Мъжете - защо се отдръпват

• 17 118
  • 436
  •   1
Отговори
# 345
Кукумицинка, мисля че едно е той ежедневно да говори и предъвква едни и същи неща примерно за работата му /не нещо ново непременно да е станало/ и аз да съм доста търпелива и да слушам на живо или по тел все тая, друго е той веднъж да ме изслуша за прясна и то най-важната ми тема. Той сам каза, че иска да се съобразява с мен да ме предразполага, явно такъв характер е и това може.

Много различни са хората, не визирам конкретно нас. Нищо чудно прекратя ли да последва "защо жените се отдръпват" Grinning Та не е до пол май а до конкретни хора и ситуация.

# 346
Кукумицинка, мисля че едно е той ежедневно да говори и предъвква едни и същи неща примерно за работата му /не нещо ново непременно да е станало/ и аз да съм доста търпелива и да слушам на живо или по тел все тая, друго е той веднъж да ме изслуша за прясна и то най-важната ми тема. Той сам каза, че иска да се съобразява с мен да ме предразполага, явно такъв характер е и това може.

Много различни са хората, не визирам конкретно нас. Нищо чудно прекратя ли да последва "защо жените се отдръпват" Grinning Та не е до пол май а до конкретни хора и ситуация.

Прекратявай, нито го харесваш особено, нито ти е интересен. Избива те на някакъв див реваншизъм, че си се измъчила да го слушаш как говори, и той затова е длъжен да направи същото. Знаейки много, че и ти не си му интересна, това, което разказваш, също го отегчава, щом сменя темата. Ама не може така, ти си се мъчила да го изслушваш, той също трябва.

# 347

Не знам, може и някоя друга да я устройва тоя младеж евентуално. Но за какво да се мъчиш като за теб очевидно не е ОК?
На мен лично такова отношение ми "говори" как аз въобще не съм му важна. Независимо дали го прави нарочно или искрено се извинява и после пак така си кара защото само така си може.
Не държа изобщо аз да говоря повече, но и директно да ми отказва някой да ме изслуша или да се съобрази с това че съм изморена, че и редовно - няма как да се спогодим.
Звучи ми и вие като да не можете.
Че вие от оня ден се срещате и вече не можете да разговаряте нормално и едвам го търпиш...

# 348
Тази латерна не мож я изтърпя  дълго. Гарантирам ти. И заради най-добрия кекс, в един момент тази досада и навлизане-несъобразяване в/с личното пространство, не се издържа.

# 349
Мис Каприз, бягай!

# 350
А какво пречи да си го поизчукваш още малко докато решиш? Там нали всичко е ОК.  Чета, че си се засегнала от това, че не те слушал внимателно, когато имаш нужда. Е да де, ама 90% от мъжете не са слушатели. За тях да им плачеш на рамото е неразбираемо нещо. Когато чуят оплакване те първосигнално започват да мислят как да помогнат. И ако няма как, или ако се окаже, че не им искат помощта, губят интерес.  Тоест искам да кажа, че ако търси мъж, който да е комбинация между мъж и най-добра приятелка, трудно ще намериш.
Иначе цялата тема е насочена към търсене на проблеми, а както знаеш, който търси намира. Бих предложила да се отпуснеш, да не мислиш и оценяваш и да видиш за още малко как ще се чувстваш, настрана от анализите.

# 351
Тя отдавна трябваше да е избягала.
Нещата изпростяват доста и тя седи.
Явно го прави от отчаяние, знам ли.
Защо си го причиняваш Мис Каприз?
Всеки ден докато имаш комуникация с този ще излизат още и още простотии и ти си седиш.
Значи мен някой да ме прекъсва така като този, първото нещо е да го питам защо ме прекъсва.
След което просто няма да го слушам.
Камо ли да правя секс с такъв.
Още първия път го разпознах. Енергиен вампир, егоист, пухльо. Това е.
Гледам изцепките му продължават.

Какво е това обсъждане на войни, държави, политик, ес и т.н.
Страшно натоварващо.

