BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 71 050
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 750
Имам заглавие за стихосбирката му. “Бо̀ли ма поезията”.

# 751

Като пишещ човек се чувствам необратимо омерзена — „стиховете“ на този индивид звучат като „тупа-лупа” нахвърлени думи (някаква извратена компилация) от чалга текстове. Удивително…

Така става, когато си написал повече "стихове" отколкото си прочел.

# 752
Петър се е сдушил  с тийна на Беба
Скрит текст:

И мисли Марио за клоун
Скрит текст:

# 753
Имам заглавие за стихосбирката му. “Бо̀ли ма поезията”.
JoyJoyJoy
По-добре да си пусне обратен ефект “за марчето”, чуек Joy
П.п. Martyr, прости ми словоблудствата

# 754
Аз не бих го набедила за пияница. Просто се напи един път.

В първия възможен момент, когато още имаха алкохол. Те после не им дават особено.
Тоя навън кърка сто процента.

Също им попречи да спят от първата вечер, нищо чудно че сега не получава съчувствие.
На каквото си постелиш.

# 755
  • Сф
Не знам дали "кърка" или " не кърка", но за мен е по- стойностен като характер на фона на останалата пасмина " мъже".
* ника ти ми напомни за kokolea 😂 незнайно защо. Но си мисля, тия изгонените  с тия скечове, които пускат в мрежата, като нищо надничат и тук. Wink

# 756
  • София
Косара навън бълва срещу Виктор, Теодора, Марио и Ванеса. Сега видях, че е писала коментар, че Ванеса ходи по адреси.

# 757
Петър се е сдушил  с тийна на Беба
Скрит текст:

Тая снимка е по Доньо Донев.

# 758
Това някаква мода ли е с нарисуваните хайдушки вежди и при мъжете? Велинкобейбе бая изрисуван.

# 759
Косара навън бълва срещу Виктор, Теодора, Марио и Ванеса. Сега видях, че е писала коментар, че Ванеса ходи по адреси.
Дрън-дрън. От Косара нищо смислено не може да се очаква. Само хейт и клюки.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 20:50 от Lilly_85

# 760
Косара с право я изгониха още в началото..дори коментари не заслужава това токсично създание..
А Пешо се държа като най-мазния нагаждач вътре, и коментирайки негативно другите едва след като излиза навън, изглежда още по-безхарактерен и отчаян..

# 761
Не знам дали "кърка" или " не кърка", но за мен е по- стойностен като характер на фона на останалата пасмина " мъже".

Еми окей, аз си казвам моите впечатления.
И те са за типажа сам по себе си, не ми се сравнява дали е по-добър от тоя, па от оня...

# 762
Моля поета, кат Гошу да застане и да си изрецитира част от творчеството, че да го оценим. На мен показаният стих ми прилича на текст за рапиране.

# 763
  • somewhere over the rainbow
Ох, ще почина... Тези гениални литературни творби са като излезли от лексикон на второкласничка - "Любовта е кат' копейка, дрънне, звънне и офейка". Сеш'ли се?

Първото, което отворих на случаен принцип, е това.
Напуши ме яко смях, защото много му приляга.

ПП. С тия къси и криви крачка̀, с които ситнѝ като току-що проходило бебе, не знам какъв сваляч ще да е бил.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 21:02 от N_A_N™

# 764
  • София
На кукльо веждите са плашещи направо, сякаш са някаква автономна част от лицето му, бррр. Едната даже май е двурога.
А на Виктор поезията очевидно е по действителен случай Joy:
"Всичко зависи от тебе
дали съдбата ще вземеш в ръце
или ще цивриш като бебе,
че пак си с разбито сърце."
Иначе е на ниво домашно за трети клас, втория срок.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 21:30 от Reinа

Общи условия

Активация на акаунт