BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 71 154
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 180
Викчо си е тъпичко момче, че и биполярно.
Аве, ейй, слушайте, ве ей. Теодора иска нещо да ви каже.
Joy
Като придворен паж е.

# 181
  • София
Просто така, 24 часа заявка и си тръгват?

Защо Кристи не си тръгна така?

Може би са 24 часа плюс неустойка? Или?

Щом напуснат, ще има нови драми, няма страшно, няма да останем без сеир.
Марио си остава дразнител номер 1, а и още не са извадили асото със сексуалността на Ивонне.

Могат да ръчкат и Георги, той е благодат за манипулиране и избухливост. А и тепърва ще разгръщат Радо. Има мат'риал доволно.

# 182
  • София
Косара говореше за някакви 10 000 лв. Може да е неустойка.

# 183
Гледам коментарите и включването на живо в Къщата от “На кафе”. Гала добре каза, че целият панаир на Виктор е само, защото Беба нищо не му е казала, а той няколко пъти опитал да си изпроси комплимент.

Също така Дарко забеляза, че Паци е с рокля. Да видим довечера защо.

# 184
  • София
На мен ми беше много смешно да ги гледам снощи, особено като направиха "звезда". Нямам думи. Sweat Smile

# 185
На всички е ясно, че Виктор преувеличава с числото 20. За да придаде по- голяма тежест на саможертвата, която пренесъл, обръсвайки брадата си. Драматизирането му е в повече. И не може да преглътне факта, че се е прекарал с бръсненето, докато възлюбената му играе контра на Брадъра и не си дава такъмите.

# 186
Теодора трябва да стои на котлона и топли вода за съквартирантите.

Стига да имат ток. 😁

Снощи, докато слушах как Ванеса обяснява, че хакерите не са част от мисия, а наказание, си мислех, че от чудене как да настрой другите срещу Теодора говори глупости на търкалета. Но тези два коментара един под друг ми промениха мнението. Теодора казва как ще топлят вода на котлона и на другия ден изведнъж няма ток и посуда 😄. Случайност ? Мисия е, ама и наказателна акция.

# 187
Виктор ми прилича /визуално, като поведение и като нечленоразделна реч/ на липващото звено между чуека и маймунътъ
Скрит текст:
Мисля, че иска да каже, че не се е бръснал от 20 годишна възраст, но няма толкоз капацитет и казва ''от 20 години''.

Този епизод беше невероятно смешен. ''Цирките'' на смешниците.

# 188
  • София
И не може да преглътне факта, че се е прекарал с бръсненето, докато възлюбената му играе контра на Брадъра и не си дава такъмите.
Точно това му е драмата. Теда си му каза в прав текст, "едно е да си добър, друго е да си балък."

На практика женският инат се оказа по-твърд от мъжкарстването.
Не му е за брадата, а за това, че го пречупиха, колкото и да повтаря "Няа ма причупити, ей!"

И ревна не за брадата си, а точно защото го пречупиха, при това сам, без възлюбената.

# 189
Скрит текст:

Стига да имат ток. 😁

Снощи, докато слушах как Ванеса обяснява, че хакерите не са част от мисия, а наказание, си мислех, че от чудене как да настрой другите срещу Теодора говори глупости на търкалета. Но тези два коментара един под друг ми промениха мнението. Теодора казва как ще топлят вода на котлона и на другия ден изведнъж няма ток и посуда 😄. Случайност ? Мисия е, ама и наказателна акция.
Не мисля, че Ванеса нарочно настройваше останалите, просто изобщо не ѝ е кеф да бъде наказвана заради капризите на други. Направи връзка между двете неща не толкова от проява на голяма мисъл, прозрение или някакъв вид реваншизъм към Теодора, а просто защото двете случки се случиха една след друга.

# 190
Точно си е наказателна акция и според мен, защо иначе мисията ще е да докажат, че могат да се подчиняват? По принцип в Биг Брадър играеш по правилата на Биг Брадър, така че ако не беше целта да им натрият носовете, подобна обосновка на мисията би била излишна.

# 191
Чуиека >"Няа ма причупити, ей!", от зобане на анаболи си е изпилил гънките, ( ако все пак е имал де Wink )

# 192
Тоя, при истински проблеми в реалния живот, какво прави? Бие и крещи на всеки, изпречкал му се?

# 193
Тоя, при истински проблеми в реалния живот, какво прави? Бие и крещи на всеки, изпречкал му се?
Как какво - рИве и повтаря, че ш'са бори!

# 194
Скрит текст:

Стига да имат ток. 😁

Не мисля, че Ванеса нарочно настройваше останалите, просто изобщо не ѝ е кеф да бъде наказвана заради капризите на други. Направи връзка между двете неща не толкова от проява на голяма мисъл, прозрение или някакъв вид реваншизъм към Теодора, а просто защото двете случки се случиха една след друга.

За връзката добре, ама тя твърдеше, че не е мисия и според мен заради това не я взеха насериозно. Мисия е, просто никак не е случайна. Ако си беше подбрала думите по-правилно, може би и на другите щеше да им светне.

Общи условия

Активация на акаунт