Какво говори изборът на слънчеви очила за вас?

• 10 099
  • 469
  •   1
Отговори
# 90
Харесвам класически рамки, без ярки цветове и шарки. За мен е най-важно стъклата да са качествени.
Нося очила през всички сезони без зимата, защото съм със светли очи и силната светлина ме дразни. Последната ми покупка на очила беше точно онлайн. За моя радост ми стояха чудесно. А и вече има възможност да си пуснеш камерата и да видиш как ти стои даден модел виртуално.

# 91
  • София
Предпочитам класически модели  - авиаторски или котешко око. Цветовете и дебелината на рамките зависят от тоалета и настроението ми.
Нося слънчеви очила целогодишно.

# 92
🕶️ Какъв стил очила предпочитате? Избирам ги според формата на лицето.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година?Не, само през лятото.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? Не.

# 93
Харесвам  класически очила, които нося целогодишно, при силно слънце и сняг. Предпочитам да се видя с тях,  защото ми е трудно да преценя как ще ми стоят.

# 94
Харесвам по-класически модели очила. За съжаление нямам навика да ги нося целогодишно, а е важно. Последните очила, които си купих бяха от онлайн магазин и ми паснаха чудесно. Ползвах опцията за качване на снимка и налагане на избрания модел върху нея. Не вярвах, но се оказа стахотна опция за избор офлайн.

# 95
Харесвам очила с тънка рамка, привърженик съм на класическия стил. Нося очила и през лятото и през зимата, не ми понася силната слънчева светлина. Не съм пазарувала онлайн, защото предпочитам да си премеря очилата пред огледалото в магазина.

# 96
Харесват ми очила в кафяв цвят и с леко овална форма.
Нося очила основно лятото и понякога като шофирам.
Предпочитам от магазина да си закупя, за да мога да преценя на място, но ако има опция онлайн да си поръчам няколко варианта и да заплатя след като реша кой да купя , а останалите да върна също ме устройва.

# 97
🕶 Какъв стил очила предпочитате?- моят стил е нежни рамки, правоъгълна форма,предпочитам в цвят. Също така много харесвам да има малък орнамент към тях, може и лека извивка в дръжките.
🕶 Носите ли слънчеви очила през цялата година?- нося целогодишно, в топло, студено и ветровито време
🕶 Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?
Пазарувам , да. Смятам, че добре познавам формата, която би ми допаднала и се усмирявам да пазарувам и онлайн.

# 98
1.Какъв стил очила предпочитате?
Класически, не биещи на очи.
2.Носите ли слънчеви очила през цялата година?
Трябва, но не винаги успявам.
3.Пазарувате ли слънчеви очила онлайн
Предпочитам да се видя на живо и затова- не.

# 99
Предпочитам очила с изчистена, закръглена форма и тъмни стъкла. Нося слънчеви очила предимно лятото.
Пазарувам слънчеви и диоптрични очила онлайн.

# 100
🕶️ Какъв стил очила предпочитате?
Нямам стил, избирам внимателно дали рамката отива на овала на лицето ми.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година?
При слънчево време, независимо от сезона нося слънчеви очила. Когато пътувам в кола на предна седалка винаги нося, дори и при липса на слънче.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?
Не съм пазарувала онлайн, защото предпочитам да пробвам рамката. Но, ако открия модел, който вече имам ще го направя.

# 101
  • София
Харесвам класически слънчеви очила. Нося слънчеви очила само лятото. Не съм купувала слънчеви очила онлайн, защото бих желала да видя как ми стоят на лицето.

# 102
🕶️ Какъв стил очила предпочитате? - удобни, модни, стилни, цветни, пастелни, стабилни.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? - всекидневно, поради алергичен слънчев конюктивит.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - предпочитам да меря.

# 103
  • Другата България
“Какъв стил очила предпочитате?“ 
Харесвам класически очила, заради формата на лицето ми, по възможност с тънка рамка.
“Носите ли слънчеви очила през цялата година?“
 Не. Само през лятото.
 “Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?“
Не. Задължително трябва да одобря как ми стоят.

# 104
Харесвам очила тип «маска»,но ги нося предимно лятото и в ранната есен.
Онлайн рядко поръчвам очила,защото предпочитам да видя как ми стоят.

Общи условия

Активация на акаунт