🧿 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🧿 В очакване на "Eşref"/"Ешреф" 🧿 Проекти, партньори и приятели 🧿 Тема - 21

• 12 062
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
И аз съм за книга.

Още съм на работа, но останах да ви изчета и да изгледам видеото.
Много ме впечатли как Чаатай иска да е Оркун. Още тогава е искал да играе различни образи.
А Танер иска да е Сузи. Много мило.
Тя и Серенай каза, че иска да е онази пищтната помощниза в Айлето.

# 661

Голям сладур! Heart Eyes
Искал да е Оркун. Да,бе,да! А кой щеше да целува Мира(Серенай) Grinning
Толкова години минаха, а смехът на Чаатай звучи все така заразително!
 Благодаря на Ay Yapim за тези публикувани спомени!  Направиха ни голям подарък! Heart

# 662
Özge Yağız за "HELLO!" Тя е гост на новия брой на списанието.
Доста е красива потенциалната ни пртньорка

# 663
Аз само ще кажа, че сигурно с ми до кръста и че костите ми са по-дебели от краката ѝ

# 664
Гери, за краката й ли говориш, че са ти до кръста?

# 665
Жаки, изложих само два факта.
То като видях краката и не стигнах много далеч. Никога не съм я гледала да играе

Иначе аз съм и до кръста

# 666
Гери, споко, не се комплексирай! От начина на заснемане е. Красива е, но няма чак толкова дълги крака! Wink
Днес мислех да ви пиша за нещо, но клипа на Ay Yapım ми обърка плановете.
Сега обаче, ще го споделя.
На 5 декември отбелязваме международния ден на доброволеца.
Доброволчеството и дарителството, големите сърца на  хората, доброто, което срещаме по пътя си са неща, които вдъхновяват. Тук в bg-mamma се запознах и бях част от Движението на Българските Майки- прекрасни жени,  които все още дават всичко от себе си, за да помагат.
Добрувайте и раздавайте, защото нямате на представа колко хора имат нужда от това!
И, за да съм по темата ще спомена, че и
Чаатай Улусой с жестовете си много често  показва какъв човек е.
Ето какво казва архива по този въпрос:

За последната една година актьорът от "Огледален свят", "Кварталът на богатите" и "Вътре" е дарил на фондация, помагаща на деца, борещи се със страшната болест левкемия 2 800 000 турски лири (около 900 000 евро).

Браво! Hands ClapHands ClapHands Clap

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 21:02 от NeZ_9

# 667
Аз си мисля, че е играл фотошопа. Малко нереално дълги ми изглеждат, ама в лице е много сладка, а като игра и аз не съм я гледала, ама Чачо още от Гадара е свикнал сам да играе. Да стои до него за красота.

# 668
Поклон пред щедрото му и състрадателно сърце.

# 669
Продължавам да гледам видеото от Ay Yapim  отново и отново.
След всички спомени, в които напоследък се разровихме, направо е невероятно,че получихме и това! Heart Eyes

Много сладко се интервюират с Танер!
Споделят запомнящи се и смешни моменти, моментите, в които са се страхували.
И сa се забавлявали, много.

Като в семейство! Heart

# 670
Актьорската гилдия в Турция много помагат в благотворителните кампании, много са задружни, когато трябва да се помага, направо са за пример. Няма да забравя, когато стана опустошителното земетресение преди 2 години как голяма част от тях бяха в центровете за разпределяне на помощи, някои и лично ходиха там да помагат да търсят под руините живи хора. На прима виста се сещам за Ибрахим Челиккол. Няма да забравя и при един голям пожар, той пак беше на място да помага. С една дума шапка им свалям на актьорите в Турция. Сетих се, че Хазал много бременна също беше в центровете, където разпределяха помощите, даже се бъзикаха, че там щяла да роди...ПОКЛОН!

# 671
Така е, Жаки! И Къванч, Серенай постоянно бяха на разположение и помагаха с каквото могат! Чаатай тогава също направи голямо дарение. Наистина са много задружни в такива моменти и заслужават уважението ни!
Още една наша любимка се е появила и скоро ще бъде в списание Elle

Serenay Sarıkaya носеше колекции на Bvlgari, марка със силна римска култура в своята ДНК, този път в исторически регион на Истанбул, който в миналото е бил столица на Източната Римска империя.  Тя интерпретира 8 различни емоции чрез визуалния език на снимките.  Серенай Сарикая обяснява тези чувства и думи в нашето интервю в нашия 300-ти брой.  Нашият 300-ти брой ще бъде на рафтовете съвсем скоро!

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 23:22 от NeZ_9

# 672
С голямо удоволствие изгледах интервюто, много  са се забавлявали и  Танер ми е много  забавен.
За Йозге и аз съм на това мнение  не е толкова висока най- много 1.76, просто снимката е направена под друг ъгъл. И слабите хора винаги изглеждат по-високи. Имаше някакви специфичности, от отгоре като се снима краката ти изглеждат по-дълги, нещо такова...
И аз не съм я гледала ще ме е любопитно с Чачо да я видя  в - "Ешреф". Така като е гледам  виждам една Красотичка, много е нежна!

И така момичета да престъпим към отговора.
Съгласна съм с книгата, но :

Вече ми е любопитно с каква визия ще се появи Чаатай в новия проект  всичко ми е любопитно, ама "хабер йок"

# 673
Привет.
Позата или фотошопа? Късата пола, фокуса, ъгъла... Многобройни  са причините и вариантите за тези дълги крака. Факт е,че са тънки  и тя е красива. Височината й е 163 см.
Висока е колкото мен, уви, нито ниски, нито високи.

# 674
Ахсен и Мерич  като лица на козметичната марка SEPHORA
Звездите на нашия прокт на сцената

Общи условия

Активация на акаунт