Какво говори изборът на слънчеви очила за вас?

• 10 104
  • 469
  •   1
Отговори
# 135
  • In The Middle Of Nowhere
Харесвам по-класически модели, но обичам и да разнообразявам. Нося целогодишно очила, с малки изключения през зимата. Не съм купувала досега очила онлайн.

# 136
Аз от години нося слънчеви очила целогодишно. Дори у дома ми се смеят, че само не спя с тях Simple Smile Предпочитам черни, по-класически модели с дебели рамки. Купувала съм си очила и онлайн и от физически оптики. Държа основно на качеството на стъклата.

# 137
Предпочитам слънчеви очила в стил Котешко око с не много дебели рамки и с ярък цвят. Не нося слънчеви очила през цялата година, а само в слънчевите дни. Да, пазарувам слънчеви очила онлайн.

# 138
Очила-Хавана стил.Нося  целогодишно. Купувам очила онлайн.

# 139
Нося слънчеви очила целогодишно. За мое щастие повечето модели ми отиват на формата на лицето. Купувам си очила, както от физически магазин, така и онлайн.😎

# 140
Харесвам елегантни, модерни очила. Не нося целогодишно. Рядко поръчвам онлайн.

# 141
Много трудно си избирам очила, купувам това, което реша, че ми стои добре и ми е удобно. Предпочитам да пробвам и така да купувам т.е. физически магазин. Използвам предимно лятото.

# 142
Целогодишно нося слънчеви очила, но оналйн никога не съм си купувала, предпочитам тип котешко око

# 143
Предпочитам слънчеви очила с дебела рамка, правя ги с диоптрични стъкла и ги нося целогодишно. Първите ми такива очила ги купих онлайн и не съжалявах изобщо.

# 144
  • някъде
Харесвам очила с деликатна рамка. Рядко нося очила. Понякога пред компютъра слагам.  Не съм купувала онлайн.

# 145
  • София
Харесвам класически очила, нося само лятото.

# 146
Не нося очила през цялата година.
Харесвам класическа форма.

# 147
Харесвам и нося класически очила, които си купувам от физически магазини. Нося ги при силно слънце и сняг.

# 148
Харесвам класически очила с деликатна рамка.
Нося почти през цялата година слънчеви очила.
Не поръчвам очила от онлайн магазин просто защото не съм запозната с такъв тип магазини.

# 149
  • Вдън горите тилилейски
🕶️ Какъв стил очила предпочитате? - Класически, с пластмасови рамки.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? - Не, зимата нямам изграден навик да нося слънчеви очила.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - Трудно избирам очила дори във физически магазин, а онлайн не се решавам да рискувам.

Общи условия

Активация на акаунт