Какво говори изборът на слънчеви очила за вас?

• 10 102
  • 469
  •   1
Отговори
# 120
Харесвам класически слънчеви очила. Такива най-много ми подхождат на формата на лицето.
Нося очила през цялата година.
Предпочитам да избирам слънчевите очила във физически магазин, но се е случвало да пазарувам и онлайн.

# 121
Предпочитам по-изчистени модели. Нося слънчеви стъкла върху диоптричните си очила. Не пазарувам слънчеви очила онлайн, предпочитам да ги видя физически как седят на лицето ми.

# 122
Любимата ми форма за слънчеви очила е "котешко око".
Нося слънчеви очила целогодишно, очите ми са светли и имат нужда от защита.
Пазарувам, както пробвайки във физически магазин, така и онлайн. Flowers Maple Leaf

# 123
Очилата ми са различни модели. Последните няколко са с пластмасова рамка.
Купувала съм очила онлайн.
Слънчеви очила нося целогодишно, защото са И с диоптрични стъкла.

# 124
  • София
Предпочитам класически тип очила. Слънчеви очила нося предимно лятото, понякога и зимата в планината. Не обичам да пазарувам онлайн очила, защото много малко модели ми отиват.

# 125
Предпочитам по-класически, по-удобно за мен слънчеви очила. Нося ги в чантата си целогодишно, не зная кога ще ми потрябват и през зимата има слънчеви дни. Предпочитам да купувам от физически магазин, защото трябва да ги пробвам и да се видя как ми стоят.

# 126
Избирам очила с деликатни рамки. Само през лятото нося слънчеви очила. Предпочитам да пробвам в магазин.

# 127
🕶️ Какъв стил очила предпочитате?
Очила с деликатни рамки са моят предпочитам избор.

🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година?
Нося винаги когато има слънце независимо от сезона.

🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?
Купувала съм,но предпочитам на място да меря и видя как ми седят.

# 128
  • моята мила родна страна
Харесвам се с класически очила с деликатна рамка, които нося целогодишно. Предпочитам да се видя с тях, затова купувам от физически магазин.

# 129
Харесвам класически очила с красива рамка ,нося целогодишно очила, рядко купувам онлайн ,но имам и такива купени на изгодни цени.

# 130
  • София
🕶️ Какъв стил очила предпочитате?
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година?
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?

Харесвам очила стил ретро с правоъгълна форма на рамката.
Нося, когато имам нужда от защита.
Да, купувала съм си очила онлайн, защото вече знам какви модели ми стоят добре.

# 131
  • Mediterraneo
Предпочитам спортно- елегантен стил очила. Последните години залагам на Полароид.
Абсолютно през цялата година нося ежедневно слънчеви очила.
Пазарувам онлайн слънчеви очила, защото знам какво ми отива.

# 132
  • София
 Стилът очила, който предпочитам е класически, кафяви. Черни - не. Нося очилата целогодишно, като се е случвало да си купувам и онлайн.

# 133
Харесвам класически очила със широки рамки нося през цялата година не съм си поръчвала онлайн до сега

# 134
  • Пловдив
🕶️ Какъв стил очила предпочитате? - Харесвам класически очила със стабилна рамка задължително без наносници.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? - Очите ми са много чувствителни и затова нося целогодишно слънчеви очила
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - Да, купувала съм много пъти онлайн слънчеви очила

Общи условия

Активация на акаунт