BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 71 028
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 1 560
Да, сякаш не беше тя тая дето му се хвърляше… смешница е тая Веселка.
Това нали беше мисия.
Макар че вече и аз съм на мнението на Биг Брадър Laughing

# 1 561
  • Някъде в Матрицата
Е, не беше ли точно Веселка, която спомена шизофренията+ наследственост и, че ще избие?
Ето, споменаха го и в лайфа.

# 1 562
Виктор сега съвсем ще откачи.  Трети човек подред питат и трети казва, че е номинирал Виктор
Той затова вече стои нацупен ,главата надолу ,нито пляска ,нито се усмихва.

# 1 563
Веселка все повече си показва същността - злобна, нервна, клюкарка, лицемерка… Много започнах да не я харесвам след тази вечер.
И аз. Стана ми по-противна дори от Пламен. Всъщност, тя е женски вариант на агресията, която виждам у Виктор. Представяте ли си, да хване някой че краде в магазина, където работи? Способна е даже да се сбие.
Добра душа е Марио!

# 1 564
И аз се отвратих от Веселка. Какъв тон държи! От погледите на Марио се притеснявала, а да тръгне по гол з.дник не се притеснява. Тая се самозабравила. Иначе гласът й не се чува, когато е с другите, пък как се репчи на Марио. Вулгарната е тя.
Оказа се, че тя Марио дебнала цял месец. Flushed
Браво на Биг Брадър! Постави я на място.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 23:50 от DNT177

# 1 565
Такова е Веселке, в живота има хора ,които или ги харесваш или ги изяждаш

# 1 566
Виктор носи мъките на целия свят на плещите си, те с Марио и Веселка ни занимават... Много предатели!!

Веселка да беше преспала с Марио, вместо да му крещи.

# 1 567
Е, не беше ли точно Веселка, която спомена шизофренията+ наследственост и, че ще избие?
Ето, споменаха го и в лайфа.
Анджела му го каза още в началото.

# 1 568
Абе мисия, мисия, ама си го харесваше тя Марио, обаче като видя как всички са срещу него, набързо обърна лопатата…

# 1 569
На Веселка килограмите са й най-малкия проблем. При поведението, което демонстрира не виждам повод изобщо да се коментира колко кг. е и как се е облякла. Толкова злоба има в това момиче.

# 1 570
Край на митът за добродушните дебелани.. Joy
Имаше една подобна и в Ергенът, от която все още ме побиват тръпки..

# 1 571
  • София
Спокойна съм, защото от първият момент не харесах Веска, затова сега няма как да ми падне в очите...Просто доказа, че има защо да не я харесвам.

# 1 572
  • София
И аз се отвратих от Веселка. Какъв тон държи! От погледите на Марио се притеснявала, а да тръгне по гол з.адник не се притеснява. Тая се самозабравила. Иначе гласът й не се чува, когато е с другите, пък как се репчи на Марио. Вулгарната е тя.
Оказа се, че тя Марио дебнала цял месец.
Браво на Биг Брадър! Постави я на място.
А само задника да беше. На миналия лайф мамолог можеше преглед през екрана да й направи.

# 1 573
  • Някъде в Матрицата
Относно Виктор, в неговия свят, той не е в къщата на Биг брадър. По-скоро Биг Брадър е учатник в шоуто на Виктор. 😉

# 1 574
Пуснах ББ преди малко. Какво му е на Виктор? Превива се, хванал се е за главата... Да не го боли фара?

Общи условия

Активация на акаунт