Какво говори изборът на слънчеви очила за вас?

• 10 115
  • 469
  •   1
Отговори
# 180
  • Русе
Харесвам класически очила с дребен акцент в рамката. Слънчеви очила ползвам при силно слънце, предимно лятото. Предпочитам да пазарувам очила във физически магазин, но съм купувала слънчеви очила онлайн при изкушаващи цени.

# 181
Харесвам интересни модели ,не поръчвам онлайн,защото не мога да преценя дали ще ми отиват, нося целогодишно очила

# 182
  • Стара Загора
Предпочитам очила в стил котешки или леко заоблени с метална рамка. Не нося много големи, защото се съобразявам с формата на лицето и диоптъра.

Слънчеви очила не нося целогодишно, но имам фотосолар и ако се налага - излизам с тях.

Последните години поръчвам почти изцяло онлайн. Цените са по-добре и когато знаеш какво ти отива, размер и форма - рядко сбърквам.

# 183
Харесвам различни видове очила, стига да се харесам как ми стоят.
Нося целогодишно. 😎
Купувам и онлайн, но предпочитам физически магазин.

# 184
Харесвам се класически очила с деликатна рамка. Нося ги целогодишно, при силно слънце. Предпочитам да се видя с тях, затова купувам от физически магазин, но съм купувала и от онлайн магазин и са били точно попадение.

# 185
Харесвам очила с пластмасови рамки (слънчеви и диоптрични). Нося ги през цялата година. Не съм купувал онлайн досега.

# 186
Обичам различни стиловве слънчеви очила,които да нося според настроението или тоалета и мястото. Също и по-изчанчени модели. Но винаги имам класически тип за всеки ден. Винаги съм ги носила през цялата година,

# 187
Обичам класически модели слънчеви очила с леки модерни детайли. Нося слънчеви очила целогодишно - имам както за по-слабо, така и за по-силно слънце. Смятам, че очилата са и освен защита - прекрасен допълващ визията аксесоар. Купувала съм онлайн очила, но само след като във физически магазин съм решила дали ми стоят добре.

# 188
Нося различни, според облеклото и настроението, класически, стилни, цветни, закачливи. Нося ги винаги в слънчево време. И да, купувала съм онлайн.

# 189
Здравейте.

🤓Предпочитам слънчеви очила с деликатна рамка.
🤓Нося повече очила през лятото.
🤓Купувала съм единствено от оптика, предпочитам на живо, но бих опитала и онлайн покупка.

# 190
Какъв стил очила предпочитате? Класически Рей Бан модели
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? Да
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? Не, прекалено рисково е за моето малко лице.

# 191
  • Благоевград
Какъв стил очила предпочитате?

Предпочитам класически и изчистени модели.

🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година?

Не, предимно лятото.

🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?

Предпочитам от физически магазини. Трудно си избирам подходящи модели, и затова предпочитам да ги видя "наживо".

# 192
Залагам на класическият стил очила.
Да, нося през цялата година. Очите трябва винаги да се предпазват.
Пазарувам често онлайн,от както вече съм мама. Нямам много време за обикаляне по магазините.

# 193
Нося слънчени очила непрекъснато. Всичките ми очила са купени онлайн. Харесвам класически дизайни в черно, кафяво,  поляризирани и огледални стъкла.

# 194
Предпочитам класически очила.
Нося през цялата година, защото шофирам.
Не съм купувала онлайн, защото трудно си намирам подходящи за лицето ми дори и като пробвам

Общи условия

Активация на акаунт