се изпозаразят, така че е имало някой болен явно.

# 1 901
Някой беше питал дали са болни. Вчера или онзи ден Беба и Виктор коментираха като отиваха дс ядат, че сега всички ще се изпозаразят, така че е имало някой болен явно.
Изпозаразили са се. Като загубиха сладоледа Веселка каза нещо от сорта на това, че ѝ без това всички ги боли гърлото ѝ са болни, по-добре да не ядат сладолед.

# 1 902
  • Враца

Пачо влезе , мина покрай тях и се изкашля.
Мисля, че по повод на това го кометираха.

# 1 903
  • София
оо, знаят за Ивоне... Радо си сложи хавлии в сутиена и два пъти повтори с Ивонското "Р"- След опехация съм..И Ивонето се смее...

# 1 904
Радо с гърди и "след опеРация съм" с френско "р". Това не беше ли препратка към Ивонка?Тя веднага се обади със смях.

Общи условия

Активация на акаунт