Какво говори изборът на слънчеви очила за вас?

• 10 108
  • 469
  •   1
Отговори
# 150
Предпочитам очила с геометрични форми. Нося очила през лятото. Купувала съм си онлайн.

# 151
Харесвам класическите варианти на рамка. Нося целогодишно слънчеви очила, защото очите ми са много чувствителни. Очилата са нещото без което не излизам от къщи.
Предпочитам да избирам очилата в магазин, поради това, че мога да усетя нюанса на стъклата.

# 152
Харесвам класическите очила. Нося диоптрични очила за четене и работа с компютър. А слънчеви слагам само лятото. Не бих пазарувала онлайн, защото държа да се видя с очилата преди да ги взема.

# 153
Предпочитам очила с деликатна рамка. Нося слънчеви очила предимно през лятото. Онлайн не съм поръчвала очила

# 154
Нося целогодишно слънчеви очила, защото очите ми са много чувствителни. Харесвам по-нестандартни рамки и не много тъмни стъкла.
Предпочитам да избирам очилата в магазин, защото е важно как стоят на лицето ми.

# 155
🕶️ Какъв стил очила предпочитате?
Предпочитам класически и изчистени модели като авиаторски или квадратни рамки, които подхождат на всеки повод.

🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година?
Да, нося слънчеви очила през цялата година, защото защитата от UV лъчите е важна не само през лятото, но и през зимата.

🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?
Да, пазарувам онлайн, защото има голям избор и е удобно да сравня различни модели и цени.

# 156
Нямам конкретен стил при избора на слънчеви очила. Причината е, че много малко модели стоят добре на лицето ми. Повечето са ми големи и затова предпочитам на място да пробвам и избера. Онлайн не съм поръчвала до момента, а може би трябва да се престраша, защото често има страхотни намаления.
Слънчеви очила нося основно през лятото. Зимата нямам този навик, а може би е добре като идея и би било полезно за очите.

# 157
  • София
🕶️ Какъв стил очила предпочитате?- Големи с леко ретро привкус
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година?- Абсолютно да
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?- Не

# 158
Предпочитам класическите модели и си ги нося целогодишно.
Пазарувала съм и онлайн, но във физически магазин повече ми допада такъв тип покупка за си преценя и закупя.

# 159
Любимите ми слънчеви очила са червени но и кехлибарени тонове са ми много по вкуса.Не излизам без слънчеви очила в чантата и ги нося целогодишно.Купувала съм онлайн очила но предпочитам от физически магазин за да мога до ги премеря и преценя дали са ми удобни.

# 160
Харесвам класически модел очила и ги нося целогодишно.Не съм пазарувала слънчеви очила онлайн все още.Предпочитам да ги премеря и да предценя удобни ли са ми.

# 161
- > класическа визия
-> ДА
-> да

# 162
  • София
Предпочитам очила с по-нежни рамки, защото лицето ми е малко.

Да, нося слънчеви очила през цялата година.

Пазарувам и онлайн, невинаги успешно обаче, затова предпочитам да мога да премеря и да видя как ми стоят.

# 163
Хавана стил е моят.
През цялата година си ги нося.
Онлайн не пазаря никога очила.

# 164
  • плевен
Нося различни слънчеви очила.Харесвам класически очила, но имам и по цветни , с геометрични рамки.Нося ги целогодишно. Купувам от физически магазин и  онлайн .

Общи условия

Активация на акаунт