BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 991
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 735
  • Sunshine state
От цялата пасмина вътре не мога да си избера за кого да викам.. Все съм имала любимци, ама сега ми е много трудно да си харесам някого. И за мен като най-естествено е да викам за жертвата Марио и май така и ще направя. Дано спечели той, та да им натрие носовете. Не че съм толкова за него, ами по-скоро напук на останалите. 😄😁
Имам усещането, че ако спечели и се види в пари, пак ще потъне в пороци. Първо трябва да намери себе си. Виждали сме какво става като хора с проблемен характер спечелят подобен формат. Вирват нос в небето, изхарчват парите за ненужни глупости и после се чувстват още по-зле.
Да ги прави каквото ще. Важното е да им видя физиономиите на останалите. Ще си умрат от яд. 😅

# 736
че кви жени му се навиват Thinking
За мен е интересно едно нещо. В първите епизоди , от съвсем началното представяне, реших че са вкарали хора , които оборват стереотипите. Кифлата Беба - прояви за момент характер, обраност , справедливост и точни разсъждения. Нарушиха и обаче за малко комфорта , жегнаха я на красота и веднага изплува, простакесата мутреса. Георги - тъкмо реших , че виждам весел, широкоскроен с ценности представител на малцинството и седмица не удържа маската. Доказа, че ромът вкуса си мени, но миризмата никога. Блесна като интригант, скандалджия , вечно изискващ и всички са му длъжни, вечна жертва набиващ вина на другите , пак с цел облаги. Ивоне ,  показа класа, майчински инстинкти и женственост и пляс , интриганство и вулгарност - запазена марка . Мамината дъщеричка, как се казваше , с къста коса - също всичко очаквано. Май само, големия Батка, се оказа Патка , с два реда сълзи и сополи

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 20:02 от AuroraBB

# 737
Ако е почвал да хлипа и да се сополиви още на първата среща... Трудна работа.
Чу'ек ко са праиш сия? Той 20 години ни са а бръснал, нурмалну йе да риве.

Него ли го представиха като поет или бъркам?

# 738
Баш него. Още гадаем какъв привкус има стихосбирката му и отде капацитет за нея  с този беден речник😂😂😂

# 739
Леле ама Виктор има 14 хил последователи в Инстаграм, появявал се е из медийното пространство, ала бала...
Гледайки снимките, му бих заложила, че е 100% гей.

п.с. С по-дълга коса е много по-симпатичен.
А, ето и стиховете: https://www.instagram.com/viktor.angelov.poetry/?hl=bg

# 740
Леле ама Виктор има 14 хил последователи в Инстаграм, появявал се е из медийното пространство, ала бала...
Гледайки снимките, му бих заложила, че е 100% гей.

Само гей не го бяхме изкарвали този чуек.JoyJoyJoyJoy

# 741

А, ето и стиховете: https://www.instagram.com/viktor.angelov.poetry/?hl=bg

Като пишещ човек се чувствам необратимо омерзена — „стиховете“ на този индивид звучат като „тупа-лупа” нахвърлени думи (някаква извратена компилация) от чалга текстове. Удивително…

# 742
  • Sunshine state
Нищо чудно. Те половината такива като него дето са хипер гига тестостерониви мъжаги са си баш на другия бряг. Няма да ме учуди. 🤣

# 743
Тук не сме балъци. Лайкове се дават само срещу една кошница колбаси и 2 литра Дерби.
Ма много ясно, край, дотук бяхa компромисите, видяхми кат са праят компромиси кво стаа,
никви такива повече, пък и хорат видяха че сме и умни.
Аз все пак да си кажа – „ни мойти мъ събори” с една кошница колбаси и 2 литра Дерби Stuck Out Tongue Winking Eye

Относно Виктор, чак сега разбрах - ми той всъщност беше поет, затова е толкова емоционален Cry
Не е лесна и неговата - поет, заключен в тялото на батка.
Ако не бяха стероидите, които пие, може би нямаше да я има агресията му - ееех, какъв чуек щеше да бъде! Yum

# 744
Баш него. Още гадаем какъв привкус има стихосбирката му и отде капацитет за нея  с този беден речник😂😂😂
Боли мъ фара, да, боли ма фара,
Боли мъ, мамата му стара,
Боли мъ, ама да го е.а,
Ни ще мъ спре да любя Беба

# 745
Може ли да скрийншотнете, тези поетични слова, разнежващи всяка жена😂😂😂😂

# 746
Не претендирам, че разбирам от поезия, но това “творчество” ми се струва на ниво занималнята в 4-ти клас.

Скрит текст:

# 747
  • На морето!
Не знам, но скучно върви тоя ББ. В предходни сезони имаше алкохол на корем и от там циркове, тук по-бюджетно карат и само на нерви от глад разчитат.

# 748
  • Sunshine state
Смейте се вие, ама нищо
чудно както е тръгнало стиховете на Вики да влязат в букварите из цялата страна. 🤣
Сега виждам един от шедьоврите му - ами той е към циврещите. Да взима словата си под внимание, моля! 😆

# 749
Искам да си го представите как чете някоя от тези творби на глас. JoyJoy Друг ги пише, убедена съм!

Общи условия

Активация на акаунт