Какво говори изборът на слънчеви очила за вас?

• 10 100
  • 469
  •   1
Отговори
# 105
Харесвам очила с рамка тип авиаторска и нося предимно лятото, рядко зимата и предпочитам във физически магазин да пробвам

# 106
Класика, черни с тънки рамки. Нося ги предимно през лятото и в слънчевите дни през пролетта и есента. Не пазарувам онлайн, предпочитам физическия магазин в който, мога да се видя как ми стоят очилата.

# 107
  • Пловдив
🕶️ Какъв стил очила предпочитате?
В интерес на истината, нямам предпочитан вид слънчеви очила - купувам инцидентно и нося, докато ми писнат (или докато ги загубя, че съм цар в това отношение), след което рязко сменям визията Joy
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година?
За съжаление ми се налага. Над 20 години работя под земята и това оказва влияние върху визуалните възприятия. Слънцето ми пречи изключително много.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?
Най-редовно. През годините стигнах до извода, че дори и да ми харесат дадени очила във физически магазин, то след някой и друг ден вече съвсем не ги приемам върху лицето си Joy Затова пък се научих, да пазарувам онлайн слънчевите очила и залагам на различни цветове, форми и визия. Така имам очила за всяко настроение Stuck Out Tongue Winking Eye

# 108
Харесвам черни очила, изчистена линия и подходящи за лицето ми. Не се водя по мода. Предпочитам да пробвам  на място. Бих поръчала онлайн само ако знам кой модел търся и съм го пробвала предварително на живо.

# 109
  • София
Нямам предпочитан стил, нося целогодишно очила, които ми отиват и се харесвам с тях. Никога не съм купувала очила онлайн, предпочитам да се видя и тогава да купувам.

# 110
Харесвам класически, елегантни слънчеви очила. Не се ръководя от модата и не бих носила големи очила в стил бръмбар. Нямам предпочитания за конкретен цвят, при избора решавам кой ми харесва.
Слънчеви очила нося всекидневно през лятото, а през останалите сезони, само ако ще съм повече време на слънце по време на разходка примерно.
Купувала съм очила онлайн, но предпочитам да ги премеря и преценя във физически магазин.

# 111
Отговорете на следните въпроси:

Не знам какъв стил са очилата ми, но ги нося ежедневно и съм ги избрала да ми отиват на формата на лицето.

Нося диоптрични очила със соларни стъкла. Така не е необходимо да нося два чифта очила с мен.

Не пазарувам никакви очила онлайн. Предпочитам да отида на място в оптиката и да се консултирам при покупката на очила.

# 112
Онлайн не съм пазарувала слънчеви очила.
Харесвам черни очила, изчистена линия, които да ми отиват.
Слънчеви очила нося целогодишно.

# 113
  • Варна
Харесвам класически очила, слънчеви очила нося основно лятото, през другото време при силно слънце. Досега не съм купувала очила онлайн.

# 114
Предпочитам делкатна рамка за диоптрични и по-масивна за слънчеви.
Нося диоптрични очила ежедневно, а слънчеви очила при нужда.
Предпочитам да пробвам във физически магазин, но след като добия представа какво точно търся, бих поръчала и онлайн.

# 115
Големи очила с леко котешка форма. Не нося често слънчеви очила, дори и лятото. Забравям ги на разни места и се сещам за тях чак когато съм навън без тях.
Не купувам онлайн такива неща.

# 116

Предпочитам нежни и стилни очила , защото съм с малко лице и никак не ми е лесно да си купя слънчеви очила. Нося слънчеви очила винаги , когато слънцето е силно, независимо от сезона. До сега не съм пазарувала онлайн , сякаш ми се иска да ги премеря. За дъщеря ми съм пазарувала.

# 117
  • София
Класически и да ми отиват.
Да,когато е слънчево.
Не

# 118
Рядко нося слънчеви очила, тъй като съм почти постоянно с диоптрични очила с фотосоларни стъкла. Харесвам големи рамки, цветни, приличащи вниманието.

# 119
  • Countryside
1. Предпочитам очила с деликатна рамка, както са наречени тук и с класическа визия.
2. Нося, ако има сняг и/или слънце
3. Да, особено на намаления Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт