BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 677
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 2 115
Здравейте, чуейци!
Първо както се казва да честитя със закъснение на всички напускането на Беба Misc GhostTadaTadaTada
Не можах да Ви изчета.
Ще се джойна тази вечер и ще гледам с Вас, че се нуждая да си прочистя мозъка с нещо, а какво "по-добро" от Биг Брадър.

Хайде успехи да гледаме големи цирки Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 116
Кога Нети е влязла в къщата Trollface

# 2 117
Ха-ха-ха, боже! Този освен, че е по-по-най бил завършил и математическа гимназия. Ни мо'а, не!

# 2 118
  • София
Пак реве амебчо Joy. Бил завършил МГ и си е направил сметката кой го е номинирал.

# 2 119
Виктор е нормално да е Рефлектиран.

# 2 120
Толкова ми е писнало от Виктор, че вече се чудя дали ме напряга или ме приспива. Добре че е форумът.

# 2 121
Беба отпадна , и пак няма спасение от нея Joy

# 2 122
   Според моя мъж, тези златни бижута били кухи. Негов приятел златар му показвал такива, циганите много ги купували. Гледаш, казва, огромен, масивен синджир, дебел като въже, вземаш го в дланта си и не тежи почти нищо. Специално на Георги не знам дали са такива.
Най-вероятно са кухи, но дори и кухи ще струват доста пари.
Атижето е много сладка, но в момента е като нескопосано боядисана с маркери.

# 2 123
Атижа правилно каза - “А ние не бяхме ли близки” и Теодора се обажда и вика “Той не те е номинирал”
Не я е номинирал, ама не я ли коментирахте толкова гнусно… уважавал я бил… Гого много правилно говори

# 2 124
  • София
Не са давали целият спор в събота и сега излизат нови неща.. И мен ме напряга тоя математик, ама като се замисля те всички ме напрягат Laughing ..без Ивонето..

# 2 125
Гого ми се издига в класацията с всеки изминал ден

# 2 126
Атижа правилно каза - “А ние не бяхме ли близки” и Теодора се обажда и вика “Той не те е номинирал”
Не я е номинирал, ама не я ли коментирахте толкова гнусно… уважавал я бил… Гого много правилно говори

Не я е номинирал, но за сметка на това ВИНАГИ се съгласява с Теодора, когато обижда Атижа зад гърба й. Това не се е случило само във въпросното видео, а и в други случаи, в които Теодора му казваше, че тя е безхарактерна и той само казваше "Да, да, да, така е". А уж с Атижа бяха близки заради вървенето на пътеката и историята с Петър.

# 2 127
Веселка пита защо Марио не ѝ е казал, че му е неприятно да му казва да ходи да се прегледа. Че на кой би му било приятно такова нещо? 😳

# 2 128
Спор между Гого и Виктор - сблъсък между два свята...
Колко зле е това момче Виктор...Умствен капацитет на батка.

# 2 129
Какво гадно парче е Веселка...и с какъв ехиден тон се прави на важна...

Общи условия

Активация на акаунт