BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 71 010
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 705
А този, който е пред нея, когато крещи е Гошу. Но си мисля, че по-скоро е нещо от мисията"

# 706
Не гледах първите епизоди и естествено не мога да разбера защо са толкова против Марио?
Леко инфантилен е, жаден за одобрение, и, най-важното, отстъпчив.
Скрит текст:
Хората такива хора лесно мачкат, без угризения и спирачки понякога. Природа човешка.
Ако на една Тодора така да говорят... като пример само.
Отстъпчив - ама изобщо не е, точно обратното.

Знае си своето и понякога държи на него като маниак, без да му пука какво мислят другите за него, ама и без да има някаква особена лична файда. Например играта, в която трябваше да държат нещо над главите си и който пусне последен, се спасява. Всички се вързаха на Георги да пуснат, той - не, имал си свое мнение. Накрая се ядоса и демонстративно пусна обиден.

Марио е често обиден, но не се усеща много, когато той самият обижда.

Мие чиниите, защото нали му се мие, ама другите, като го помолят да се спре, защото не им е приятно по разни техни причини, той си продължава с изпълнението. Има си някакви ритуали и мании, прави си ги, а другите там да се оправят и спасяват.

С него се получава малко като в онзи виц, където един студент се оплакал на родителите си, че съквартирантът му бил луд, защото цяла вечер крещял и плачел. Родителите му го питали той как реагира, а той им отговорил - "Съвсем спокойно, не му обръщам внимание изобщо, стоя си в ъгъла и си свиря на цигулката." Joy

# 707
  • София
Ванеса и Атижа май са ги върнали...очаквах, че повече време ще бъдат в изолатора и ще им правят мизерии на съквартиранчиче.. Определено сценарият е правен от някои второкласници...само лиготии, пълен хаос, нямат логическа последователност в действията....

Telesilla..анджак 🤣👍

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 15:29 от elix

# 708
Отстъпчив - ама изобщо не е, точно обратното.

Знае си своето и понякога държи на него като маниак, без да му пука какво мислят другите за него, ама и без да има някаква особена лична файда. Например играта, в която трябваше да държат нещо над главите си и който пусне последен, се спасява. Всички се вързаха на Георги да пуснат, той - не, имал си свое мнение. Накрая се ядоса и демонстративно пусна обиден.

Марио е често обиден, но не се усеща много, когато той самият обижда.

Мие чиниите, защото нали му се мие, ама другите, като го помолят да се спре, защото не им е приятно по разни техни причини, той си продължава с изпълнението. Има си някакви ритуали и мании, прави си ги, а другите там да се оправят и спасяват.
На номинациите някой спомена и че Марио е много избухлив. Това е нещо, което не ни показват в епизодите. Като във всяко риалити, ролите са разпределени и се държат сюжетните линии. Марио е жертвата. Във всеки сезон има по една такава.

# 709
Ванеса и Атижа май са ги върнали...очаквах, че повече време ще бъдат в изолатора и ще им правят мизерии на съквартиранчиче.. Определено сценарият е правен от някои второкласници...само лиготии, пълен хаос, нямат логическа последователност в действията....

Telesilla..анджак 🤣👍

По-скоро влизат да крадат, гледам я Ванеса на промото, че се крие

# 710
Ако Марио е избухлив, то ми се ще да чуя мнението на съквартирантите за Виктор /примерно/

# 711
Или Георги ланеца

# 712
Ако Марио е избухлив, то ми се ще да чуя мнението на съквартирантите за Виктор /примерно/
Не сме виждали Марио да избухва, значи не е излъчено. Напомня ми как по същия начин изкараха щерката на Пацо жерта в “Ергенът” - мила и хрисима, всички я тормозеха. После влезе в едно друго риалити и се видя истинският ѝ характер. Точно като на татко си.

# 713
  • Sunshine state
То в къщата само един Марио да е избухлив, с мед да го намажеш, а то почти всеки е така. Ама в край на сметка дай да им мълчи на подигравките. Георги също ми харесва как се защитава и не се дава. Вътре има много големи нагляри, на които ако им мълчиш, ще те изядат с парцалите.
И на мен ми свършиха лайковете, че с часовата разлика ми се трупат много мнения да чета и харесвам. Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 16:45 от Pupitka

# 714
На Георги защитата му е да обижда, да кълне и да крещи. Не му стига капацитетът да го направи интелигентно. Забавен е и пуска лафове, но си е прост човек, който все се опитва да тарикатее. Ако може да се скатае и по-малко да работи, пък и да прецака някой друг, ще е най-доволен.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 16:51 от Lilly_85

# 715
И на мен ми свършиха лайковете
Продавам лайкове! Joy Money
Цял ден ме избива на простотии днес, виновни сте Joy

# 716
Колко брАшно ще им искаш... или мая.

# 717
Тук не сме балъци. Лайкове се дават само срещу една кошница колбаси и 2 литра Дерби.

# 718
Не мога повече…
Човекът написа БЕБА на табуретката…
LaughingLaughingLaughing
С  тази табуретка се сетих за един коментар във Фб, на който се смях с глас.
Ако е на някого от вас, поздравления Grinning
Скрит текст:

# 719
  • София
Е как колко! Един лайк-две маи, два лайка-три маи! 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт