BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 892
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 1 260
Троловете на Теодора са се активизирали - виждам няколко акаунта, регистрирани днес, които активно хранят Ванеса. Прозрачни сте. 🤡

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 00:35 от Lilly_85

# 1 261
Разбира се,че Ивоне не е биологична жена и това си личи.И няма значение. Не мисля,че оредаването има право да разкрива нещо толкова лично.
За другият интересен въпрос-Георги беше фаворит,не знам защонвсички нарочиха Марио за би.

# 1 262
  • На морето!
За едно нещо й правя евала на Теодора. Такова търпение показва с Виктор, аз нямаше да издържа. Той е като нейна сянка, 24/7. Той е там, докато тя готви, докато се гримира, докато си оправя косата, тя няма миг спокойствие. Не мога да си обясня как това момиче издържа, за мен е изключително напрягащо дори само да го гледам.
Напълно съм съгласна с това. Дори съм убедена, че без него щеше да се сприятели с Ванеса и щяхме да имаме 2 интересни момичета и забавни ситуации в къщата, а може и 3 с Веселка. Виктор е токсичен и отрови целия сезон. Следващата събота той ще е на пангара.

# 1 263
Теодора изобщо не се дразни, че Виктор ѝ се лепи, даже напротив. Ако се дразнеше, щеше да му каже - не забравяйте, че тя е крайна, чуек! 😁 А и постоянно повтаря колко са интелигентни, интересни и т.н. Има нужда сянката ѝ да върви след нея и да ѝ повтаря същото.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 01:43 от Lilly_85

# 1 264
И тук, както и в останалите реалити предавания, има намеса на Продукцията, Вездесъщата Продукция, която формира мнението на балъците/зрителите. И ги "кара" да дадат гласа си за... някого

# 1 265
Можеш да изкараш лош човек - добър чрез монтажи и т.н. Но не можеш да изкараш добър човек - лош.

# 1 266
Чудя се може ли утре да обявят, че уж ще изгонят двама и уж да изгонят и Виктор, и Теодора, но вместо това да ги пратят в тайната стая да се усамотят 😄

# 1 267
Ако приемем, че Марио е спасен през следващата седмица, дали Виктор или Теодора ще си тръгне, ще ми е интересно да ги гледам един без друг. Все си мисля, че който остане ще живне. Просто са супер токсични заедно. Намусени, навъсени, като дърти свекърви мърморят.

Хем искам да видя Виктор без Теда - да си изреве очите, пък после малко да се кротне и да видим какво представлява реално като човек.

Същото и с Теодора - като го няма залепения, може да си поеме дъх, да се посмее с някого, да провежда приятелски разговори с останалите съквартиранти.

# 1 268
Троловете на Теодора са се активизирали - виждам няколко акаунта, регистрирани днес, които активно хранят Ванеса. Прозрачни сте. 🤡
Абсолютно! За каква злоба говорят, какви 5 лв?!? То даже те леят злоба в темата, каквато по принцип няма. Това си е семкаджийско чил предаване, на което сме се събрали да се посмеем. 😀 Нямаме нужда от токсични Викторовци и тук😂

# 1 269
Аз съм ЗА Виктор да си тръгне и да видим Теодора да живее!
Мисля, че това е по-добрия вариант.
Омръзва ми да гледам как Виктор търчи из къщата като кон и повтаря, че е отборен играч.

# 1 270
  • София
Виктор също няма реална преценка за нещата... Той си мисли, че щом превъзнася смуглата и й се кланя, значи всички чуеци навън я превъзнасят и изобщо не допуска, че може точно тя да си тръгне... Определено не приема този вариант, най-малкото, защото навън няма да знае тя с кого ще се вижда и какво ще прави. Хем иска да излезе преди нея, за да предотврати нейни забежки, хем го е яд, че са го номинирали и не го харесват. Жалки са и двамата..

# 1 271
Чудя се може ли утре да обявят, че уж ще изгонят двама и уж да изгонят и Виктор, и Теодора, но вместо това да ги пратят в тайната стая да се усамотят 😄

Ще станат банални с тази тайна стая. Два пъти за +- седмица е много, да не говорим за две седмици. И все пак най-легендарното пребиваване беше на Пацо и Пеньо преди години. Сега се сетих, че никъде не мога да намеря цели епизоди от този сезон, пък така ми се гледа сеир тип необуздани БГ реалити формати.LaughingLaughing

# 1 272
Виктор също няма реална преценка за нещата... Той си мисли, че щом превъзнася смуглата и й се кланя, значи всички чуеци навън я превъзнасят и изобщо не допуска, че може точно тя да си тръгне... Определено не приема този вариант, най-малкото, защото навън няма да знае тя с кого ще се вижда и какво ще прави. Хем иска да излезе преди нея, за да предотврати нейни забежки, хем го е яд, че са го номинирали и не го харесват. Жалки са и двамата..
"Господ сипвал сипвал с черпака, за другите нищо не останало" .. А Тедата брои равнодушно палачинките, една две три.. колко станаха 😀

# 1 273
  • София
Ако Теодора е изгонена, сигурно и Виктор ще поиска да излезе.

# 1 274

Ще станат банални с тази тайна стая. Два пъти за +- седмица е много, да не говорим за две седмици. И все пак най-легендарното пребиваване беше на Пацо и Пеньо преди години. Сега се сетих, че никъде не мога да намеря цели епизоди от този сезон, пък така ми се гледа сеир тип необуздани БГ реалити формати.LaughingLaughing

Факт, ама не знам дали могат да си позволят да загубят тая сюжетна линия. 90% от епизодите са запълнени с тях.

Общи условия

Активация на акаунт