Какво говори изборът на слънчеви очила за вас?

• 10 109
  • 469
  •   1
Отговори
# 165
Какъв стил очила предпочитате?
Авиатор, котешко око.

🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година?
Да, през зимата, особено ако има сняг, очите ми имат дори по-голяма нужда от тях, отколкото през лятото. Та в слънчеви дни нося целогодишно.

🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?
Да. Случвало ми се е доста пъти да купувам очила онлайн, най-вече при добри цени и изкушаващи намаления.

# 166
  • София
Харесвам класически очила, не много големи и дебели рамки. Нося само при силно слънце. Предпочитам да купувам от оптика, но се е случвало и онлайн.

# 167
  • София
Обичам и нося класически очила.
Нося ги винаги в слънчеви дни, без значение от сезона.
Купувам от физически магазини очила.

# 168
  • София
Нося слънчеви очива целогодишно, предпочитам тип авиатор, но бих опитала и други модели. Поръчвала съм очила онлайн, но само слънчеви.

# 169
1. Авиатор
2.задължително нося слънчеви очила целогодишно, независимо от сезона(по препоръка на очната ми лекарка, тъй като съм със светли очи)
3.не купувам очила онлайн

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 18:58 от Be_Special

# 170
Харесвам цветни слънчеви очила. В никакъв случай не нося през цялата година. Онлайн не съм поръчвала.

# 171
Здравейте,
Предпочитам опила тип "авиаторски" и "котешки", тъй като най-много те подхождат ма формата на лицето ми.
Нося слънчеви очила почти през цялата година, защото за мен те са освен защита и много предпочитан аксесоар.
Поръчвала съм онлайн, но предпочитам да мога да пробвам и избера на място в оптика или магазин.
😊🤗✌️

# 172
Предпочитам очила с тънки и незабележими рамки. Нося очила постоянно. И си поръчвам онлайн.

# 173
Какъв стил очила предпочитате?  - Тип авиаторски.
Носите ли слънчеви очила през цялата година? - Не, само през лятото.
Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - Досега не съм пазарувала онлайн.

# 174
Предпочитам очила с авиаторска форма. Обаче имам и големи като форма очила! Нося когато е слънчево дори и през зимата. Не, онлайн не пазарувам слънчеви очила!

# 175
  • Г. О.
Класически купувам, но понякога експериментирам. Нося очила целогодишно без значение от сезона. Купувам както от физически магазин, така и онлайн.

# 176
Харесвам класически тъмни модели слънчеви очила.
Слънчеви очила нося през цялата година, когато е слънчево.
Досега никога не съм купувала онлайн.

# 177
  • София
Любимите ми очила са квадратни, по-големи, с кафяви стъкла.
Нося редовно очила, когато е слънчево.
Пазарувам и онлайн, ако на сайта има опция за снимка и тестване на рамката.

# 178
Харесвам ретро излъчването на големите очила, обичам да ги нося  през цялата година за мен слънчевите очила са жизнена необходимост - имам слънчева алергия. Обикновено купувам очила от оптика , предпочитам да видя как ми стоят и дали са ми удобни, но пък любимите ми слънчеви очила са купени онлайн на промоция!

# 179
  • София
Любима форма за слънчеви очила с формата на котешко око. Нося слънчеви очила през цялата година, но към момента не съм си поръчвала очила онлайн

Общи условия

Активация на акаунт