Какво говори изборът на слънчеви очила за вас?

• 10 120
  • 469
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
По принцип харесвам овални форми, не нося целогодишно. Не пазарувам такива продукти онлайн защото държа да ги пробвам

# 196
Предпочитам стил очила, който ми отива - основно класически
Нося слънчеви очила основно лятото, но и през останалите сезони понякога при нужда.
Не пазарувам слънчеви очила онлайн, защото не могат да се пробват различни видове как стоят и видят добре.

# 197
Стилът очила сменям според сезона и облеклото 🙂. Имам няколко чифта, които са ми любимите класически стил най-вече.
Нося очила целогодишно.
Много рядко поръчвам очила онлайн.

# 198
Нося слънчеви очила почти целогодишно. Харесвам стандартните модели. Предпочитам да си купя очила на място от оптика, за да видя как ми стоят.

# 199
  • Sofia
Почти през цялата година нося слънчеви очила.
Харесват ми облите форми с топли кафяви и златисти орнаменти и нюанси.
Купувала съм очила и онлайн, попаднала съм на много добър модел, рискувам, но и на място ми харесва да пробвам.

# 200
🕶 Какъв стил очила предпочитате?
Класически или модерни с големи рамки.

🕶 Носите ли слънчеви очила през цялата година?
Да, слънцезащитата е важна и през зимата.
 Имам светли очи и слънчевите лъчи отразени от снега дразнят очите ми.

🕶 Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?
Да, стига да има възможност за връщане при несъответствие

# 201
Харесвам слънчеви очила с рамки тип пеперуда, нося ги главно през лятото, и най често пазарувам от физически магазин.

# 202
🕶️ Какъв стил очила предпочитате?
Класически, но с някаква закачка в тях. Разчупени, запомнящи се, интересни.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година?
Да, през цялата година нося. Имам различни и ги избирам според тоалета ди.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?
Да, случвало се е.

# 203
Предпочитам класически и изцяло тъмни, тъмна рамка. Но нямам навик да нося, нося единствено на плажа. Някак винаги съм смятала, че не ми отиват достатъчно, все не съм се спирала на някакви , които да ми паснат напълно и в годините така си свикнах да не нося. А смятам, че е хубаво поради защитата, която имат. Така че, бих пробвала нови, може да свикна да нося по-често Simple Smile

# 204
Предпочитам очила с тънки рамки.
Не нося през цялата година.
Не съм купувла онлайн.

# 205
Предпочитам изчистени, леко заоблени покрай слепоочията очила, с тъмни стъкла.
През по-голямата част от годината нося слънчеви очила.
Онлайн съм купувала, защото знам точно кой модел ми отива.

# 206
Нося класически слънчеви очила,с пластмасова рамка ,обикновенно в кафявата цветова гама.Нося очила целогодишно.Не съм купувала онлайн,държа да видя как ми стоят.

# 207
🕶️ Какъв стил очила предпочитате? - предпочитам очила тип авиатор, с поляризация и висока слънцезащита
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? - да
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - често

# 208
Харесвам слънчеви очила с пластмасови рамки прави отгоре и заоблени отдолу, по-скоро със светли стъкла. Нося ги целогодишно. Досега не съм купувала онлайн, тъй като предпочитам да пробвам на място в оптиката.

# 209
Предпочитам очила с деликатна рамка. Нося слънчеви очила целогодишно. Не съм купувала онлайн очила.

Общи условия

Активация на акаунт