BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 71 068
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Лелеее гледахте ли промото за днес 😀

"Само да остана, само да остана. Ша ги разбия 'сичките". Бат Виктор страшни.
"Затова тая игра не е за такива като мен. Тук трябва да си мъж." Joy

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 15:03 от Аглея

# 991
Качиха промото във Фейса. Заповядайте.

# 992
Дойде време и на сеира с пола на Ивон.

# 993
Значииии, изгледах трейлъра. И досега не ми се вярваше на тези слухове с пола на Ивонне, които упорито се въртят из социалните мрежи, ама с това промо май ще се окажат самата истина.

# 994
Дойде време и на сеира с пола на Ивон.
Plot twist - Виктор е набухана с тестостерон мацка. Ще обясни реването. 😁

# 995
Гледах промото, пореден интересен епизод смятам, че ще гледаме.

# 996
Представяте ли си как ББ казва:

"Един от вас е с различен пол, от този, с който е роден... и това НЕ е Ивонне!"
Ще е голям цирк. Трябва ББ да го направи дори за 10 мин време. А ако каже "Това е Виктор", ще гледаме цирка на сезона. Сълзите му ще се повече от потопа във Валенсия...

# 997
Никакъв шанс, Ивонне е, то е ясно.

# 998
Да, да, просто за бъзика да го каже.
Мисля, че почти всички вътре знаят. Ето, че са й/му гледали под халатчето. Просто не е излъчвано, защото не беше дошъл ред на този сценарий.

# 999
Да, да, просто за бъзика да го каже.
Мисля, че почти всички вътре знаят. Ето, че са й/му гледали под халатчето. Просто не е излъчвано, защото не беше дошъл ред на този сценарий.
Видяха женски орган под халатчето. Георги даже изкоментира, че е бръсната, пък той си мислел, че ще е “рунтава”… 😳

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 20:30 от Lilly_85

# 1 000
А сега искам извинение от тези,които смятаха че говорим глупости за Ивончо. Grinning Сигурна съм от ден първи.Но ще е много гадно ако Ивоне не е предупредена или не са искали съгласието ѝ да разкриват тази информация, има право да я пази в тайна.
Не смятам,че всички знаят.В крайна сметка едва ли мъжете така свободна ще я оставяха да ги опипва и целува.Така мисля,но знае ли се...

# 1 001
А сега искам извинение от тези,които смятаха че говорим глупости за Ивончо. Grinning Сигурна съм от ден първи.Но ще е много гадно ако Ивоне не е предупредена или не са искали съгласието ѝ да разкриват тази информация, има право да я пази в тайна.
Не смятам,че всички знаят.В крайна сметка едва ли мъжете така свободна ще я оставяха да ги опипва и целува.Така мисля,но знае ли се...
Да това ще е много не приятно... Но има и друго.. когато влизаш в такова предаване и подписваш договор си наясно ,че не ти  ,а ТЕ определят правилата и могат да разкрият всичко.  Както с уж ,,необвързаната " Теодора

# 1 002
Ако е влязла с голямата тайна, не може да се сърди, че е разкрита… Малко или много се отказваш от личното си пространство като влезеш в такова шоу. АКО е транс, най-вероятно ще каже, че цялата ѝ идея е била да покаже, че може да бъде пълноценна жена и да се интегрира добре в обществото.

Казвам АКО, защото като нищо може да ни подвеждат с промото. Няма да им е за първи път.

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 20:30 от Lilly_85

# 1 003
Представяте ли си да кажат, че е Атижа 🥲

# 1 004
Така е,дали са си всички д-то под наем знам,но пак ще ме е жал..На промото ми се видя,че просто замръзна като чу.

Общи условия

Активация на акаунт