BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 777
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 1 680
Е с кой да си взима довиждане не са ѝ на нивото. И си е казала, че само Виктор цени от тази къща. Учуди ме малко с тези сълзи, нали е железна машина, чуек.

# 1 681
Този сезон много бързо изхвърчаха първите участници. Нищо не разбрах от първото момче. Анджела беше за кратко. Момичето с цигарите набързо си тръгна... Тези образи не се разгърнаха.
Е как пък с никой от съквартирантите не си взе довиждане Беба?!Награбари Виктор и туй то.А близките и Георги ланеца  и другите дето и вдигаха акциите  защо не ги прегърна  .Хукна вече към Велинчо ли ....
Вчера Виктор каза, че като си тръгва, не иска никой да го изпраща. Може да се е отнасяло и за Теодора.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 23:45 от DNT177

# 1 682
Между другото има нова анкета. Питат кой искаме да получи тайна мисия. Аз гласувах за Радо, просто да има раздвижване около него. Искам да го видя този човек да се изяви с нещо. Вие кой мислите?

# 1 683
Е с кой да си взима довиждане не са ѝ на нивото. И си е казала, че само Виктор цени от тази къща. Учуди ме малко с тези сълзи, нали е железна машина, чуек.
Явно без Витьо не е чак толкова железназна.. След малко като е с Велин, пак ще стане железна. От този тип железарки е явно

# 1 684
Ще видим като им мине емоцията и на двамата. Теодора ще се съвземе от изолацията според мен до два-три дни и ще вземе някакво решение за себе си дали иска отношения с Виктор или ще продължи с младото гадже.

# 1 685
Колко стойностни жени са сами, а мъжете се влюбват в такива като Теодора. Явно читавите хора трудно намират себеподобни. Нищо чудно, че и Марио е сам, той е добро момче, въпреки че трудното детство го е направило малко странен. Желая му от сърце и вярвам, че ще победи.

# 1 686
Къде ще излъчат доказателства, че Биг брадър е предложил на Велин да напише писмо? Той нали твърдеше, че никой не му е предлагал подобно нещо?

# 1 687
Виктор ако знаеше ,колко % са гласували за него ,пак щеше да избеснее Joy

От ФБ. Теодора къв Виктор : "Викторе  ,мисли за мен ,но аз отивам при Велин"

# 1 688
Къде ще излъчат доказателства, че Биг брадър е предложил на Велин да напише писмо? Той нали твърдеше, че никой не му е предлагал подобно нещо?
По време на подкаста. Аз бях сигурна, че лъже, че не му е предлагано. Страшно лекенце е и той.

# 1 689
Чуеци и аз рИва, че и фара ме заболя, че нямам палчета точно сега.

# 1 690
Не мога да се зарадвам, че Теодора отлетя, защото друг ме изкара извън нерви в този епизод и даже (малко) съжалявам, че тази остана в къщата, въпреки грозното си и нагло поведение.

След днешния епизод изводът е следния: злобната цоцолана трябва да си ходи. Много и се иска Марио да и гледа дебелия ****** с извинение, но трябва да е наясно, че кг са най-малкия проблем в нейния патологичен случай. Трябва да си човек преди всичко. Тя днес доказа, че има други човешки дефицити. Олекна много с репликите си към Атижа, след като забрави тя как влезе първата вечер в къщата. Това е женска злоба. И след това с лъжите си за Марио, че никога не е коментирала майка му. Чак и на ББ се изрепчи, че се нуждаел от психолог ли, какво беше...

Следващата седмица трябва да я изкарат, ако трябва с вишка. Бесен съм на гнусното поведение на тази злобна женица.

Башарката поне развесели накрая: Теодора и Виктор били любимци на хората... хахахахах......

# 1 691
Не очаквах Теодора да ревне. Да не би и тя да е влюбена? На излизане му каза Обичам те. Ще видим сега като й мине емоцията дали ще си остане с гаджето или ще чака Виктор.
Тази не знае какво е любов. Със сигурност не се е влюбвала досега, дори и в този 19 годишния келеш. Човек който трудно допуска хора до себе си, както тя казва за себе си много трудно харесва и обича. Вижда се просто в очите и. Тя е консуматор. Търси само "приятелства" и то от мъже. Защо не се сприятели с някоя от жените там. Защото такива момичета харесват и искат мъжка компания. Със сигурност и навън няма такава истинска приятелка, както е модерно сега да казват БФФ.

# 1 692
По Нова в момента гледам филм с испанската Пенелопе Крус. Еми не е като нашта, нашта е къде къде по- и Витьо така каза 😄

# 1 693
Не, има качени почти всички сезони в ютуб - Вип сезони са с повече епизоди
Виж в Уикипедия, има начална и крайна дата на всеки сезон. Най-дълги са първите 2 сезона на Биг Брадър - по 3 месеца всеки. Най-къси са първият Вип Брадър и Ол Старсовете (които се водят ВИП) - под месец.

# 1 694
....а мъжете се влюбват в такива като Теодора...
То пък едни мъжееее. Търкулнало се гърнето и си намерило похлупак.

Общи условия

Активация на акаунт