BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 71 104
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 960
Веселка като е толкова категорична, че Марио е перверзник, как така веднъж не го е изказала това директно пред него, така както смело го нарича луд, психично болен и т.н.?
Ако обвинението ѝ е основателно, не мисля, че всички жени в къщата щяха да си мълчат по въпроса, а напротив щяха дружно да скочат срещу него и биха го изказали този проблем на глас..
Естествено, тя го "изплющя", защото така е най-безопасно за нея. То не е, ама откъде капацитета да го вдене. Те повечето го номинираха по инерция, а и защото е очевиден фаворит. Бил ходил в банята и гледал жените. Това е толкова абсурдно, че няма накъде. И да е влезнал по време на женска баня, там не се вижда нищо. Ама ме съмнява. А ако беше влезнал вече в душ кабината, да са креснали до небесата. В минали сезони и там имаше камера и цензурираха само необходимото. Не помня в кой сезон беше, когато отразиха как един "лъска бастуна" в тоалетната още първата вечер. Не че Марио е света вода ненапита, но ги побърква най-вече с кротката си реакция срещу агресията и с това, че не "пее" като всички останали. Ама нали Веселка се сваляше толкова "красиво" на младока, не пропусна да се "тури" и на Радо. Голем морал, големо нещо. Влезна по гол задник в шоуто и всички и огледахме "интимните" части, ама е проблем, че Марио ги гледал там. Всъщност сега, като се замисля, тя не се оплака, че Марио е гледал нея, а че бил гледал жените. Същото стори и Пацо. Т.е. обвиняваме, ама не конкретно, че да не стане "бау". Тази девойка досега не дразнеше особено, ама си е ниска летва.

# 961
Тръгнах да разглеждам Инстаграмите им (след като снощи се позабавлявах с този на Виктор) и... вътре в къщата не са осъзнали, че имат идеалния работен певчески екип! Атижа ще пее, Виктор ще пише текстове за песните й! Ще разбият класациите и всички кифли на възраст 12-16г ще са луди по тях! Joy

"Наранявам, наранявам на теб да изневерявам, (к'о каза к'о?)
за нас аз още всичко давам, в душата си твоя оставам."

# 962
За Марио гласувах.
Барем двамата "финалисти" като излязат си аддат сметка за силната любов на народа. Sunglasses
Победители били, интересни били, фаворити...
Сещаш ли се, Чуек!!!

В минали сезони и там имаше камера и цензурираха само необходимото. Не помня в кой сезон беше, когато отразиха как един "лъска бастуна" в тоалетната още първата вечер.

Дими, първи сезон. Още като имаше ежевечерни директни включвания.

# 963
За да ни е хОрмонично и весело в темата 🤪

# 964
Аз не знам Георги Валентинов /Ванесин/ как ще приеме това Виктор да напада и обижда Ванеса.Дали няма да отвърне на удара отвън.Виктор да се стяга ,че освен хилядите фенки ,Велин и Гошко и те го очакват.

# 965
Виктор да се стяга ,че освен хилядите фенки ,Велин и Гошко и те го очакват.

Той последно има ли си гадже навън?
Ако да- искам и нея да вкарат за разговор с Теда. БЯС- НА, БЯСНА!!!

Липсва ми защитата от близки на номинираните по лайфовете. Идваха приятели, родители да ги защитават- беше интересно да се види обкръжението и средата им извън Къщата.

# 966
  • София
Веселка като е толкова категорична, че Марио е перверзник, как така веднъж не го е изказала това директно пред него, така както смело го нарича луд, психично болен и т.н.?
Ако обвинението ѝ е основателно, не мисля, че всички жени в къщата щяха да си мълчат по въпроса, а напротив щяха дружно да скочат срещу него и биха го изказали този проблем на глас..
Естествено, тя го "изплющя", защото така е най-безопасно за нея. То не е, ама откъде капацитета да го вдене. Те повечето го номинираха по инерция, а и защото е очевиден фаворит. Бил ходил в банята и гледал жените. Това е толкова абсурдно, че няма накъде. И да е влезнал по време на женска баня, там не се вижда нищо. Ама ме съмнява. А ако беше влезнал вече в душ кабината, да са креснали до небесата. В минали сезони и там имаше камера и цензурираха само необходимото. Не помня в кой сезон беше, когато отразиха как един "лъска бастуна" в тоалетната още първата вечер. Не че Марио е света вода ненапита, но ги побърква най-вече с кротката си реакция срещу агресията и с това, че не "пее" като всички останали. Ама нали Веселка се сваляше толкова "красиво" на младока, не пропусна да се "тури" и на Радо. Голем морал, големо нещо. Влезна по гол задник в шоуто и всички и огледахме "интимните" части, ама е проблем, че Марио ги гледал там. Всъщност сега, като се замисля, тя не се оплака, че Марио е гледал нея, а че бил гледал жените. Същото стори и Пацо. Т.е. обвиняваме, ама не конкретно, че да не стане "бау". Тази девойка досега не дразнеше особено, ама си е ниска летва.

Тук само искам да кажа, че всъщност се вижда доста. Забелязах го някъде в началото, Петър се къпеше и добре, че беше с лице към стената. Всичко му видях 😩

# 967
Марио ги бил гледал в задниците - ми млад мъж, де да ви гледа. Особено като си ги показвате. На Веселка от единия час излъчване вечер, колко пъти ѝ видяхме задника, пък представям си за 24 часа колко се е вихрила по къса нощничка и поличка.
Относно банята - то в тая баня всеки влиза, излиза, говорят си - демек всеки, всеки гледа, ама пак само Марио им проблема. И всъщност вчера се разбра, че Атижа му симпатизира, т.е. на нея не ѝ е направило впечатление, че е первезник. Тя го номинира за друго. Теодора като цяло също добре се държи с него. Че то ако беше истина това, че Марио я гледа в банята докато се къпе, Виктор щеше да омете къщата с него. Т.е. проблема е в главата май само на Веселка, Пацо и на всеки, който си търси отдушник на ниското си самочувствие.

# 968
В минали сезони и там имаше камера и цензурираха само необходимото. Не помня в кой сезон беше, когато отразиха как един "лъска бастуна" в тоалетната още първата вечер.
Мисля, че само в първи сезон имаше камери навсякъде. След това не е имало под душа и в тоалетната. Малко е прекалено.

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 20:28 от Lilly_85

# 969
Лелеее гледахте ли промото за днес 😀

# 970
Хах, да. Щото те задниците не си ги навират и без това в лицето и на драгия зрител. Безсрамни резили.

# 971
Тя Веселка се разхожда по целулит, после що я гледали 🤦‍♀️

# 972
  • София
Лелеее гледахте ли промото за днес 😀

Не го намерих във Фейсбук и инстаграм. Може ли линк!?

# 973
Гледах го току що по нова
ББ: Съквартиранти,  един от вас е с пол различен от този по рождение
Или нещо такова беше

# 974
  • София
Гледах го току що по нова
ББ: Съквартиранти,  един от вас е с пол различен от този по рождение
Или нещо такова беше

Дали развенчават Ивоннето?

Общи условия

Активация на акаунт