Цитат
Наложи се после да вмъкна, че имам нужда да споделя докрая

Вмъкнала била.
Как го вмъкна. Аз примерно бих се скарала направо. Да съм ядосана, да искам да споделя и така грубо да ме прекъсва е проява на неуважение и невъзпитание също. И липса на загриженост разбира се. И това директно го казвам.
Що не започнеш ти да го прекъсваш. Като те прекъсна, защо не го прекъсна и не му каза, че не ти пука за този или онзи.
Просто човека явно е отчаян и търси някаква си там.
Ти си отчаяна явно и търсиш някакъв си там.
Редно е мъж с който ще имаш връзка да те прави щастлива, да ти е приятно с него.
При теб обаче ги няма тези неща.
За надничането в телефона също бих направила директна забележка.
Е, ясно е кой си води монолози. Звъни ти пак  да те занимава с глупости с негови неща за хора, които ти сигурно не познаваш. И защо не му каза директно - това мен не ме интересува и защо ме занимаваш. Айде чао. Щом ти не прояви уважение да ме изслушаш, не смятам, че съм длъжна аз да ти търпя монолозите и дрънканиците.
И приключваш.

ЧС той не ще да и е слушател. Но иска тя да е слушателка. Не е много честно, не мислиш ли?
За единия секс ако остане, пак ще трябва да му търпи монолозите. Заслужава ли си?

# 352
Какво е това обсъждане на войни, държави, политик, ес и т.н.
Страшно натоварващо.

Типичният дървен философ, който много добре знае как да оправи целия свят, но не и личния си живот.
Не си ли виждала такива? Аз познавам даже няколко.

Скрит текст:
Трябва ли да уточнявам, че вече са на години, но никога не са се женили? То коя ли ще ги изтърпи...

# 353
Секс, ама без да занимава със себе си. Не случайно тва ми е топ изискване. Топ секс и без да ме занимава със себе си. Хмм дали е възможно.. не ми се пробват жаби... Не мога да се прежаля Joy

# 354
Секс, ама без да занимава със себе си. Не случайно тва ми е топ изискване. Топ секс и без да ме занимава със себе си. Хмм дали е възможно.. не ми се пробват жаби... Не мога да се прежаля Joy

Да, има дейни натури, които повече действат, отколкото приказват.

# 355
Редно е мъж с който ще имаш връзка да те прави щастлива, да ти е приятно с него.
При теб обаче ги няма тези неща.
Има една приказка за влюбената мома, дето казала " А на моя Цвятко и пръднята му на цвете мирише". И понеже е ясно на какво мирише въпросното, явно всичко идва от влюбването. Та един мъж и да дрънка много, ако момата е влюбена ще е щастлива как си говорят. А ако не ще се дразни. Явно няма влюбване, там е ключът от бараката.
За надничането в телефона също бих направила директна забележка.
Пак зависи. По принцип ние с половинката нямаме пароли, понякога, ако се налага, си гледаме в телефоните, но иначе никой не следи. Но се случва когато сме заедно и нещо светне по-ярко на екрана му да ми активира периферното зрение и да погледна какво има. Рефлекс просто, не любопитство, камо ли следене.

ЧС той не ще да и е слушател. Но иска тя да е слушателка. Не е много честно, не мислиш ли?
За единия секс ако остане, пак ще трябва да му търпи монолозите. Заслужава ли си?
Въпрос без обективен отговор. Зависи колко е добър сексът, колко е изстрадала с лош или без секс жената, колко е сексуална, колко е дразнещ онзи и има ли го елементът "пръднята на Цветко". Та общ отговор няма Simple Smile

# 356

Рано ти е още да се занимаваш с мъже.

# 357
Въпросът не е дори само в това младежът какъв е, а че нея явно не я устройва какъв е, пък ако ще и златен да е Grinning
Като от сега се дразнят един на друг и се навиват как не им спори приказката по желания начин, за какво да се мъчат?
Хубаво, секс. Че ако някой ми лази по нервите, колко пък ще го и искам още? Скоро и тия мераци ще ми минат Grinning
Сигурна съм че не съм само аз, нито пък само единият пол, напълно нормално си е.

# 358
ЧС, както и да го погледнеш, слабоумно е да не искаш да изслушаш някого, но да държиш да те изслушва и то цял час.
Да, няма любов тука. В нито един от двамата.

Другия вариант е да му каже директно да се виждат за едното чукане, но да не и говори, че и е  писнало от монолозите му.

# 359
Този пандишпан приятели няма ли да си говорят за политики и световен ред. То лошо няма, де, стига да не си само слушател на такъв, а да си имате дискусия.
Но тук като гледам си е баш дърдоран. Сигурно се и опиянява като се чува, от гласа си. Joy
То златен, златен, колко да му е златен. Не може само в леглото да са. И после?

Другия вариант е да му каже директно да се виждат за едното чукане, но да не и говори, че и е  писнало от монолозите му.
JoyJoy
Пробвала съм. Не работи.
Обещава, че е само за кекс уж. И после се почва същото.

Общи условия

Активация на акаунт